KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

ISIS fegyvereseket likvidáltak Oroszországban – egy vegyi üzemben terveztek terrortámadást az iszlamisták

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kaluga régióban likvidálták az Iszlám Állam terrorszervezet két szimpatizánsát, akik terrorakciót készítettek elő egy vegyi üzem ellen – adta ki egy közleményben az FSZB PR-központja.

A közleményben olvasható információk szerint az ISIS támogatók a közép-ázsiai régióban születtek és éltek. Általuk készítette robbanószerkezet és gyújtókeverék felhasználásával tervezték végrehajtani az akciót – számol be a Russia Today.

A terroristák üzemanyaggal és kenőanyagokkal teli tartályokat akartak felrobbantani. Elfogásukkor fegyveres ellenállást tanúsítottak. A tűzharc következtében mindketten életüket vesztették. További áldozatok nem voltak.

Információk szerint a két fegyveres felesküdött az ISIS-re és a támadás után a szíriai fegyveres konfliktus övezetébe akart távozni.

A biztonsági szolgálatok a házkutatás során robbanóanyag előállítására alkalmas eszközöket, egy használatra kész házi készítésű, nagy teljesítményű bombát, valamint gyújtókeverékeket tartalmazó tartályokat, lőfegyvereket és lőszereket találtak.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Német hírszerzés: 2023-ban Ukrajna az ISIS tranzitállomása volt

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük