KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jó, ha nem feledjük: A FIDESZ alakuló „LIKUD-diktatúrája”

Első megjelenés: 2010. április 26.

A választások után úgy tűnik a FIDESZ elkezdte a tisztogatást. No, nem a „kormányzati negyedben”, hanem a média területén. Ők is tudják nagyon jól, hogy a média az első számú hatalmi ágazat. Ennek megfelelően cselekednek, és a „neurotikus” pontoktól, illetve a számukra később esetleg kritikussá váló médiaszereplőktől igyekeznek megválni.

A múlt héten Fricz Tamást a Magyar Politikatudományi Intézet vezetőjét rúgták ki munkahelyéről, most Kondor Katalin veheti az útilaput abból az Echo Tv-ből, melynek tulajdonosa a leendő Orbán-kormánytól miniszteri bársonyszéket váró és azért teljes odaadással „kaparó” Széles Gábor. Széles Gábor televízióját a választási kampányában a FIDESZ maradéktalan kapacitással kihasználta céljai elérésére, de elsődlegesen a valódi változást sürgető Jobbik lejáratására. Az Echo Tv szerkesztői és műsorvezetői pedig beálltak a csatasorba, teljesítvén a rájuk kirótt feladatokat. Kondor Katalin is közéjük tartozott, akinek többször volt vendége Fricz Tamás is, akivel stúdión kívül is jó szakmai kapcsolatot ápol.

Fricz Tamás személyisége azért is fontos, mert ő is már kifejezetten médiaszereplőnek tekinthető, ráadásul a Civil Összefogás Fórumának egyik alapítója és főszervezőjeként bizony tömegek mozgatására képes, ami a későbbiekben veszélyt jelenthet a kialakulófélben lévő „LIKUD-diktatúrára”. A CÖF-nek Fricz Tamás azonban nem csupán alapítója, szervezője, szóvivője, de legfőbb arca is volt, gyakorlatilag a tömegek vele azonosították a szervezetet.

Most, hogy a Fidesz totális hatalomba kerül, már Fricz veszélyes lehet számára, hiszen a kialakulófélben lévő „LIKUD-diktatúra” nem tűrhet olyan személyiséget, aki saját táboron belül – ráadásul akár önállóan is – tömegeket képes megmozgatni. Ennek a legkisebb lehetőségét is csírájában, mindjárt a legelején kell elfojtani, hiszen később ezt már csak jóval feltűnőbben lehetne megtenni.

Kondor Katalin ugyanennek a tervnek az áldozata, hiszen szakmailag kitűnő, gyorsan gondolkodó elme, aki még rádióelnöki korában a legmesszebbmenőkig kitartott a Vasárnapi Újság stábja mellett, amely a nemzeti radikális gondolatok megnyilatkoztatását is felvállalta és amelyet igazán csak akkor tudtak felszámolni, mikor megszűnt Kondor rádióelnöki státusza. Kondor Katalin és Fricz Tamás két olyan elme, akik pillanatokon belül átláthatják a FIDESZ korántsem nemzetbarát szándékait, és akiken keresztül esetlegesen olyan népi kezdeményezés is elindulhatna, mely veszélyes a magyarságra telepítendő legújabb diktatúrára nézve.

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Sajnos a FIDESZ lett mára a legveszélyesebb faktor, mely jól lemérhető a Kubatov-beszéd hatásaiból is. Kubatov Gábornak a FIDESZ adatkezeléséről kiszivárgott beszéde ugyanis nagyon sok választóból félelmet váltott ki, melynek eredménye lett az „inkább szavazok a FIDESZ-re, nehogy később baj érjen, mert tudják, hova teszem az X-et”effektus, ami sajnos nagyon is valós tényező. A közelmúltban a New York Times-ban megjelent Orbán-nyilatkozat is egyfajta nyomásgyakorlásnak tekinthető a mára lényegében totális hatalommal bíró pártvezető részéről, mely egyben kötelező megnyilvánulás is a háttérhatalom cionista köreinek.

Úgy tűnik a tisztogatás már az új kormány megalakulása előtt megkezdődik. A totális diktatúra kiépítésére minden lehetősége meglesz Orbán Viktornak, és biztosak lehetünk abban, hogy legelőször a saját köreiben kezdi el a „takarítást”. Az előbbi gondolatokból adódik a kérdés, hogy mi a célja vajon a nemzeti konzervatív, vagy éppen nemzeti radikális újságírókkal, gondolkodókkal? A félelem újra ráül az országra?

Éveken át idézte a Fidesz elnöke Bibó István gondolatait, miszerint „demokratának lenni annyi, mint nem félni”. Üzenjük Orbánnak, hogy mi demokraták vagyunk, de hogy ő az marad-e, nem tudjuk, hiszen akkora hatalmi vágytól, amely kiérezhető volt az elmúlt hónapokban a FIDESZ vezetők megnyilatkozásaiból, többeknek nagyon rossz érzései támadtak. Az embereket persze sosem a szavaik minősítik hanem a tetteik. Az elmúlt nyolc év álellenzéki tevékenysége pedig éppen erre bizonyíték.

Új ErnőNemzeti InternetFigyelőKapcsolódó: Budaházy a politika játékszereViktor kamaszos bája, avagy hogyan legyünk a pénzdiktatúra helytartójaként nemzeti hősDr. Bene Gábor S.: 287 gratuláció Orbán Viktornak!Vámos György: Az újkori legsötétebb évtizedMartonyi és a szerbek – Köszönik, jól megvannak…A besárgult ország, az új főpolgármester, a pártok, a média, a bankok és… „Bakonyi kontra Budaházy”Egy gárdista nyílt levele Orbán Viktorhoz (+ 1 kiegészítés)Politikai közhelygyűjtemény A Fidesz elnökének kampánybeszéde – A Jobbik közleménye Orbán Viktor értékelőjéreTörténelmi szégyen – nyílt levél OrbánnakA szocialisták még mindig szabadlábon vannak

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

8 thoughts on “Jó, ha nem feledjük: A FIDESZ alakuló „LIKUD-diktatúrája”

 1. A hazaárulókkal szemben a Fidesz nem igazi ellenzék volt,ez tény.
  Akkor az nem lehetséges,hogy nem igazi nemzeti párt?Csupán szavakban…….

 2. A fritz elvtárs elvtárs megérdemli a sorsát, semmivel se különb a társainál!

 3. A cionista érdekeket kiszolgáló, hazaáruló vízfej százezreket kitevő létszámú ingyenélő tolvaj parazitáinak luxus élet színvonalának a fenntartásához szükséges, a néptől ellopott, és nem pedig a gazdaságba visszaforgatott pénzt, pótolni kell, hogy a társadalom egyáltalán működőképes legyen. Valójában a nép nevében vesznek fel hitelt, annyit, amennyit elloptak a néptől, de ezt a hitelt is a népnek kell visszafizetni úgy, hogy közben növekvő lendülettel lopják tovább. Ezzel a módszerrel még a nemzet ükunokáinak az ükunokái, és ezek ükunokái is fizethetnek ezerrel, meg az ingükkel, gatyájukkal. Ez így megy nálunk is már húsz éve, csak Orbánék most majd beletaposnak a gázba, minket meg abba földbe, amelyet izraeli befektetőknek játszanak át az orrunk előtt.

 4. Nem,ez nem igaz!Tévedünk!
  „Fidesz ma borotvapengén táncolva próbál tenni a magyarságért”
  „Jobbikot a kommunista-liberális pénzvilág támogatja”
  Ilyenkor mi a helyzet?Most akkor ki az áruló illetve kollaboráns?

 5. A belpolitikai helyzet látszata is megszűnt. A fidesz-zsidók befenyítették az összes beszari közember-palántát, többi eddigi látszólagos ellenerőt így most szabadon vergődhetne, ha tudna. Szerencsére azért már az orcájuk nekik sem akkora, mert csak Matolcsy és Martony a két bilderberges gazember garázdálkodhat szabadon az izraeli és EU szabadkőművesek céljai érdekében. A többieknek kuss van! Tényleg nincs is rendőri vezetés és pintér dugják rendesen továbbra is. Olstein eddig nem kapott meghívást Moszkvába, illetve a MOL-paket ügyében Putyin jelezte felé, hogy Fellegi kuncsorgásának sikertelensége után ne számítson semmi jóra! Nem kap pénzt! Ezért is szorgalmazzák a nyugdíjak lenyúlását, hátha kihúzzák a háború kitöréséig és az EU-NATO csapatbevonulásig, alkotmányozás és királyság megvalósításáig.
  Ennyit a Likud-fidesz-zsidók hazugságairól!

 6. 2004 Ápr.14.MAGYARORSZÁGON járt MOSE KACAV
  akkori IZRAEL államfő!
  -1,MAGYARORSZÁG befogadó célország!
  -2,IZRAEL áruk európai terjesztése!
  -3,IZRAELI vállalkozok állami pénzen való támogatás!
  -4, A zsidó kultúra hangsúlyos megjelenítése ,és próbagálása a médián keresztül!
  -5,A gyülölet törvény minden áron való elfogadása ,és annak szigorú alkalmazása!
  -6,Nemzeti irányultságú kis pártok ellenőrzése,és
  megszüntetése!
  -7,IZRAEL politika feltétel nélküli támogatása a
  MAGYAR politikában,és a nemzetközi forúmokon!
  -8,Harc az ANTISZEMITIZMUS ellen,a BERLINI
  DEKLARÁCIÓ szellemében!
  -MINDEN PONT TÁMOGATÁSA EGYENLŐ A MAGYAR HAZA ÁRÚLÁSSAL!!!!
  Aláírták: MOSE KACEV,MÁDL FERENC,MEDGYESSY PÉTER,KOVÁCS LÁSZLÓ,
  HILLER ISTVÁN,DÁVID IBOLYA,HERÉNYI KÁROLY
  ORBÁN VIKTÓR,ÁDER JÁNOS,POKORNI ZOLTÁN,
  MAGYAR ZSIDÓ HÍT KÖZSÉGEK VEZETŐJE

 7. Hááát Zsolt! Nem a JOBBIK szavazta meg az izraeli társulást. Szerinted ha megveszik a zsidók a víz közműveket (mert megfogják venni!!!) akkor mennyibe fog kerülni a víz a magyaroknak és mennyibe a zsidóknak? Mi leszünk palesztina II . A fidesz és az emeszpé közelebb állnak egymáshoz, mint a JOBBIK és a fidesz.

  1. Kedves eSzeL!
   Mindezt Zsolt is tudja és éppen ezért írta nem kis gúnnyal az idézetek, hiszen folyamatosan ezzel védik a Fideszt, amely most húzza el azt a pengét a torkunkon, amit a szoclibolsik az elmúlt nyolc évben nekünk szegeztek. Szóval, Zsolt pontosan így értette.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük