KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hegedűs Loránt közleménye a Budapest-Északi Református Egyházmegye bíróságának ítélete kapcsán (plusz videók)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

ifj. Hegedűs Lóránt KÖZLEMÉNYE

A mai napon a Budapest-Északi Református Egyházmegye bírósága a 2013. november 3-án, a Hazatérés Temploma alapkőletételének 75. évfordulóján tartott ünnepi megemlékező és hálaadó istentiszteletünkön elmondott igehirdetésem alapján írásbeli megrovásban részesített.

Az ítélethirdetéskor kézhez vett írásos indoklás elképesztő módon veszi védelmébe a templom előtt őrjöngő posztkommunista-hitgyülekezetes csürhét, miközben engem szeretetlen ítélkezéssel, s annak részeként antiszemita és pártpolitikai felhangú provokatív megnyilvánulásokkal vádol.

Az ítélet ellen fellebbezek.

Ezúton szeretnék köszönetet nyilvánítani azoknak, akik kiálltak mellettem az egész kettős mércét demonstráló eljárás alatt, kivált dr. Nemes Árpád ügyvédemnek, dr. Borbély Andrea és dr. Szabó Edit ügyvédnőknek, a mellettem tanúskodóknak, gondnokaimnak és presbitereimnek, egész gyülekezetemnek és családomnak, minden jóérzésű magyar embernek, közösségnek, szervezetnek és hírportálnak.
Ezúton hívom és várom minden magyar Testvéremet most vasárnap délelőtt 10 órára a Hazatérés Templomába, a kárpátaljai magyar és ruszin testvéreinkkel szolidaritást vállaló istentiszteletünkre.

     „Ha az Isten velünk, kicsoda ellenünk? Senki nincsen, bizonyára nincsen!” /Bethlen Gábor/
Budapest, 2014. március 7.
ifj. Hegedűs Loránt
lelkész

[youtube=http://youtu.be/aSVQbUXGIUA]

A HTV anyaga:

[youtube=http://youtu.be/sosugPZ7Vu8]

Nemzeti internetFigyelő

Kapcsolódó: Zsidó rabbik kiállása ifj. Hegedűs Lóránt lelkész mellett

Ez is érdekelheti:  Orbán Navalnijról: Sovinisztáknak a magyar parlamentben nem jár tisztelet

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Hegedűs Loránt közleménye a Budapest-Északi Református Egyházmegye bíróságának ítélete kapcsán (plusz videók)

 1. Nem eléggé nyilas Hegedűs úr.
  A református egyház bírósága nem találta eléggé nyilasnak. Csak egy kicsit. Ejnye, bejnye 3 000 Ft. 🙂
  Káldi József

  1. És ismét milyen igaza van kádinak!
   TÉNYLEG NEM ELÉG NYILAS!!
   Sem Horthy sem Hegedűs Loránt!
   Én nem értettem egyet sem Horthy politikájával sem Hegedűs Loránt szobor állításával.
   Azért nem, mert Horthy nem érdemel szobrot Magyarországon (legfeljebb a sirató falnál)!
   És tudja miért kádi”úr”?
   Csak azért mert ha Horthy felelős Magyar lett volna maga és fajtája most nem ölné, rabolná, szapulná a magyar nemzetet!
   A parazita zsidók a mostani ítélet után össze kéne adniuk az ” Ejnye, bejnye 3 000 Ft_ot”, és térden állva kéne átadniuk az összeget sűrű hálálkodásuk közepette Hegedűs Loránt úrnak, hogy volt olyan magyar ember aki a parazitáink megmentőjének még szobrot is állított!
   ÉS TÉNYLEG NEM ELÉG NYILAS!!
   Semelyikőjük, sőt ha azt nézzük, még én sem, mert én is csak a valót írtam le nem az igazat, a „győztesek” igazát, pedig még törvénybe is foglalták!
   Hagymási Zsuzsanna

 2. Kedves Hagymási Zsuza!
  Ha már volt szíves é megszólított először is talán, ha átismételnénk a magyar történelem nem túlságosan dicső korszakából egy szeletkét.
  Horthy nem volt nyilas, ezt tudtommal senki sem állította itt. Én biztosan nem, a másik Hegedűs úrral foglalkozó oldal hirtelen bezáratott. De ott sem.
  Sőt Horthy csukatta le évekre Szálasít és bandájának néhány prominens tagját.
  Horthy nevéhez fűződik viszont 1 000 000 magyar ember erőszakos halála, mivel uralgása alatt_ amikor is 3 millió koldus országa lettünk a középkori feudalizmust gondosan megőrizve_ üzentünk hadat a Szovjetuniónak, akivel szemben még csak területi követeléseink sem voltak pl. viszont a Don kanyarba küldött 240 000 fiatal,magyar töredéke került haza. Nyilván ez is igazolja Horthy nagy MAGYARSÁGÁT. De hadban állónak minősítettük magunkat az USÁ-val és Angliával is…nyilván a magyar haderő legyőzhetetlenségében bízva.
  Így azután a felelős Magyar aki Horthy…ennyivel járult hozzá az amúgy is fogyatkozó népünk további csökkenéséhez.
  Ami személyeskedését illeti, csak a butaság és rosszindulat lehet a mentsége, mert az én „fajtám ” Önnek és Magyarországnak aligha okozhatott gondot, kárt és egyéb parazitaságot.
  Nem értem amúgy mi a problémája a nyilasokkal, talán ha elsorolná mivel nem ért egyet a cselekedeteik közül, bizonyára megérteném.
  Az említett paraziták, _ha már maradhatnánk e szép hívószavánál a neonyilasoknak…_ közzé tartozott amíg meg nem ölték radnóti Miklós _ ő egy magyar, de zsidó származású ráadásul katolikus hitre tért költő volt, de közéjük tartozott Petschauer Attila magyar olimpiai bajnok i pl, akit a nyilas keretlegények az orosz télben addig locsolták hideg vízzel a század parancsnokuk beleegyezésével amíg meg nem fagyott így azután több magyar olimpiai aranyérmet nem tudott össze parazitáskodni, ahogyan radnóti Miklós sem írt több verset, hála a hon tisztító házmesterekből körzetvezetővé avanzsált Dunyhás testvéreknek.
  Ha véletlenül ismerné, Kossuth, Jókai, Petőfi, Széchenyi István véleményét bizonyára elgondolkodna mit is írt valójában…?
  De ez reménytelen ahogy így elnézem.
  Káldi József

  1. Te patkány többek között egy apró tényről megfeledkezel, hogy a postarabló kun (kohn) béla tolvaj fajtád vezette söpredék bolsevik görények tevékenységének köszönhetően csonkították meg Magyarországot és került szarkák kezébe az ország területének több mint 2/3-a és magyar lakosságának 1/3-a! Mindezek következménye a 3 millió koldus országa és a zsidó csicska horthy kártya partnereinek hálája okozta a halálukat a fronton mivel ők voltak a hadi beszállítók akik a selejtes fegyverekkel és ruházattal látták el a hadsereget! Ugyancsak horthy bűne, hogy minden lényeges posztot zsidók foglaltak el a közigazgatás, kultúra, gazdaság területén Radnótira te ne hivatkozzál mert ha most élne titeket kiátkozna földről a versei alapján! Hiába élsz itt ki tudja hány éve, még mindig nem érted a Magyar nyelvet csak beszéled, de fogalmad sincs a szavak jelentéséről! A „Nem tudom” című versét pontosan rólatok írta!
   kató rudi

   1. „Te patkány többek között egy apró tényről megfeledkezel, hogy a postarabló kun (kohn) béla tolvaj fajtád vezette söpredék bolsevik görények tevékenységének köszönhetően csonkították meg Magyarországot és került szarkák kezébe az ország területének több mint 2/3-a és magyar lakosságának 1/3-a!”
    Hülye vagy, mint a segg, kedves felebarátom.
    Az országrablás ellen egyedül a „kun (kohn) béla”-féle komcsik által szervezett Vörös Hadsereg harcolt. A te híres Horthyd akkor épp „nem ért rá”, mert a megszálló ellenséggel szövetkezett Szegeden, csak hogy a birtokait mentse a komcsiktól, nehogy azok szétosszák a parasztoknak. Egy puskalövést sem „pazarolt” a megszálló románok és csehek ellen. Azokkal a Vörös Hadsereg küzdött. A díszmagyaros, kacagányos csürhe gyáván tétlenül nézte az országrablást, sőt az ellenséggel, a franciákkal bratyizott, ahelyett, hogy ők is harcoltak volna. Többet ért nekik, hogy megtartsák a birtokaikat és a cselédeiket, mint a történelmi Magyarország megvédése.
    üdv. Aranyapa

 3. A vidéki zsidóság megmentésére nem talált módot a kormányzó, azzal védekezett, hogy elhitte mindössze ” kényszer munkára ” viszik őket a 3 hónapos csecsemőt is a 9o éves aggastyánt is…nyilván a hírszerzés nem tudott arról mi is folyik a koncentrációs táborokban…?
  Arról nem beszélve, büntetlen előéletű, holmi bírósági eljárást is mellőzve a gyilkosaik kezére adtak 437 000 magyar állampolgárt.
  Még „dicsőséges szövetségeseink ” is sokallták a tempót ahogy vagonokba lökdösték őket.
  Végül néhány összeválogatott „parazita” amelyek közül néhány ismerőnek tűnik majd a magyar történelmet ismerők számára…:
  Nem mentek, amíg el nem vitték őket. Talán nézzük meg mi kárt okoztak?
  Híres zsidók válogatás
  A történelmi közelmúltunkban inkább arra volt példa, hogy abból, hogy valaki magyarnak vallotta magát nem, de aki zsidónak igen! Nézzünk néhány zsidót akik többsége szerencséjükre előbb hunytak el..mint a nácik ráparancsoltak Horthyra, hogy a zsidókat küldje kényszer munkára aminek a koncentrációs táborok lett a vége..
  Nézzünk néhány zsidót akikre bármelyik magyar ember büszke lehet kivéve az őket vegzáló nyilasok utódai:
  Magyar, zsidó származású Nobel-díjasok.
  Bárány Róbert orvos, Friedman Milton közgazdász, Gábor Dénes fizikus, Harsányányi C. János, közgazdász, Hevessy György és Pollányi, János, György, vegyészek, Elie Wiesel író..Wiegner Jenő atomfizikus,
  Pick Márk a Pick szalámigyár megalapítója és világhírű termékének kifejlesztői..
  Herz Ármin és fiai a Herz szalámi világhírű gyár fejlesztői, tulajdonosai..voltak.A szegedi paprikát a Kotányi János és Pártos Nándor tette világhírűvé..
  Fischer Mór a herendi porcelán gyár megalapítója a párizsi világkiállításon elért sikere után nemességet nyert..”farkasházi” előnévvel..
  Frommelr Rudolf a Frommer pisztoly feltalálója, akinek 150 találmányát nemességgel jutalmazták, „ fegyveneki „ előnévvel..munkatársa volt a Bolond Istók élc lapnak.
  Lőwy Izsák a Károlyi grófok homok pusztáján 1835-ben bőrgyárat létesített, a munkásainak lakótelepet építtetett úgy hívták, hogy Újpest, az egyetlen magyar város amit zsidók alapítottak…a városalapítók utódai közül mintegy 16 000 –et deportált a hálás utókor.
  Nemes Marcell Ő ajándékozta Mányoki Ádám közismert II. Rákóczi Ferenc fejedelem portréját a Szépművészeti múzeumnak.. Ő fedezte föl El Grecot a Prado pincéjében tartott képei alapján
  Richter Gedeon a világhírűvé vált gyógyszer gyár megalapítója a a Kalmopirin feltalálója a nyilasok a Dunába lőtték…
  Wolf Emil alapította meg a Chinoin máig sikeres másik világhírű gyógyszergyárunkat.
  Rotschild Klára divatszalonjából öltözködött a kormányzó úr egész családja..
  Vámbéry Ármin, mohahamedán dervisként életveszélyt vállalva..kutatta a magyarok őshazáját.
  A három magyar zsidó..lord …:
  Stein Aurél Lord Aurél India kutató, értékes könyvtárát a magyar Tudományos Akadémiára hagyta.
  Káldor Miklós ( Lord Nikolas ) több államban a kormányok tanácsadója a magyar gazdaság stabilizációja idején felkérték a forint bevezetésének tervezésére.
  Balogh Tamás ( Lord Tomas) a modern polgári közgazdaságtan kidolgozója az oxfordi egyetem tanára, energiaügyi miniszter a munkáspárti kormányban a 60-as években.
  Goldzieher Vilmos az első magyar nyelvű szemészeti könyv írója, ő javasolta, hogy a 1868-ban, hogy a gyengénlátó gyermekek számára külön iskolát hozzanak létre, speciális tananyaggal.
  Korányi Frigyes báró a szabadságharc honvédfőorvosa, ő kezdeményezte a tüdővész elleni szervezett védekezést, a kísérleti belgyógyászat megalapítója, a budakeszi tüdőszanatórium létrehozója.
  Korányi Sándor báró a modern vesekórtan világhírű megalapítója…elsőként alkalmazta a biokémia és a biofizika eredményeit 1944-ben a nyilasok megölték
  Kresz Géza sebész a Budapesti Önkéntes Mentő Egyesület megalapítója.
  Pikler Emi a modern csecsemő és gyermekgondozás magyar és nemzetközi iskolateremtője.
  Hirschler Imre nőgyógyász. Aki a szegény betegeit ingyen kezelte, több népszerű-tudományos mű szerzője, a legismertebb .
  “A nők védelmében ” című
  Pszihológusok, pszichiáterek
  Alexander Ferenc a a pszichoanalízis meghonosítója Amerikában, a chikágói pszichoanalitikai intézet igazgatója.
  Hermann Imre , Mérei Ferenc, Radó Sándor,Révész Géza,Szondi Lipót.
  Szociológusok.
  Jászi Oszkár, Mannheim Károly, Ormos Endre, Reitzer Béla,
  Történészek
  Hanák Pétar,Pollák Miksa, Sík Endre, Ránki György,
  Zene
  Szabolcsi Bence munkásságának köszönhető a zene történet mint önálló műfaj megjelenése.
  Rosenthal Motke….aki csak élete végén kapott engedélyt, hogy magyar nevet választhasson…így is ismerik,
  Rózsavölgyi Márk
  A leghíresebb magyar zsidó zenész (1787-1848), a Nemzeti Színház megnyitása alkalmával
  játszott palotás szerzője volt. A rosszabikosok nem egy rendezvényen a palotás a nyitó tánc, szegénykéim ha tudnák..:) (Eredetileg egy klezmer banda vezetőjeként tevékenykedett.) aki a nemzeti tudatosodást elősegítő verbunkos zene utolsó nagy alakja volt
  Akkor nézzük…ki mindenki nem volt ]judeobolsiplutokrata _a nyilas propaganda mókás összevonása_….hazaáruló?
  Klein györgy a daganatimmunológia kutatója, 22 évesen már a stockholmi Karolinska Intézet munkatársa, később tanszékvezetője, a Nobel-díj bizottság tagja.
  Kanitz Ágoston
  A magyaróvári Gazdasági Akadémia és a kolozsvári egyetem botanika tanára 1869-ben ő tanított először hazánkban magyar nyelven természetrajzot..
  Erdős Pál…matematikus, Jungreisz Emil matematika professzor szerint, a világon élő matematikusok közül..ő a legérdemesebb aki matematika Nobel-díjat kaphatna.. De nincs matematikai Nobel-díj.
  Benedek Elek, a nagy mesemondó felesége.
  És a fia Benedek Marcell irodalomtörténész
  Germanius Gyula, Goldziher Ignác oriantalisták
  László Ervin 15 évesen 1947-ben megnyerte a genfi zongoraversenyt, világszerte koncertezett 34 éves koráig, Azóta a filozófia professzora Az általános evolúció elmélet irányítás képviselője Római Klub tagja, a négykötetes világenciklopédia főszerkesztője .
  Szerb Antal
  Irodalom tudós és író
  FŐbb művei:
  • Az angol irodalom kis tükre (1929)
  • Magyar irodalomtörténet (1934)
  • Rózsakereszt (1934); A Pendragon legenda (későbbi kiadások)
  • Budapesti kalauz marslakók számára (1935)
  • Hétköznapok és csodák (1936)
  • Utas és holdvilág (1937)
  • A királyné nyaklánca (1943)
  • A világirodalom története (1941) stb írója,
  A balfi koncentrációs táborban ölték meg.
  Radnóti Miklós
  Nem tudhatom
  Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,
  nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt
  kis ország, messzeringó gyerekkorom világa.
  Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága
  s remélem, testem is majd e földbe süpped el. (Nem tudhatom – részlet, 1944. január)
  • Arthur Koestler
  • Benedek Elek, a nagy mesemondó.
  És a fia Benedek Marcell irodalomtörténész
  • Czóbel Béla festő
  • Darvas Lili színésznő
  • Déry Tibor író
  • Fényes Adolf festő
  • Frankel Leó iparos
  • Füst Milán regényíró
  • Gábor Andor író
  • Goldberger Ferenc gyáriparos
  • Goldziher Ignác tanár
  • Hatvany Lajos író
  • Hatvany Deutsch József nagytőkésa cukor ipar megteremtője Magyarországon
  • Heltai Jenő hírlapíró
  • Ignotus Pál hírlapíró
  • Kabos Gyula szinész
  • Kádár Béla festő
  • Kadosa Pál zeneszerző
  • Kálmán Imre zeneszerző
  • Kármán Tódor egyetemi tanár,fizikus
  • Karinthy Frigyes író
  • Kner Izidor író és könyvkiadó
  • Komlós Aladár író
  • Kertész Mihály filmrendező
  • Korda Sándor filmrendező
  • Kovács Margit keramikus
  • Moholy-Nagy László festő
  • Molnár Ferenc regény- és színműíró
  • Nagy Endre író, színházigazgató
  • Reinitz Béla zeneszerző
  • Rózsahegyi Kálmán színművész
  • Rózsavölgyi Gyula zeneműkiadó
  • Sík Sándor költő és tanár
  • Szomory Dezső regény, színműíró
  • Szondi Lipót idegorvos
  • Zerkovitz Béla zeneszerző
  • Zöld Márton honvédtábornok
  • Királyhegyi Pál humorista
  • Rejtő Jenő író
  • Rodolfo bűvész
  • Romhányi József költő
  Rosenthal Motke….aki csak élete végén kapott engedélyt, hogy magyar nevet választhasson…így is ismerik,• Rózsavölgyi Márk a verbunkosok, és a palotás szerzője
  Tolnai Simon aki a Tolnai Világlapját és a Világlexikont, Világtörténelmet, a Bazár c. divatlapot, a Délibáb színházi hetilapot..Mauthausenben végeztek vele is.
  Légrády Imre és Ottó a mai Zrínyi nyomda alapítói.A Pesti Hírlap gründolói..

  • Falk Zsigmond a a Pesti Könyvnyomda hozatta be az első szedőgépet..

  • Végül a gyomai Kner család és a békéscsabai TevanAndor kiadói nyomdái.
  A Monumenta Literarum.._ a rendszerváltás előtti nagy újra felfedezéskor újra kiadták _ és a KNER Klasszikusok sorozat, amely könyvek nem maradtak el az európai könyvkiadás mögött.
  A Kner könyvek _ csodák csodája _még ma sem hullnak darabokra, mint a minap vásárolt világtörténelem c. mű..
  • Balázs Béla költő
  • Baumgarten Ferenc Ferdinánd esztétikus
  • Biró Lajos író
  • Korda Sándor filmrendező
  • Lesznai Anna költő és iparművész
  • Magyar Lajos hírlapíró
  • Rózsahegyi Kálmán színművész
  • Rózsavölgyi Márk zeneszerző
  • Salamon Béla színész, színigazgató
  • Sík Sándor költő és tanár
  • Szabolcsi Bence zene esztétikus
  • Székely Mihály operaénekes
  • Szép Ernő költő, író
  • Szomory Dezső regény, színműíró
  • Szondi Lipót idegorvos
  • Vámbéry Ármin orientalista és etnográfusa magyarság őshazájának felkutatója
  • Adler Zsigmond Papp Laci edzője
  • Zöld Márton honvédtábornok
  • Zsolt Béla költő és hírlapíró
  • Básti Lajos színművész
  • Petschauer Attila olimpiai bajnok, munkaszolgálatosként vonult be, egy unatkozó őrmester halálra kínozta
  • Polgár Judit sakkozó
  Polgár Zsuzsa sakkozó, világbajnok
  Hajós Alfréd olimpiai bajnok, építész, a debreceni Arany Bika tervezője.
  Székely Éva olimpiai bajnok
  Karinthy Frigyes író, humorista
  Ilosfalvy Róbert
  Robert Capa
  • Déry Tibor
  • Salamon Béla
  • Sebes Gusztáv az arany csapat edzője
  • Arthur Koestler
  • Szabó István (filmrendező)
  • Konrád György író
  • Korda Sándor filmrendező
  • Kornai János közgazdász
  • Kovács Margit kerámikus
  • Gábor Zsazsa színésznő
  • Radnóti Miklós költő munkaszolgálatos kivégezték
  • Szepesi György sport riporter
  • Szenes Iván szerző
  • Szép Ernő költő
  Teller Ede az atom bomba egyik felfedezője
  Balázs Béla filmrendező
  Hatvany Lajos író
  Hegedüs Géza irodalom tudós
  Harry Houdini bűvész
  Vámbéry Ármin jogtudós
  • Markos József
  • Mészáros Lajos
  • Mező Ferenc
  • Moholy-Nagy László
  • Moldova György
  • Molnár Ferenc
  • Latabár Kálmán, Árpád színészek
  Káldi József

  1. Kakáldi (Zsinagógakotorék)!
   A felsoroltak között hány buzi van?

 4. Kedves Zsuzsanna!
  Horthy mivel érdemelte ki hazánk oly mértékű elismerését, hogy még szobrot is érdemelt?
  A háborúba való belépés ellen minden épeszű embere tiltakozott, Bárdossy kivételével, ő ott akart lenni az osztozkodásnál.
  A magyar hadsereg egyrészt nem volt fölkészült egy ilyen háborúra, másrészt nem az oroszok, sem az amerikaiak nem voltak ellenségeink, és területi igényeink is a szomszédainkkal szemben állt fönn, akik viszont velünk együtt a hitleráj szövetségesei voltak, így a hazánkat nem sok értelme volt a Donnál védeni a Hazát.
  A magyar százezrek áldozatai fölöslegesek voltak, különös képen annak fényében, hogy az orosz külügyminiszter felajánlotta Észak Erdély megtartását, ha nem támadjuk meg őket.
  Megtámadtuk a nácik oldalán. Az eredmény ismert. Ha Ön nem is kedveli a zsidókat, azt még sem állíthatja, hogy a lágerekbe való elhurcolásuk bármilyen nemzetközi jognak megfelelt volna. Ezek a nácik kezére adott védtelen emberek közönséges legyilkolása volt, sajnálatosan a magyar államhatalom készséges közreműködésével.
  Ráadásul, a kortársak lehet, hogy nem tudták mi lesz velük, de mi már egészen pontosan tudjuk.
  Ezt helyeselni, nem valami humánus, keresztényi felfogásra vall.
  Tisztelettel
  Nádor István

 5. nehéz szembesülni a fenti névsorral. Ezek szerint aki magyar, az nem tud semmit felmutatni?Csak azok, akik kozmopoliták?Végülis a bibliai szétszórattatás után- ami tény: Jézus megmondta hogy” Jeruzsálemben kő kövön nem marad, mert elűzik az irástudók a főpapok a prófétákat”.- szóval a szétszórattatás után a világ különböző tájain mindenhol bizonyíthattak, hogy helytállnak, kibírták az üldöztetést, fogságot..-mindent bibliai szinten gondolok. -Tehát a
  p r ó b á k h o z mégiscsak kaptak Istentől (Mindenható, Adonlaj, Elochim, Örökkévaló)
  „erőt és a kimenekedéshez megkapták az utat” A Shoa is az volt számukra-hivatkozom dr. Róna Tamás nagykörösi rabbira.

  1. Ne tépelődjön kedves Zsuzsa! A zsidók még akkor is zsidónak számolják a „nagy” embereket, ha életükben maguk a nagyok megtagadták zsidóságukat és a zsidók kiátkozták őket maguk közül. 🙂

  2. Tisztelt Haraszti Zsuzsa!
   A fenti névsorból én nem azt olvasom ki, hogy a magyar, nem zsidó költők, írók, művészek, mérnökök, orvosok stb ne gazdagították volna hazánkat, de a parazitaság ostoba, túlhaladott bunkóságát le kéne vetkőznünk végre. Köszönöm egyúttal a névsort, mert sok munkától kímélt meg, hogy bebizonyítsam, a nyilas házmesterek nemzeti hőssé való nyilvánítását, meg kéne akadályozni. Egy Radnóti Miklós meggyilkolása mégsem olyan nagyon hazafias cselekedet! Nemde?
   Az pedig, hogy 2 000 évvel ezelőtt mit mondott egy zsidó próféta, nem igazolhatja azt, hogy nem csak szemrebbenés nélkül végig nézték a honfitársaik barom módjára való elhajtását, de másnap már ki is fosztották a lakásukat a kortársak. Ez aligha növeli nemzeti önbecsülésünket úgy mint egy Nobel-díj. Talán ebben egyet érthetünk.
   Tisztelettel:
   Nádor István

 6. Roppant unalmas ez az önrágcsálás. itt olyanok is megszólalnak akik Vitéz Nagybányai Horthy Miklós életében még csak elképzelés sem volt jó szüleik agyában. Tapicskálni a múltban, beszennyezni mindent ami jó (is) volt. Ehhez ért a sok taplófejű „indokmagyar”.
  Bölcskei Gusztáv pedig jobban tenné ha befogná a száját. Ő (is) a szabadkőművesek malmára hajtja a vizet.
  Loviaguin Alexander

 7. Na akkor gondolkozzunk! (még ha nehéz is) Magyar országnak 2 választása volt. Vagy a németek vagy az oroszok-szövetségesek oldalán lép be a háborúba. Bizonytalan, semleges országot a háta mögött egyetlen hadvezér sem szívesen hagyna maga mögött. Már ha épeszű. A német hadigépezet itt volt a nyakunkban. Ha az oroszok oldalán lépünk be a háborúba azonnali német megszállást eredményezett volna. azonnal megkezdődhettek volna a deportálások (bár német területen is csak valamivel később kezdődtek). De igazából nem is a zsidó szempont érdekel, mert nekem a magyarok a szívügyem, a zsidó érdek valahol a futottak még kategóriában megemlíthető. Szóval megszállás, kifosztás, ellehetetlenítés. A don-kanyari kényszertúra is annak „köszönhető”, hogy bizonyítani kellett a szövetségesi viszonyt. Innentől matematika. Vagy 240 000 katona szenved és megy, vagy 18 000 000 szenved és pusztul. A 240 000, a magyarokat óvni akaró zsidó iparosok papírtalpú bakancsokkal, rossz minőségű, bár kívülről mutatós felszereléssel látták el. A német hadigépezet Magyar országot is ledarálta volna pár nap alatt, ahogyan Lengyel országot. Amikor a front haladási iránya megfordult és a szovjet hadsereg elért bennünket a kiugrási kísérletet éppen a zsidók akadályozták meg (a szövetségesek oldalán lévők) annak érdekében, hogy minél több zsidó menekülhessen a németekkel együtt!!! nyugatra a keleti zsidók vezette vörösök elől. Tehát ha jól össze számolom a magyar népet 3 szor áldozták föl a zsidókért. Hiba volt.
  A zsidók mindig szeretnek a törvényekre hivatkozni. Az akkori német törvények előírták a zsidók deportálását. Az tehát törvényes volt.
  És akkor jöjjenek a számok. Többek között Richard Harwood könyvének – http://der-stuermer.org/hungarian/harw1.htm – 4. fejezetéből (Népesség és kivándorlás) megtudható, hogy a német megszállási területen élő zsidók összlétszáma hozzávetőleg 3 000 000 fő. Hogy ebből hogyan tudott Hitler úgy 6 000 000-t ( http://www.zundelsite.org/hungarian-translation.html ) megölni, hogy a háború végére még maradt pár millió akik elfoglalják és feldúlják Palesztinát az örökre Hitler titka marad. Annak a matematikai rendszernek az ismerete pedig a zsidók titka marad, amelyikben a hivatalos adatok szerinti 6 000 000 – 1 500 000 – 400 000 – x – y = 6 000 000. A ’60 évek közepétől ugyanis folyamatosan csökken a kiirtottak száma ‘megsemmisítő’ táboronként, de a végösszeg mégis állandó. Aztán az utóbbi 124 évben folyamatosan 6 000 000 zsidó pusztulásáról szólnak a hírek – https://www.youtube.com/watch?v=HX79E3B0_I4 -.
  De végül a lényeg : Hegedűs Lóránt semmi olyat nem tett, ami miatt meg kellene róni egy tisztességes országban. Főleg a zsidók részéről. Csak meg kellene nézni a wikipédiában a vitéz nagybányai Horthy Miklós életét bemutatni igyekvő cikket.

  1. A hosszúra nyúlt tévedései/hazugságai egyike a „papírtalpú bakancsok” ügye ( kimaradt a silány minőségű posztó amely a katonák egyenruhájához kellett.)
   „Az 1915 tavaszán kirobbant hadiszállítási botrányokról – a papírtalpú bakancsok és a silány katonaposztók ügyéről – egész könyvecskét lehetne írni. A botrány hátterében egyrészt a Monarchia rosszul szervezett, kaotikus utánpótlása, másrészt az orosz seregek gyors galíciai előrenyomulása állt. Emiatt elfogytak a tartalékok: új, kevéssé ismert és kevéssé megbízható helyi szállítókkal kellett betöl¬teni az űrt, akik közül többen kihasználták a helyze¬tet, és rossz minőségű árut adtak el a hadseregnek.2 A sajtó gyorsan riadót fújt, feltárta az érdekek bűnös összefonódásait, de leginkább azt, hogy a helyi hadiszállítók többsége Máramaros vidéki zsidó volt.”
   Romsics Ignác
   Elárulom, hogy ez a történet, eredetileg az I világháborúból származik, de az antiszemiták átvitték a II. világháborúra is amikor már régen nem voltak zsidó beszállítók, de mit számít ez az aljas antiszemita agitáció harcasainak..? A többség gyakolatilag semmit sem tud a történtekről, bármit elhisznek ha sokszor elismétlik Goebbels útmutatásai alapján.De felhozhatja még a hamisított Rohling/ Luzsénszky féle Talmudot, a Jegyzőkönyvet amely a cári Ochrana _ a korabeli ÁVÓ_ műve volt, és Solymosi Eszter rémmeséjét is…Ostoba emberek vevők rájuk.
   Annál rosszabb a tényeknek.
   A zsidók kiirtásának számháborúja, és a körülötte folyó hazudozás, arra utal, hogy mégis csak lakozik némi emberség Önökben, ha megpróbálják a megölt százezerek számát lealkudni. Sajnálatos módon ez nem fog sikerülni, a vidéki zsidóságot szinte az utolsó szálig elvitték és megölték. A fennforgó két számadat pedig talán még Ön számára is világos lesz, a 437 000 _ a nácik által precízen dokumentált adatnem tartalmazza a visszacsatolt területekről elvitt majd 200 000 embert.
   http://hu.wikipedia.org/wiki/Zsid%C3%B3_holokauszt_Magyarorsz%C3%A1gon
   http://www.holokausztmagyarorszagon.hu/
   Mennyiben lenne könnyebb egy nyilas szimpatizáns lelkiismerete ha „csak ” 100 000 embert ölnek meg elődei????
   Nádor István

   1. A zsidók mindig nagy demokraták. Minden esetben a tudatlanok és elfogultak széles tömegeire számítanak a hazudozásaival. Talmudot nem csak Luzsénszky fordított és nem csak a magyar fordítás érhető el a neten. 😀 A bölcsk jegyzeteivel is csak az a bajom, hogy bár hamisítás az egész, de mégis pontosan az abban leírtak szerint működtetik a rendszereket. Kénytelenek rá, mert az emberek nem változnak és amíg hazugság hazugság hátán hagyja el a szájukat addig mindig többségben lesznek akik elhiszik.
    Vajon a Rotschild bankháznak miért kellett sarokba szorítania a 60 milliós rente-konverzióval az igazság szolgáltatást, ha Scharf Józsefék ártatlanok voltak? Miért öltöztették fel Solymosi Eszter ruháiba azt a huszonéves prostituáltat a zsidók akit megpróbáltak a 14 éves kislányként beállítani? Ha ártatlanok voltak semmi szükségük nem lett volna ezekre a próbálkozásokra.
    Én nem számháborúzom nem vette észre? Mivel azonban törvény tiltja az igazság egyenesen való kimondását, hát becsomagoljuk azt. A bírók a zsidóknak adnak igazat, ha másként nem megy, csalással. Tudja maga is, talmud, baba mezia, 114. oldal. Majd ha nem csak azok a történészek juthatnak szóhoz, akik azt katyvaszt fújják ami csak a zsidóknak jó és nem büntetik sok év börtönnel az igazság kimondását, akkor kiderülhet az igazság. Addig míg ezek a törvények léteznek, addig maguk ismerik el általuk, saját hazugságaikat. Nem hiába mondja Jézus azt amit, János evangéliumának 8:44-es szakaszában. A mai napig azt próbálják elhitetni mindenkivel, hogy Jézus Krisztus zsidó volt, ugyanakkor a talmud, pesachim fejezet 94a – 94b oldalán világosan leírják, hogy Nimród unokája volt, tehát még csak nem is Sém leszármazottja. A hazugságoknak se vége, se hossza.
    Az én lelkiismeretem tiszta. A világ égés alatt 100 000 ember belehal egy járványba is, nem kell hozzá tervszerű irtó hadjárat. Olyan, mint Drezda terrorbombázása volt vagy az atombomba teljesen indokolatlan ledobása. A népirtásban a zsidók a nagymenők. Én már nem veszem be a hazugságait, ezt tudja maga is. A próbálkozásai nem nekem szólnak, hanem a „tömegnek”. Ezt pedig én tudom. Mert a demokrácia nem az igazságra, hanem a többségre épít. Én tudom, hogy nem győzöm meg, maga tudja, hogy a közelembe sem érhet. Ennyi.

   2. Hogy mennyire valótlan, azt kérdezze meg a még élő, és ott harcoló volt katonáktól!
    (Híradmin)

 8. Tisztelt Loviagu.Alexander!
  Engedelmével, akár hasznos is lehet a múlt megismerése, netán több oldalról nézve, hiszen az eddigi sablonok szerint Horthy egy fasiszta volt, aki a hitleráj készséges kiszolgálója volt. Pedig max. a ” vonakodó csatlós ” lehetett, aki a trianoni revízió lehetőségét tévesen ítélte meg. Bár saját bevallása szerint egész életében antiszemita volt, de a pesti zsidóság megmentése érdekében valóban tett komoly erőfeszítéseket.
  Az pedig, hogy csak az ítélhet meg egy korszakot aki élt benne, oda vezetne, hogy pl Napóleonról senki sem mondhatna véleményt.
  Bölcskei Gusztávot személyesen van szerencsém ismerni, kitűnő ember, ezt esetleg a neonyilasok szokták állítani, de hát elmebetegekkel nem érdemes foglalkozni, főleg holmi bizonyítékok nélkül.
  Tisztelettel:
  Nádor István

 9. T. eSzel!
  „eSzeL, on 2014/03/09 at 18:44 said:
  Ne tépelődjön kedves Zsuzsa! A zsidók még akkor is zsidónak számolják a “nagy” embereket, ha életükben maguk a nagyok megtagadták zsidóságukat és a zsidók kiátkozták őket maguk közül. 🙂
  Nem kizárt, _hiszen a zsidó származásuk miatt gyűjtöttem össze őket, akiket ugyancsak zsidó származásuk miatt öltek meg, már akik közülük megérték az 1944-es évet_de az Ön elődei mégis meggyilkolták őket, ez kicsit azért ront az Ön által, magabiztosnak vélt véleményén, hiszen a nyilas/náci patkány befejezték művüket pl Radnóti Miklós esetében, aki még ki is keresztelkedett, lám mégiscsak zsidó származása miatt ölték meg az Ön elődei…ki tudja mit mondana ezek után? Talán hálás lenne? Vagy megbocsájtaná, hogy a felsoroltak közt van?

  1. A gonosz mindig próbálkozik. Egy ország katonai megszállása azt jelenti, hogy az adott ország kezéből kiveszik az irányítás lehetőségét. Vagy úgy ugrál az ember ahogy mondják neki vagy lelövik. Tudja, mint manapság Palesztinában. A zsidók megszállták és fegyveres ellenőrzésük alatt tartják a palesztinokat. Ha maga elhiszi, hogy a Palesztinok azt tehetnek amit akarnak, akkor baj van a szellemi képességeivel. Ha választani kell, hogy kit vigyenek el, a zsidókat vagy a magyarokat, és nincs más lehetőség, én is a zsidókat küldeném. Maga miért a zsidókat pártfogolja? Csak nem zsidó? Azt a teremburáját! Akkor maga is hazabeszél. Vagy csak busásan megfizetik? Ebben az esetben sz@r lehet magának naponta tükörbe nézni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük