KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2016. szeptember 21.)

Akik az alábbi témákról beszélgetnek: Győrey Attila,  Szendi Lajos, Boda Róbert

Sokat sejtető választási eredmények – Európa szerte.. Soros egyre agresszívebb pénzügyi inváziója Magyarországon, és az Unióban. Ezek jelentős motivációs hatása országunkon belül.. Az un. új alkotmányozók társaságának sanda szándékai… A Pápa és cionizmus kapcsolatai, és a valóság szövetének torzítása. A Szentkorona Állameszme, az Unió bevallottan legnagyobb ellensége!

Készülődés? Amerikai nehézbombázók közép Európában is. Szíriában újra tévedett az amerikai légierő, = 67 halott Szír kormánykatona! Válasz-  ENSZ élelmiszer konvojok, szintén amerikai drón-támadása általi megsemmisítése Oroszokra hárítva a felelőséget.  Az un. pártokrácia  tévútjai.. Új, de  pártok nélküli kétkamarás, a teljes országot, annak minden csoportját  bevonó érdekképviseleti rendszerre lenne szükségünk, de csakis a Szentkorona Állameszme „védőszárnyai” alatt!

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2016. szeptember 21.)

  1. Nagyon jó műsoraik vannak Boda Úréknak, csak kár, hogy kevesen nézik. Több helyen kellene reklámozni a nézőknek pedig továbbítani, és persze már ideje lenne összefogni az igaz magyaroknak mert lassan már túl késő lesz!
    Ezzel tökéletesen egyetértek:
    „Új, de pártok nélküli kétkamarás, a teljes országot, annak minden csoportját bevonó érdekképviseleti rendszerre lenne szükségünk, de csakis a Szentkorona Állameszme „védőszárnyai” alatt! ”
    Csak ne az Alkotmányos Magyarország nevű „mozgalom” szineiben. Számomra tudatlan és megbízhatatlan társaság. Bizonyára lesz vagy van még hasonló szervezkedés, az ilyeneket felismerni, vagy alaposan átvilágítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük