Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hogyan vethetünk véget a gyarmati sorsnak, az “összeszerelősdinek”? (VIDEÓVAL)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szinte minden héten újabb és újabb orvostechnikai/orvostudományi újdonság híre jelenik meg Magyarországon. Ezek kapcsán mutatott rá Morvai Krisztina az Európai Parlamentben, hogy hazánk nem kíván tovább a nyugati világ összeszerelő üzeme lenni, ahol alacsony bérekért, munkajogi kiszolgáltatottságban dolgoznak az emberek.  

A helyes jövőképünknek, nemzetstratégiánknak (nyilvánvalóan a mezőgazdaság és az élelmiszer-feldolgozó ipar valamint a turizmus, gyógyturizmus mellett)  a magyar találmányokra, kutatás-fejlesztésre, innovációra és a termékek (például orvosi műszerek) magyarországi megvalósítására, gyártására s hasznosítására kell épülnie. El kell hinnünk magunkról, hogy erre képesek vagyunk, s az Uniónak is ebben az országstratégiában kell támogatnia Magyarországot, hiszen egyre inkább elemi érdekük a magyarok nyugatra vándorlásának megelőzése – ahogy azt a Brexit is bizonyítja.

Dr. Morvai Krisztina EP képviselő

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Hogyan vethetünk véget a gyarmati sorsnak, az “összeszerelősdinek”? (VIDEÓVAL)

 1. HOGYAN VETHETÜNK VÉGET A GYARMATI SORSNAK ?
  Szaporítani a Magyar Királyság sorait egészen addig, míg eltűnik a köztársaság.Tudom hogy az embereknek kell a feszültség, stressz. Legyen miért elégedetlenkedni, hangot hallatni. Napi eseménnyé duzzasztani a sikkasztást, korrupciót, migránsáradatot, terrorizmust,hitelkárosultakat, Brüsszelt, cigánybűnözést, zsidókérdést,Budayt és még sorolhatnám.
  Bizony, bizony ez mind megoldandó feladat. De addig amíg csak a siránkozás esik jól, addig minden marad a régiben. Tudom, még a NIF szerkesztője is elutasította (passzívan, mert nem válaszolt a Koronatanács sajtótályékoztatójára való meghívásra) a megoldást.
  Ezúton szeretném kérni minden kétkedőnek a figyelmét!
  Először is megértem miért tartózkodnak. Bár nem mindenkinek nézzük el,mert bocsánatot kérek, de mint a NIF és hasonló témákkal foglalkozóktól elvárnánk hogy jobban tályékozottak. Mentségül szolgálhat a káosz, ami nem kismértékű.De ezt hagyjuk most, koncentráljunk a lényegre.
  Sokakban felvetődött a kérdés: koronatanács, királyság, szentkorona jogrend. Mi ez? Kik ők? Miért ilyen hirtelen bukkantak fel?
  Hogy kik ők és mik ezek, ennek könnyedén utánajár bárki. AJÁNLOM IS MINDENKINEK! Főleg a szentkorona jogrenddel ismerkedjenek! Már más országok is érdeklődnek, mert az egyetlen kiutat ebben látják. Nehogy a saját ősi jogrendünket mi vezessük be utolsóként! Természetesen azoknak, kik mindenáron egy fűszállal többet akarnak birtokolni, mint a szomszédjuk, vagy tisztességtelen úton szerezték vagyonukat, de lehet akár csak a sötét ego miatt is, nem fog tetszeni. Pedig hosszútávon élhető, boldog, nélkülözés mentes életet élhetne mindenki. Tudom ezek ,,nagy,, szavak, mégis lehet fokozni. Mert nem csupán a nemzetünk, s példánkon más népek sorsa is jobbra fordulhatna, hanem járulékosan csökkenne a szemétgyártás, a föld, levegő és a vizek tisztulása. Esőerdők regenerációja. Tudom ezek utópisztikus gondolatok, de higyjék el, működne. Miért ne próbáljuk ki? Hogy működne, azt bizonyítja az is, hogy a fősodratú média, de a megfenyített mellékágak is csak lapítanak. Mivel Trianon érvénytelenségét, s a Szentkorona Jogrand jelenlegi érvényességét nem a faluvégi kurtakocsmában borozgatás után, hanem az erre a célra összehívott nemzetközi jogi konferenia mondta ki. Ezért a lapítás. De minden, ez is karma szerint működik. Amikor (hamarosan) erősebb lesz ez az embert növelő, isteni jogi szinten működő társadalom, a lapítók, az életet negatívan befolyásolók legfeljebb sámlit, de nem újságot vagy TV-műsort szerkeszthetnek majd.
  Vissza a három kérdéshez. Miért ilyen hirtelen bukkantak fel?
  Első válaszként megjegyzem nem volt hirtelen. Csak azoknak, kiknek a nap 24 óráját lefoglalja az OV gyűlölet. Megoldás keresés helyett köpködni. Biztosan ellesték a focistáktól. (Ez az egy jól megy nekik.)
  Nem szeretek sokat beszélni. Legyen elég ennyi. Tályékozódni, gondolkodni, elismerni ha jobb valaki, de fóleg TENNI.
  Hisz mindenki ismeri:

  Váci Mihály
  Még nem elég!

  Nem elég megborzongni,
  de lelkesedni kell!
  Nem elég fellobogni,
  de mindig égni kell!
  És nem elég csak égni:
  fagyot is bírjon el,
  ki acél akar lenni,
  suhogni élivel.

  Nem elég álmodozni.
  Egy nagy-nagy álom kell!
  Nem elég megérezni,
  de felismerni kell!
  Nem elég sejteni,
  hogy milyen kor jön el;
  jövőnket – tudni kell!

  Nem elég a célt látni;
  járható útja kell!
  Nem elég útra lelni,
  az úton menni kell!
  Egyedül is! Elsőnek,
  elől indulni el!
  Nem elég elindulni,
  de mást is hívni kell!
  S csak az hívjon magával,
  aki vezetni mer!

  Nem elég jóra vágyni:
  a jót akarni kell!
  És nem elég akarni:
  de tenni, tenni kell!
  A jószándék kevés!
  Több kell: – az értelem!
  Mit ér a hűvös ész?!
  Több kell: – az érzelem!
  Ám nemcsak holmi érzés,
  de seb és szenvedély,
  keresni, hogy miért élj,
  szeress, szenvedj, remélj!

  Nem elég – a Világért!
  Több kell: – a nemzetért!
  Nem elég – a Hazáért!
  Több kell most: – népedért!
  Nem elég – Igazságért!
  – Küzdj azok igazáért,
  kiké a szabadság rég,
  csak nem látják még,
  hogy nem elég!

  Még nem elég!

  Isten áldása legyen mindenkin!

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: