A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Itt a vége: férfibörtönbe küldik az erőszaktevő transznemű „nőt”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Angliai abszurd: a gyermekmolesztálás miatt elítélt transznemű bűnöző néhány hétre rá, hogy kiengedték a börtönből, megerőszakolta egy netes ismerősét.

Lexi-Rose Crawford kilenc évet fog eltölteni férfibörtönben – írta meg a Daily Mail brit bulvárlap. A férfinek született személy most nőként identifikálja saját magát, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy – miután kiengedték a börtönből, ahova egy 15 éves lánnyal való szexuális tevékenység miatt került – ezúttal egy másik női ismerősét erőszakolja meg. A péniszével (with her penis).

Crawford azután kezdett magára nőként tekinteni, hogy az első ügye után 2019-ben kiengedték a börtönből.

Újabb áldozatát nem sokkal később a Facebookon ismerte meg, hozzá egy PlayStation játékkonzollal kopogtatott be, hogy játsszanak;

aztán fogdosta és leteperte áldozatát, figyelmen kívül hagyva annak tiltakozását, és megerőszakolta.

Aztán négy év kellett hozzá, hogy végre ítélet szülessen; mindenesetre az erőszaktevő az őt meghallgató bristoli bíróságon arra hivatkozott, hogy képszakadása volt, és nem emlékszik semmire, de ez sem az ügyészt, se az esküdteket, se a bírót nem hatotta meg; az áldozat felolvasott vallomása alapján olyan traumát élt át, hogy rémálmai vannak, el kellett költöznie korábbi otthonából és a történtek után többször öngyilkosságot is megkísérelt.

Ahogy az is elhangzott Crawford védőjétől, hogy védencét érzelmileg instabil személyiségzavarral, autizmussal és nemi diszfóriával (nemi identitás zavarral) diagnosztizálták, és ő maga is mindenféle rossz dolgon keresztülment.

Végül most kilenc évre ítélték, amit az új gyakorlat szerint férfi börtönben kell eltöltenie – a briteknél hosszú vita után döntöttek úgy, hogy transznemű nő rabot nem helyeznek nők közé, ha még rendelkeznek férfi nemi szervekkel. Büntetése kétharmadának letöltéséig valószínűleg nem is szabadul.

Emlékezetes, nemrég volt hasonló ügy az Egyesült Királyságban: a szintén transznemű Isla Bryson ügyében hoztak hasonló ítéletet: hiába a (mondvacsinált) nemváltás, irány a férfi börtön.

Mandiner

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: