KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Ha Amerika élhetetlenné válik, Magyarországra költözünk” – így méltatta Orbán Viktor munkáját Trump egyik támogatója (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Sorosról azonban már nem volt ilyen jó véleménnyel.

 Donald Trump csütörtök este feladta magát a Georgia állami börtönben, ahol formálisan letartóztatták. A korábbi elnök szimpatizánsai a börtön előtt tüntettek a politikus és üzletember védelmében.

Bident kifütyülték az amerikaiak, Trumpot meghurcolták Biden fenntartói, forrásponton az USA

Vizin Balázs, a Szabad Amerika YouTube csatorna készítője személyesen is beszélt a tüntetőkkel, akik közül az egyik hölgynek felcsillant a szeme Orbán Viktor neve hallatán.

Vizin először arról kérdezte, tudta-e, hogy Soros György magyar. A nő erre nevetve válaszolt, hogy igen, „mindkét oldalnak megvan a saját gonosza, az egyik oldalnak Orbán, a másiknak Soros”. A magyar miniszterelnökről nagyon pozitívan nyilatkozott.

„Nagyon szeretem őt” – vágta rá a tüntető, aki rögtön képben volt, kiről van szó. Hozzátette, a férjével arról szoktak beszélgetni, hogy ha az USA szétesik, Magyarországra költöznek.

Arra a kérdésre, hogy miért szimpatizál a magyar miniszterelnökkel, azt mondta:

„Mert hisz a családban, a vallásban a nép erejében. Nem globalista, nem engedi, hogy a migránsok tönkretegyék az országát, se a kontinens többi részét, se az egész világot.”

Az említett rész a videóban 9:30-nál látható:

Mandiner

Kiemelt kép: printscreen

Kapcsolódó: 

USA kongresszusi képviselő: az elnökjelöltek egyre mélyebbre rántják az USA-t az ukrán konfliktusba, a BRICS közben tönkreteszi az amerikai gazdaságot

Medvegyev posztolt: jön az új thriller, a rabok a zombik ellen

2 thoughts on “„Ha Amerika élhetetlenné válik, Magyarországra költözünk” – így méltatta Orbán Viktor munkáját Trump egyik támogatója (videó)

  1. SZÍVESEN LÁTJA KORMÁNYUNK A MENEKÜLTEKET KIVÁLTKÉPP HA ZSIDÓK.

  2. Trump egyik támogatója ide költözne?Talán a közpénzlopás mesterkurzusát szeretné elvégezni,elsajátitani?

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: