KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bident kifütyülték az amerikaiak, Trumpot meghurcolták Biden fenntartói, forrásponton az USA

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Amikor Joe Biden elnököt csütörtök délután arról kérdezték, hogy mit gondol ellenjelöltje, Donald Trump volt elnök bűnügyi fotójáról, – miközben Bident a közelben álló tömeg kifütyülte – azzal viccelődött, hogy szerinte Trump „jóképű fickó”.

A háttérben bekiabálások hallatszanak, amikor Biden válaszol a riporter kérdésére, hogy látta-e Biden a Tahoe-tónál töltött nyaralás alatt a Trumpról készült fényképet.

Biden kuncogva válaszol a riportereknek: „Láttam a televízióban. Jóképű fickó. Csodálatos fickó.”

Biden a múlt héten néhány nap szabadságot töltött a Tahoe-tónál, mielőtt Mauira látogatott volna, ahol a lakosság egy része frusztrált volt a viselkedése miatt. Az egyikük azt mondta, hogy a Biden adminisztrációja által felajánlott 700 dollár még mindig nem érkezett meg, és a hívásokra sem válaszoltak.

Közben Trumpot letartóztatták és bevitték a Fulton megyei börtönbe, ahol a hatóságok csütörtök este fényképet készítettek róla.

Miután 2021 januárjában kitiltották Trumpot a Twitterről (amelynek a neve most X), Elon Musk novemberben visszaállította a fiókját. Trump a következő felirattal tette közzé ezen a róla készült bűnügyi fotót: „VÁLASZTÁSI BEFOLYÁS, NINCS SZABADSÁG!”. Ezt megelőzően azonban Trump nem posztolt semmit, azt követően, hogy vissza lett állítva a Twitter fiókja.

Trump a Fulton megyei börtönben történt letartóztatásáról így nyilatkozott: „Ami itt történt, az az igazságszolgáltatás megcsúfolása. Semmi rosszat nem tettünk. Én nem tettem semmi rosszat”.

A georgiai vádakra reagálva azt mondta: „Minden jogunk – minden egyes jogunk – megvan ahhoz, hogy megtámadjunk egy olyan választást, amelyet tisztességtelennek tartunk”.

Trumpot a Fulton megyei börtönben vették őrizetbe és 190 centiméter magas, 98 kilós fehér férfiként regisztrálták. Miután a volt elnök letette a 200 ezer dolláros óvadékot, távozhatott a börtönből.

A The Post Millennial nyomán:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Medvegyev posztolt: jön az új thriller, a rabok a zombik ellen

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: