KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Itt vannak az újbudai pedofilbotrány legújabb megdöbbentő fejleményei!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A szexuális kényszerítés miatt elrendelt nyomozásban vizsgálja a rendőrség annak a feljelentésnek a tartalmát, amely az újbudai pedofilbotrány önkormányzati érintettségére hívja fel a figyelmet – értesült a Magyar Nemzet. A legújabb információk szerint ugyanis a pedofil bűncselekménnyel gyanúsított Gy. Péter a helyi önkormányzatnál kiemelt pozícióban dolgozó anyjának köszönhetően kerülhette el sokáig a lebukást.

Az újbudai pedofilbotrány újabb, László Imre vezette DK-s önkormányzatot érinthető szálát is vizsgálja a rendőrség – értesült a Magyar Nemzet.

A történtek előzménye, hogy a közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz (BRFK) fordult azután, hogy lapunk megtudta: legalább két, az újbudai önkormányzat igazgatásában és fenntartásában álló intézmény munkavállalója lehetett az a fiatal férfi, aki gyanú szerint egy mosdóban fajtalankodott egy kisgyermekkel.

Az információk szerint ugyanakkor, miután az egyik óvodában panaszt tettek a pedagógiai asszisztens ellen, nem kirúgták, hanem áthelyezték a kerület másik óvodájába.

A Gy. Péterrel szembeni megengedő bánásmódot a kerület baloldali vezetése a Magyar Nemzet értesülései szerint azért alkalmazhatta, mert édesanyja fontos pozíciót tölt be a XI. kerületi önkormányzatnál. A nő a kerület humánszolgálati igazgatóságának vezetője, közvetetten az ő felügyelete alatt működnek többek között az önkormányzat köznevelési intézményei.

Tényi mindezek miatt kiskorú veszélyeztetése és közfeladati helyzettel visszaélés bűntett gyanúja miatt tett feljelentést a BRFK-n.

A rendőrség a Magyar Nemzet megkeresésére közölte, Tényi bejelentését „a szexuális kényszerítés bűntett miatt korábban elrendelt nyomozás keretében vizsgálják”.

Ismert, Gy. Pétert múlt pénteken vették őrizetbe, majd a bíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását. Úgy tudjuk, a férfit jelenleg 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális kényszerítéssel gyanúsítják.

A nyomozási bíró végzésben az is szerepel: adat van arra, hogy a gyanúsított a felügyelete alatt álló, 12. életévét be nem töltött gyerekek sérelmére szexuális erőszakot követett el. Utóbbival egyelőre még nincs meggyanúsítva.

Ez is érdekelheti:  Fehér Ház: Az USA nem fog harcolni Ukrajnáért

Magyar Nemzet

Kiemelt kép: illusztráció

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Itt vannak az újbudai pedofilbotrány legújabb megdöbbentő fejleményei!

  1. Ez is egy buzi. Miért nem lehet eltiltani őket a gyerekekkel kapcsolatos munkáktól? Annyi más, szép szakma van még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük