Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: Valóban kizárnák hazánkat az unióból? – Aktuálpolitikai kerekasztal (2017. április 5. és 12. adások)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/08/kerekasztal.jpg?w=680

Az adásban résztvevő beszélgető társak;  Szendi Lajos, Győrey Attila, Boda Róbert 

· A  „NAGY” CEU.- botrányt szeretnénk minden aspektusában megvizsgálni. Miután megszavazta a parlament, a „Lex  CEU.- néven elhíresült törvényt, ahogy az  várható volt, beindult a szokásos „nemzetközi siratókórus” és a fél világ zsidósága egy emberként támadt a Magyar kormányra. Az ok pedig egyértelműen a cionista „káderképző” intézményük eddigi szabad, korlátozások nélküli, privilegizált működését ezúttal veszély fenyegeti! Ilyenkor válik láthatóvá, hogy valójában mekkora, precízen összehangolt erők képesek működésbe lendülni, ha az érdekeik útjába bármely akadály is kerülne!! Most ennek az erőnek a hatásait tapasztalhattuk meg ugyanúgy az országon belül, mint Európában, sőt a tengeren túlról is megkaptuk az egyértelmű fenyegetéseket. Nem nehéz észrevenni, hogy itt a Nemzetállam Amerika fölött álló globális erők érdekei működnek a háttérben, amely erőnek csak egy figurája Soros.  

·  VALÓBAN KIZÁRNÁK MAGYARORSZÁGOT AZ UNIÓBÓL? Természetesen a fenyegetés szánalmas és nevetséges is egyben, a szokott módszerek szerint,”kreálták” ugyanis  a The Times konzervatív brit napilap írta meg „egy neve elhallgatását kérő” diplomatára hivatkozva. Mivel az uniós alaptörvény semmiféle ilyen cselekményt nem tesz lehetővé; és a hivatkozási alap, miszerint a migrációs kvóta be nem tartása lenne az oka a kizárásnak, – világosan látható, hogy Magyarország belépésekor semmi ilyesféle ígérvényt nem írt alá, így nem is tudja azt megszegni, tehát, tulajdonképpen ezt a fenyegetést felfoghatjuk idegen hatalom nyílt beavatkozásának, és tekinthetjük  a hibrid háború részének is, és ennek megfelelően kell(ene) reagálni.  

· TRUMP A PANKRÁTOR-ELNÖK… A felvétel amelyre rábukkantunk az Egyesült Államok 45.-Elnökét egy merőben szokatlan de egyéniségétől azért nem annyira idegen helyzetben láttatja, ugyanis egy valódi (az U.S.A.- ban rendkívül népszerű) – pankrátor viadalon látható,  meglehetősen aktív, mondhatni vehemens szerepben. Az ember ha kicsit elgondolkodik a látottakon,- ( jó persze csak cirkusz, csak  játék ) –  de talán felmerülhet az a nehezen elhessegethető gondolat, hogy biztosan  jó kezekben van az a bizonyos „atomtáska” az indító gombbal?

· HAMISSÁG, MEGJÁTSZÁS, MANIPULÁCIÓ, ÁLHÍREK ÉS ÁL-KÉPEK, UGYANÚGY AZ INDEX „KEZELÉSÉBEN”, A CEU-TÜNTETÉS KAPCSÁN,  MINT  A GETTY – IMAGE, AZAZ A LÁTVÁNYTÁRBÓL – amely képek a világ összes vezető médiáját bejárják és a „valós eseményeket, történéseket” hivatottak képanyagokkal alátámasztani. Ugyancsak félrevezetés és egyértelmű manipuláció a hírek megjelenésének ténye, fajtája, időzítése, tartalma, és a hozzájuk fűzött orientációs magyarázatok legnagyobb része is. Sajnos egyre inkább nyilvánvaló, hogy folyamatos előre eltervezett színjáték részesei vagyunk, elsősorban mi európai polgárok, de a többi ország is bőven részesül ezekből a tömegbefolyásolásra gyártott információkból. A londoni merénylet  és a hasonló, sorozatban bekövetkező  un. terror akciók valódi célja, és az úgynevezett háttérerők, már alig-alig leplezett szándékai , egyértelműen a félelem, és rettegés permanens érzetét hivatott a polgárság körében fenntartani. Tegyük fel újra meg újra az egyszerű kérdést, vajon  kinek az érdekeit szolgálják ezek a cselekmények? Az események hatására megszületett jogi, törvénybeli  következmények, szinte minden esetben miért a többség, a törvénytisztelő polgár életlehetőségeinek, szabadságának a szűkítése, korlátozása? –  természetesen a saját érdekében, hiszen meg kell védeni a „láthatatlan” terrorizmus „kiszámíthatatlan” támadásaitól. A tendencia egyre inkább átlátható.

Április 12. adás

· Amerikai agresszió történt Szíria ellen! A már-már konszolidálódni látszó Szíriában, mondvacsinált események, hatására, egyik napról a másikra világháborúhoz közel álló események felé sodródik a világ. Mindezek  egyértelműen a cionista világhatalmi tényezők, jelesül ismét a neokon – héjják, mint Mc Cain szenátor és társai, és nem kevésbé az izraeli érdekek hatására, feltehetően bizonyíték-hamisító befolyásolására jöhettek létre. Mivel ez a fejlemény 180 fokos fordulat a korábban hangoztatott U.S.A.- állásponthoz képest, – miszerint mégsem lehet Asszad nélkül megoldani a szíriai válságot,  – feltételezhetően új stratégiai irányt vettek Trump tanácsadói. Kérdés, hogy született e, és ha igen, milyen tartalmú háttér megegyezés az Oroszokkal?  Hiszen Moszkva nélkül nehezen képzelhető el a térségben megnyugtató politikai és főleg katonai megoldás.  AZ USA, Oroszország, és Izrael, feltétlenül részese kell, hogy legyen a rendezési tervnek, de Törökország, és Irán érdeke sem tűnik mellőzhetőnek. A térségben az  „újabb szörnyű emberiség ellenes bűncselekmények” igazolására, mint már annyiszor, a rejtélyes hátterű és feladatú úgynevezett „Fehérsisakosok” szolgáltattak bizonyítékokat, amelyeknek sajnos van némi hibájuk,  ugyanis sokadszor derül ki erről a szervezetről, hogy hamis felvételekkel és megrendezett helyszíni filmekkel, un. „krízis színészekkel”  kelt hatást a politikai szervezetek befolyásolására. Ezúttal Svéd orvosok leplezték le a felháborító csalásokat a gáztámadások hatását bemutató sokkolónak szánt felvételek megrendezettségére és hamisságára hívva fel a figyelmet! Mindezek ellenére Trump, mégis kiadta a parancsot a Szír légierő bázisának bombázására!   

· A londoni merénylet kapcsán a Brit képviselőház elé igencsak meglepő fordulatként, olyan törvénytervezet került amely az internet szabad működését kívánná korlátozni. Ugyanilyen tendenciák kezdtek el működni ,    – „mintegy varázsütésre” –  az EU.- vezetőségénél, de  a Német igazságügy miniszter  Heiko Maas jutott a legmesszebbre az egykori  stasi és Honekker  idejét meghazudtoló módon, a törvénytervezetben, kötelezné a video-megosztókat, hogy távolítsák el a „gyűlöletbeszédre„ alkalmas megnyilvánulásokat, illetve az un. „álhíreket”, (szerintük minden álhír kategória, ami nem a fősodratú médiától származik) Az a szolgáltató amely ennek a rendeletnek nem tesz eleget 50-millió eurós büntetésre számíthat! Ez nyilván erősíti az öncenzúrára való hajlamot. Kirohanását így zárta a miniszter; „Ugyanolyan kevés toleranciát kell gyakorolnunk ezzel a bűnöző söpredékkel szemben a közösségi oldalakon, mint az utcán!”

·  A CEU-botrány  újratöltve!  Vajon mit keres Budapesten több ezer, idegen országokból ideszállított „tüntető” akik feledve eredeti céljaikat,már a Magyar kormány megdöntését helyezték kilátásba! Belátható, hogy ez a helyzet teljesen új kérdéseket vet föl és ilyesmire eddig nemigen volt példa a világpolitikában. Lassan meg kell tanulnunk egy új politikai kifejezést, ez pedig a Transznacionális tüntetés. Magyarországon nincsen megfelelő törvényi szabályozás arra, hogy mi a teendő akkor, ha több ezer külföldi állampolgár tüntet a magyar országgyűlés egy törvénymódosítása ellen, mert mindezidáig ismeretlen volt a transznacionális tüntetés jelensége. A transznacionális tüntetés az a kategória, amikor nemzetközi szervezetek a rendelkezésre álló eszközrendszerek segítségével több különböző országból toboroznak tüntetőket egy lokális megmozdulásra, ami az adott ország helyi sajátosságaihoz képest esetenként  egészen nagy tömegnek számít. Hogy mire is lehet számítani ezen események kapcsán, leginkább Andrej Koribko Orosz geopolitikai szakértő könyvében lehet olvasni, mely szerint a hazánkban is közel álló un. „színes forradalmak”  kialakításában és lebonyolításában gyakorlott U.S.A. titkosszolgálatok hibrid háborús stratégiájának első felvonását jelenti. Ez az első fázis még főként politikai nyomásgyakorlást jelent, aminek célja, hogy a kormány megadja magát a külföldi nyomásgyakorlásnak. Amennyiben a kormány határozott ellenállást mutat a színes forradalommal és külföldi nyomásgyakorlással szemben, külföldi titkosszolgálatok által beszervezett belföldi extremista csoportok – szélsőbaloldali vagy szélsőjobboldali szervezetek, radikális környezetvédők, stb. – bevonásával kezdődik meg az úgynevezett nem-konvencionális hadviselés, melynek részeként a behódolni nem hajlandó kormányt erőszakos úton távolítják el. Ezzel kapcsolatban az ellenzék és a tüntetők által sűrűn hangoztatott, a “fehértulipános forradalom”- kifejezés   jelzést jelent arra vonatkozóan, hogy a hibrid háború első fázisa beindult, és megkezdődött egy újabb „színes forradalom” kísérlet. Érdekes kérdés, hogy a Fidesz és benne Orbán stabilnak gondolt masszív hatalmi pozíciója képes lesz e visszaverni ezeket a komolyan felépített támadásokat.  

·   A világban, de főleg Európában fennálló terrorfenyegetettségeket, mindaddig igyekeznek fenntartani amíg a társadalom szabadságjogait az eredeti céljaiknak megfelelően nem sikerül radikálisan csökkenteni, lehetőség szerint teljes mértékben eliminálni. Láthatóan Putyin sem akar ebből a világ-jelenségből kimaradni, és saját politikai céljaira kihasználni. Erre is utalhat a napokban történt Szentpétervári metró merénylet.

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Hun Tv: Valóban kizárnák hazánkat az unióból? – Aktuálpolitikai kerekasztal (2017. április 5. és 12. adások)

  1. “NAÉS?!”
    az idézet horn gyulától van.
    Be se kellett lépni!
    Én már csak JÉZUS KRISZTUSBAN és Putyinban bízok!
    Ölelek minden KERESZTÉNY MAGYART!

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: