KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Itt a vége: férfibörtönbe küldik az erőszaktevő transznemű „nőt”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Angliai abszurd: a gyermekmolesztálás miatt elítélt transznemű bűnöző néhány hétre rá, hogy kiengedték a börtönből, megerőszakolta egy netes ismerősét.

Lexi-Rose Crawford kilenc évet fog eltölteni férfibörtönben – írta meg a Daily Mail brit bulvárlap. A férfinek született személy most nőként identifikálja saját magát, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy – miután kiengedték a börtönből, ahova egy 15 éves lánnyal való szexuális tevékenység miatt került – ezúttal egy másik női ismerősét erőszakolja meg. A péniszével (with her penis).

Crawford azután kezdett magára nőként tekinteni, hogy az első ügye után 2019-ben kiengedték a börtönből.

Újabb áldozatát nem sokkal később a Facebookon ismerte meg, hozzá egy PlayStation játékkonzollal kopogtatott be, hogy játsszanak;

aztán fogdosta és leteperte áldozatát, figyelmen kívül hagyva annak tiltakozását, és megerőszakolta.

Aztán négy év kellett hozzá, hogy végre ítélet szülessen; mindenesetre az erőszaktevő az őt meghallgató bristoli bíróságon arra hivatkozott, hogy képszakadása volt, és nem emlékszik semmire, de ez sem az ügyészt, se az esküdteket, se a bírót nem hatotta meg; az áldozat felolvasott vallomása alapján olyan traumát élt át, hogy rémálmai vannak, el kellett költöznie korábbi otthonából és a történtek után többször öngyilkosságot is megkísérelt.

Ahogy az is elhangzott Crawford védőjétől, hogy védencét érzelmileg instabil személyiségzavarral, autizmussal és nemi diszfóriával (nemi identitás zavarral) diagnosztizálták, és ő maga is mindenféle rossz dolgon keresztülment.

Végül most kilenc évre ítélték, amit az új gyakorlat szerint férfi börtönben kell eltöltenie – a briteknél hosszú vita után döntöttek úgy, hogy transznemű nő rabot nem helyeznek nők közé, ha még rendelkeznek férfi nemi szervekkel. Büntetése kétharmadának letöltéséig valószínűleg nem is szabadul.

Ez is érdekelheti:  Közel 3000 elítélttel "erősít" az ukrán hadsereg

Emlékezetes, nemrég volt hasonló ügy az Egyesült Királyságban: a szintén transznemű Isla Bryson ügyében hoztak hasonló ítéletet: hiába a (mondvacsinált) nemváltás, irány a férfi börtön.

Mandiner

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük