Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hova tűntek az EU-s pénzek, hol maradt a polgárosodás?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ideje lenne teljes körű számvetést készíteni arról, hogy Magyarország a csatlakozástól (illetve arra való felkészüléstől) kezdve napjainkig pontosan mennyi európai uniós fejlesztési és egyéb forrást kapott, és ezeknek mi lett a pontos sorsa.

Tény, hogy a fejlesztési források elvben alapvetően a lemaradás korrigálására szolgáltak volna, így egyik fő céljuk a polgárosodás megteremtése lett volna. Hová lettek tehát ezek a pénzek, és hol maradt az a polgárosodás (sikeres magyar vállalkozások sokasága, tisztességes megélhetést nyújtó, színvonalas munkahelyek, virágzó vidék és mezőgazdaság), amire a rendszerváltáskor és az Európai Unióhoz való csatlakozáskor számítottunk (számítottak)? – ezeket a kérdéseket feszegette Morvai Krisztina európai parlamenti felszólalásában.

Almási L.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Hova tűntek az EU-s pénzek, hol maradt a polgárosodás?

  1. Ne csináljunk már úgy, mintha az eu-nak a magyarok polgárosodása, vagy emberi élet lehetősége lett volna célja. Nem. Az eu-nak az a célja, ami ma van, illetve még ennél is rosszabb szándékai voltak a mi életünkre vonatkozóan. Egészen és teljesen aljas szándékaik voltak, vannak a magyarok ellen.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: