KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ide süllyedtünk 17 évvel az „elqrt” „rendszerváltás” után! – Lévay Attila levele 2007-ből Gyurcsánynak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
1956. október 25.Lévai Attila számára a Fővárosi Ítélőtábla 2013. szeptember 12-i jogerős ítéletével 1,9 millió forint és 7 évi kamat összegű kártérítést ítélt meg a rendőrterror idején elszenvedett jogsérelmekért (megverés, elfogás, fogva tartás), továbbá félmillió forint perköltséget.

Igen tisztelt Gyurcsány Ferenc!

A „rendőrség” tavaly szeptemberi és októberi brutális viselkedése és ennek önök által való védelme és támogatása bebizonyította, hogy jelenleg egy gátlástalanul korrupt, hatalma és lopott vagyona megtartása érdekében a legaljasabb módszereket is alkalmazni hajlandó bűnbandával állunk szemben, önnel az élén!Ide süllyedtünk 17 évvel az „elqrt” „rendszerváltás” után!

Több mint egy év telt el az ön őszödi beszéde nyilvánosságra kerülése óta! Emiatt akkor azonnal új parlamenti választásokat kellett volna tartani! Ehelyett ön és társai az ötvenes évek gyakorlatára emlékeztető verésekkel,”koholt” vádakkal, lakáj újságírókkal, ügyészekkel és bírókkal, hazug tanukkal, az emberek megfélemlítésével, terrorizálásával, foggal-körömmel ragaszkodtak és az óta is, ragaszkodnak a hatalomhoz.

Ennek eredményeképpen a „rendőrség” mára az önök bűntársává, cinkosává, az MSZP/SZDSZ (ÁVH szerű) „öklévé” silányult és megszűnt Magyarország rendőrsége lenni! Ugyanez vonatkozik az ügyészségre és a bírók egy részére is.

A „rendőrség” tavalyi brutális viselkedése és az ezt követő hamis, „koholt” vádak és ítéletek után, mire számíthatunk most, 2007. október 23.-án. Lehet, hogy Budapest az 1956-os önmagához, fog újra hasonlítani?

Lévay Atilla

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó:  Igazságszolgáltatás Magyarországon 7 év után

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: