KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jelentős károkat okoz a felrobbantott Északi Áramlat vezetékeken kiömlő gázmennyiség

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Több milliárd dollárra becsülik az Északi Áramlatból kiszivárgó gáz értékét

Több mint 2 milliárd dollár értékű gáz kerülhet a levegőbe az Északi Áramlat csővezetékrendszerből való szivárgás következtében – mondta Alexander Sobko olaj- és gázipari, valamint petrolkémiai ipari elemző a PRIME-nak. Elmondása szerint egy vezeték legalább 720 millió dollárt ért, a gáz összértéke a vezetékekben legalább 2,16 milliárd dollár.

Szükséges lehet a nyomás fenntartására, hogy megakadályozzuk a víz bejutását a csövekbe. Ebben az esetben a gáz folyamatosan folyni fog ”

  • jelentette ki Sobko.

Szeptember 25-ről 26-ra virradó éjszaka észlelték a nyomáscsökkenést. Az eset Dánia felségvizein, a Bornholm szigete közelében történt.

A Svéd Nemzeti Szeizmikus Központ SNSN munkatársa Az SVT tévécsatornán,  Bjorn Lund professzorra hivatkozva,  arról számolt be , hogy két víz alatti robbanás történt az Északi Áramlat 1 és Északi Áramlat 2 vezetékeken.

Korábban a Fox News műsorvezetője, Tucker Carlson utalt arra, hogy a Fehér Ház esetleges közreműködhetett az Északi Áramlat és az Északi Áramlat 2 felrobbantásában, külön emlékeztetve arra, hogy február elején Joe Biden amerikai elnök azzal fenyegetőzött, hogy konfliktus esetén megsemmisíti az orosz gázvezetéket.

Carlson emlékeztetett Victoria Nulandnak,  az Egyesült Államok politikai ügyekért felelős államtitkár-helyettesének Ukrajnában adott nyilatkozatára is, aki januárban azzal fenyegetőzött, hogy „így vagy úgy”, de leállítja az Északi Áramlat 2-t.

Kiemelt kép: Szivárgás az Északi Áramlaton / Global Look Press

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Érdekes: Németországban találtak meg 161 oroszok(?) által elrabolt gyermeket

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük