KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Huxit Párt: a Huxit rövidesen Magyarország legerősebb politikai témája lesz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Huxit Párt a baloldali szavazókat is megnyerheti magának, hiszen közülük is egyre többen jönnek rá arra, hogy a baloldali pártok valójában nem a kisembereket képviselik, hanem a kisembereket tönkretevő nemzetek feletti pénzügyi és hatalmi központokat – írja Volner János, a Huxit Párt elnöke közösségi oldalán.

Volner János írásában megjegyezte, hogy már most is több baloldali szavazó fordult levélben hozzájuk ebben a témában, amelyeket igyekeznek feldolgozni.

Arról is tájékoztatást adott, hogy készítik az informatikai rendszerüket és a Huxitot támogató aktivistákat is igyekeznek toborozni országszerte.

Volner János teljes bejegyzése:

Mindenki tudja: a Huxit rövidesen Magyarország legerősebb politikai témája lesz, amit egyre növekvő féltékenységgel figyelnek a témahiányban szenvedő, tehetségtelen politikusok által sújtott baloldali pártok.

El kell keserítenem őket: az a tény, hogy az Európai Unió amerikai geopolitikai érdekeket szolgáló szankciós politikája veszélyezteti a magyar emberek megélhetését, rengeteg baloldali szavazót elfordított a Gyurcsány Ferenc által vezetett összefogástól. Egyre többen jönnek rá közülük arra, hogy a baloldali pártok valójában nem a kisembereket képviselik, hanem a kisembereket tönkretevő nemzetek feletti pénzügyi és hatalmi központokat. Ezért követeli a “magyar” baloldal az európai emberek tömegeit szegénységbe taszító gazdasági szankciók kiterjesztését.

Rövidesen kifejezetten a baloldali szavazók részére felvilágosító kampányt indítunk, melyben számszerűsíteni fogjuk, mekkora többletterhet jelentene részükre az uniós szankciók elfogadása – úgy, ahogyan azt a baloldali pártok szeretnék. Már most is sok baloldali szavazó írt nekünk ezzel kapcsolatban, de a levelek feldolgozásával kapcsolatban még a türelmüket kell kérnünk. A jövő héten feláll az informatikai rendszerünk, elkezd üzemelni a honlapunk és elindítjuk a Huxitot támogató aktivisták országos szervezését is. Meg kell nyernünk a rezsiköltségek miatt aggódó baloldali szavazók százezreit is az Európai Unióból történő kilépés ügyének. Huxit!

Ez is érdekelheti:  Már a gyilkosságért elítélteket is a frontra küldenék az ukránok

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük