KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Morvai Krisztina: “A harmadik világból százezrével jönnek a menekültek”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Abban, hogy a harmadik világból százezrével jönnek menekültek Európába az égvilágon semmi jó nincs. Ez kifejezetten rossz dolog” -szögezte le Morvai Krisztina EP képviselő az Európai Parlamentben teljességgel szokatlanul. A meghökkentő kijelentés magyarázata az itt látható felszólalásból megismerhető.

[youtube=http://youtu.be/xzDqyyRoaik]

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Kínába megy Blinken, hogy Oroszország ellen hergeljen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “Morvai Krisztina: “A harmadik világból százezrével jönnek a menekültek”

 1. Újabb tabutémát vett elő Morvai Krisztina. Megint nevén nevezte az igazságot. Csak gratulálni tudok!
  Erre nem tudok mást mondani, mint elmesélni saját tapasztalataim: a nigger horda egy része a VII. kerületben vert tanyát, a Wesselényi utcában, a körúttól néhány méterre, szemben az Új Zeneakadémia épületével, van egy afrikai “étterem”, az a neve, hogy African Sensation. Érdekessége, hogy de. 10 órától, nyitástól kezdődően szállingóznak a subickosok. A “menekültek” feltűnően jólöltözöttek, csupa igen drága holmiban. Jönnek mennek az autók, köztük jobbak is, magyar rendszámokkal, Mercedes, Audi, BMW.
  Egyik nap egy szlovák rendszámú Rolls Royce(!) állt sofőrrel(!) az étterem előtt…
  Ki az, aki arra gondol, hogy ezek bármelyike tisztességes munkából él???
  Kérem, jelentkezzen!
  Persze ezekkel nem foglalkozik sem a NAV, sem a “rend”őrség. Ők kapják a magyar adófizetők pénzéből a mesés segélyeket és tán bűnözésből élnek. Majd amikor megerősödnek, kezdődni fognak a súlyosabb problémák. Egy lövöldözés már volt az “étteremben”. Biztos a galuskán vesztek össze… Újabb, afrikai “rejtett tartalékok”…
  A biológiai fegyver bevetve!
  Nagy Péter

 2. Majd az egykori svéd példára megalakulnak a bizottságok, majd időhúzás céljából az albizottságok, a téma pedig elsikkad. Addig is az ember- és szervkereskedők, pedofil bűnzők élvezkedhetnek és degeszre tömhetik zsebüket. Az olaszok, bolgárok és mi pedig etethetjük őket és nézhetjük mit művelnek a saját országunkban. Ragyogó kilátások!
  Anna

  1. A fentiekben leírtak így lesznek,és pont ezek lesznek a kilátásaink,talán még annyit hozzá fűzve ha ezek közül egyet.egyet elkapnak és kaptárba kerül,a tv-t kosztot szórakozást mi fizetjük mert jog államban élünk és neki jogai vannak, mert ha netán az ombusmanushoz fordul akkor annyi.A másik meg az,hogy Magyarok vagyunk és ritka kivétellel cseppet sem összetartóak.A Magyar embert ha közvetlenül személyesen kár nem éri tesz rá a másik problémájára.De ha egyszer neki akkor ztán……

   Fülöp Sándor

   Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

   Híradmin!

 3. Az egész XXI. századi népvándoroltatás valójában bűntény a Világállam tervezői részéről, mert MINDEN embernek Emberi JOGA saját hazájában, saját családjában, saját kultúrájában leélni életét!!!!!!!

  És nem kellene a kényszerköltözködéseket teljesen összemosni a szabad tapasztalatcsere-vendégséggel, vagy éppen a turista-látogatásokkal.

  A turizmus és a továbbképzés szereplője pedig sem anyagilag, sem pedig kulturális érdeklődésében nem különbözik a meglátogatott országok lakóitól, a menekült pedig mindkettőben ellentétes érdekeltségű velük. .

  Dienes Erzsébet

 4. Nagyon jók a hozzászólások! Mindenki Ott élje le földi életét ahol született és ne akarja a másságát rá erőltetni senkire és a mások másságát pedig elnyomni! Továbbá: Minden terület rabló a világon adja vissza az általa bekebelezettek élet terét az ott élőknek és ha még lehet segítse Őket vissza a nyelvi stb. kultúrájukba! Ne erőltessék saját felfogásaikat és élet idegen tőrvényeiket a meghódítottakra! Kereskedjünk egymással és segítsük egymást ott ahol tudjuk,ne raboljunk és gyarmatosítsunk semmit ami nem a miénk! Engedjük fejlődni más népeket is! Innentől mindenki ott szeretne élni és boldogulni ahová megszületett! Más: Nézd meg a Trianon által elszakítottakat,hogy ott is csak az általuk idegennek tartott másod osztályú nem kell nekik! A föld,vagyon igen! Itt a rablók azt szeretnék ha eltűnnénk,vagy be olvadnánk minél előbb és nyomunk sem lenne! Domi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük