Aktív legyen a várakozásunk, mert tétlenül nem jön csoda!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Így advent előtt azt ígérte a „szocipárt” elnöke nagygyűlésükön, hogy kárpótolják a magán-nyugdíjpénztári tagokat. (sic.) Ám csak akkor, ha lehetőségük lesz rá. Készülnek tehát visszatérni!

Így működik a politikai színház 2010 novemberében, ahol a „kollégák” nem fogják börtönbe csukni egymást, hiszen ugyan annak a „cégnek” az alkalmazottai, sőt az a legjobb kolléga, akivel élvezetes a színpadon együtt játszani! A szónok gyönyörűen beszélt. Megígérte, hogy megvédi a demokráciát és a szabadságot. (sic) Kell ehhez kommentár? Szerintem épeszű embernek nem, de az agyhalottak millióinak igen. A visszamenőleges hatályú törvények elítélése közben persze nem említette, hogy az erkölcs a fontos, s ha valami erkölcstelen lenne bármelyik oldalon, azt bizony még visszamenőlegesen is rendezni kell! A színészi teljesítményekben bővelkedő magyar közélet, annyira vicces, hogy már csak a nemzet drámai helyzete miatt nem nevetünk az egészen. Ám én, a „szocipárt” hazudozóit még értem is, hiszen nekik egy velejéig romlott világban kell visszaszerezniük a nézők bizalmát, s így az álságos hazudozásra nagy szükségük van. A kormányoldalt is értem, hiszen nekik feltétlenül kell az őket szidalmazó ellenzék, mert azok nélkül nincs szereposztás, nincs siker, nincs gázsi, de nincs elismerés a pénzhatalmi globálnyikoktól sem!

Akit viszont nem értek, az Balás Béla kaposvári püspök. Ő az, aki figyelmeztette Schmitt Pál államfő hivatalát arra, hogy fogalmi tévedések vannak az új alkotmányról szóló javaslatban. Ami egyébként tény, de nem ezt kifogásolom. A püspök többek között óva intette az államfőt attól, hogy az alkotmányozás jogát Istentől eredeztessék. (?) Először azt hittem, hogy káprázik a szemem. Mert ha ezt a mondatot a nagyeszűnek éppen nem mondhatók egyike, pl. Mesterházi írja le, akkor nem problémáznék. De nem,

ezt az én egyházam egyik jeles képviselője vetette papírra. Ráadásul ő is „új” alkotmányról beszél, ami nonszensz egy olyan államban, amelynek ezer éves, bevált és a természetjogi igazságosság elvein alapuló alkotmánya van. Csak az információhiányban szenvedők írhatnak arról, hogy „új” alkotmányra van szükség, amikor az ezer éves alkotmányt senki sem hatálytalanította, csak éppen agyonhallgatják! A sok bolsevik emlőn nevelkedett jogtudósok pedig – félve az igazságtól – azt állítják, hogy a történeti alkotmány poros és folytathatatlan! Ám a történeti alkotmányunk szerves jogfejlődés eredménye, tehát akkor is fejlődött, amikor azt agyonhallgatta/hallgatja a politikai osztály!

Azt persze megértem, hogy aggódik a püspök úr és leírja: „..politikai, vallási feszültséget gerjesztenénk, továbbá időt, erőt veszítenénk, ha nem vennénk figyelembe az elmúlt évszázadok változásait” Én mindig az évezredes jogfejlődésről beszélek, de ezt teszi: Pozsgai, Zétényi, Varga, Patrubány, Tóth Zoltán, sőt talán még maga az államfő is. Márpedig a jogfejlődés nem lehet ósdi és poros, s nem is gerjeszthet félelmet csak és kizárólag a bűnözők között.

Ám a bolsevik rablóbanda és globalista lakájaik éppen ezért nem akarják a bevált régit, hanem vagy ragaszkodnak az (1949. XX. tv) ál-alkotmány első és második változatához, vagy arra építve akarnak egy „új” de szintén ál-alkotmányt! Az igazitól, a szerves jogfejlődésbe visszakapcsolásától ugyanis úgy félnek, mint ördög a tömjénfüsttől!

Kedves Püspök úr!

Sajnálatosan, éppen a politikai osztály jeles képviselői nem akarják értékeinket és hagyományainkat lefordítani a világ által beszélt új nyelvre, hanem el akarják feledtetni velünk, hiszen nem tanítják az iskolában, nem írnak róla az újságok, nem foglakozik vele a közszolgálati televízió. Ha véletlenül mégis, akkor olyan szakértők írnak róla, vagy jelennek meg, akiknek a világnézetébe nem fér bele az igazságos természetjog. Lassan világossá lesz a hozzáértők számára, hogy ki akarnak minket forgatni a magyar közjogi alkotmányosság visszatérésének a lehetőségéből. El akarják hitetni, hogy nincs jó és rossz, hanem minden relatív.

Ádvent első vasárnapján arra kérem a püspök urat, hogy ne attól féljen, hogy az alkotmányozás jogát Istentől eredeztetné a Fidesz. Sokkal inkább kell félni attól, hogy sem Isten, sem a természetjog nem mértékadó a mai politikának, hanem majd az összeomlás előtt álló európai jogrendek hibás koncepcióját fogják átvenni, a hagyományos magyar közjogi gondolkodás megőrzése helyett.

Nem az ősi forma betű szerinti folytatása a reális veszély a magyar állam és alkotmányosság részére, hanem a liberalizmus elfajzott őrülete! Nem az ősi, igazságos, szokásjog gyűjtemény betű szerinti folytatása a fenyegető, hanem a bevált ősi jogelvek helyetti „modern jogászkodás” hamisága, amely sem az alkotmányos jogrendnek átadott népszuverenitást, sem a bolsevikok által megszakított jogfejlődést nem kívánja visszaállítani, hanem szigorúan ragaszkodik az 1949-tól napjainkig uralkodó – külsőségeiben változó de elveiben többnyire – változatlan, ateista diktatúra jogfolytonosságához. A mai jogrend a Rákosi-kádár diktatúrával jogfolytonos!

A baloldal pedig él és készen áll a cselekvésre – jelentette ki Mesterházi Attila. Legyünk tehát mi is készek és csatlakozzunk a nemzetihirhaló.hu honlapon megjelent Magyarok Szövetsége felhívásához! http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=jogfolyton

Az adventi várakozásunk tehát legyen aktív, s csatlakozzunk a hagyományhoz, a történelemhez és a magyar jogrendhez való jogfolytonosság visszaállításához! Következzen tehát a három egyszerű, de jelentős mondat:

A magyar nemzetnek történelmi lehetősége van visszatérni ezeréves történeti alkotmányához.

A Magyarok Szövetsége ebben látja a magyar nemzet biztonságos jövendőjének megteremtését.

Szövetségre hívunk mindenkit, aki egyetért a jogfolytonosság helyreállításával.

Magyarok Szövetsége

Kedves Püspök úr!

Én nem írok a „szociknak”, pedig valószínűleg köztük is sok olyan személy van, aki szívesen csatlakozna, ha megértené, hogy ez minden magyarnak az érdeke. Önnek azonban írok, hiszen ez egy nyílt levél.

S ebben arra kérem, hogy ön is csatlakozzon a felhíváshoz! Mert aki nem veszi észre, hogy bár eltelt 60 esztendő az első ál-alkotmány – ami egyébként egy törvénytelen törvény – megszületése óta, de nekünk kötelességünk eldobnunk a másét, s magunkhoz ölelni a sajátunkat! Eddig csak pár ezer ember csatlakozott, de ha ön is a szerves jogfejlődést akarja, s nem az idegen jogrend továbbépítését, akkor higgye el, hogy sok százezren leszünk. Akkor lehetséges lesz az is, hogy a templomok is megteljenek. De a lelkek biztosan meg fognak telni.

Arra kérem önt, kattintson oda!

Csak rá kell gondolnia, hogy Kína és Oroszország már régebb óta nem akar dollárt használni, s ennek jóval nagyobb ám a jelentősége, mint ahogy a sajtó hírt ad róla. A gazdasági szakemberek jól tudják, hogy ha ez ismertebbé válik, akkor ki fog törni a pánik. Ez a dollárnak a végét jelentené, de még általános világválságot is okozna. No ebben a helyzetben, csak a magyar Szentkorona tudna megmenteni minket. Magyarul akkor lesz igazán szükség az ősi alkotmányra, amit most el akar venni tőlünk a politikai osztály, amelyet nem advent várakozása, nem a jogrendi hagyomány érzése, hanem a világpiac rezdülései fognak össze most, de nem mindörökké! Mert mi lesz akkor, ha bedől a dollár? Akkor bizony az euro sem fog megmenekülni! S milyen jól jönne is akkor, egybevált, hagyományokra épülő, stabil és tisztességes jogrend!

Honfiúi szeretettel: Dr. Bene Gábor S.

jogász-közíró, a Szent Korona Lovagrend tagja

Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük