KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Így szurkál össze kilenc cigány egy magyart

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Bűn és büntetlenség – tizenöt cigány támadt felfegyverkezve egy férfire, akit többször meg is szúrtak, a bíróság mégsem ítélt el egyetlen egyet sem közülük letöltendő szabadságvesztésre. A cigányok vasvillával, fejszével, baltával és késsel támadtak, a férfi kézzel védekezett. Megmutatjuk a szórakozóhely biztonsági kameráinak képeit. Exkluzív felvételek!

N1Tv

Ez is érdekelheti:  Brüsszelnek üzent, Orbán Viktort méltatta az Osztrák Szabadságpárt

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

15 thoughts on “Így szurkál össze kilenc cigány egy magyart

 1. Pedig egyszerű a megoldás! Aki egy emberre többed magával „fegyverrel” támad, alapból gyilkossági kísérletként kell kezelnie a bíróságoknak. !!! Ennek pedig alapból, 10 évnél kell kezdődnie. !!! A kilenc emberre így kb. 150-180 évet lehet varrni… oszt’ jónapot. !!! De ehhez nyilván, egy másik kormány kell. !!!

 2. Lehet, hogy sokaknak nem tetszik a véleményem, de akkor is megírom! A hibás a Pataki mert a tetves cigányok miatt került ebbe a helyzetbe! neki maximum szurkolnia kellett volna azért, hogy üljék meg egymást az utolsó szálig a cigányok! Azokat a nőket se tudom sajnálni akiket a cigányok bántalmaznak, miért állnak szóba velük egyáltalán kivéve akikhez betörnek vagy ismeretlenül elszenvedői a cigány terrornak!

 3. Hit Gyülekezete, liberális igazságszolgáltatás, halálbüntetés bedobása az egyik oldalon.
  A másik oldalon meg az a tanulság, hogy magyar, vagy magát magyarnak érző ember ezeknek a fogalmaknak még a közelébe se tegye a lábát, vagy ne higgyen annak, hogy itt ebben az országban ő számít valamit is a hatalomnak, vagy az EU-nak.
  Szégyen,ami ebben az országban folyik amióta a befogadottak határozzák meg, hogy itt mit szabad, és mit nem.

  Baumag

  1. „A másik oldalon meg az a tanulság, hogy magyar, vagy magát magyarnak érző ember ezeknek a fogalmaknak még a közelébe se tegye a lábát, vagy ne higgyen annak, hogy itt ebben az országban ő számít valamit is a hatalomnak, vagy az EU-nak.”
   Szinte szó szerint ezt hangoztatom hosszú évek óta – elég kevesen értik meg.
   H.B.
   Közönyös a világ… az ember
   Önző, falékony húsdarab,
   Mikép a hernyó, telhetetlen,
   Mindég előre mász s – harap.
   S ha elsöpört egy ivadékot
   Ama vén kertész, a halál,
   Más kél megint, ha nem rosszabb, de
   Nem is jobb a tavalyinál.

   (1851.Arany János)

 4. Több tanú állítása szerint az a féreg kötött bele a magyar cigányainkba akik csak védekeztek. örüljön, hogy ennyivel megúszta.

  1. Igen Csík bácsi!
   A rendőrséget is mindig a gyanúsított támadja meg azért szokták megverni.
   H.B.
   Tanulni!
   Az optimisták még mindig angolul tanulnak, a pesszimisták már héberül és cigányul.
   A realisták pedig lőni tanulnak.
   Kitartás!

 5. úgy tűnik,hogy vannak emberek akik rendelkeznek bűnözési engedéllyel.
  Már csak arra a kérdésre kellene választ kapnunk,hogy kik adják ki ezeket az engedélyeket?
  H.B.
  „.. .itt az idő felhívni a tisztelt bíróság figyelmét, hogy egy-egy, a társadalom elvárásaival és éppenséggel a büntető törvénykönyvvel is csak lazán érintkező döntés bizony visszahullik rá, már amennyiben – akár demagóg – igazolást ad azoknak, akik a jogállam lebontásán fáradoznak, s ezt azzal a hamis érvvel támasztják alá, hogy az igazságszolgáltatás tulajdonképpen jogszolgáltatás, ezáltal nem tölti be társadalmi funkcióját. Ez az érv nyilvánvalóan hamis, de ami a jogásztársadalomban „csak” egy szakmailag hibás ítélet, az a „srácoknak” megerősítés. „

 6. Hogy mi a véleményem? — Lesújtó! Engem az sújt le igazán, hogy ennek a bűnpártoló, országrontó, nemzetáruló, népirtó Fidesznek még mindig vannak hívei. Nekünk tényleg Mohács kell. Még egy Mohács kell, mert nekünk Trianon nem volt elég. Budapesten nyüzsögnek az idegenek, magyar szót alig lehet hallani. Persze azért se lehet magyar szót hallani, mert idegenektől hangos itt minden. Nagyon sok az arab, vagy a hasonló kinézetű gyütt-ment népség. A legaggasztóbb az, hogy igen nagy valószínűséggel ezek csak gyüttek, és nem mennek. Teljességgel megszállják hazánkat, és ezt a maradék Magyarországot puskalövés nélkül fogjuk elveszíteni! — hacsak Isten nem elégeli már meg ezt az sok aljas gyalázatot. Vattay Szabolcs

 7. Csak annyi, hogy itt sosem lesz rend amíg a jogok a férgeket védik. Tudják a jogaikat, tudják kikhez kell fordulniuk. Kik ezek ? mindenki tudja és mégis türi a Magyar.

  1. Tűri kedves Attila, mert a bevándorlók átvéve a hatalmat ebben az országban is, minden olyan jelenséget támogatnak nemzetközileg, amivel a magyarságnak rosszat tudnak tenni.
   Hogy miért a segítséget nyújtó kézbe marnak bele?
   Mert ez a lényegükből fakad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük