KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyurcsányné harcostársa, a bedutyizott EP alelnök korábban még megszavazta a hazánkat elítélő EP-jelentést

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Menczer Tamás közösségi oldalán arra hívta fel a figyelmet, hogy az Európai Parlament korrupció miatt őrizetbe vett baloldali alelnöke, Eva Kaili Gyurcsányné kérésére megszavazta a Magyarországot korrupció miatt elítélő EP-jelentést november 24-én.

A dollárbaloldal ilyen. Gyurcsányné és Eva Kaili harcostársak. Azért harcolnak, aki megfizeti őket – írta a külügyi államtitkár.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, vizsgálati fogságba helyezték Eva Kaili görög szocialista európai parlamenti képviselőt és további három gyanúsítottat, az ellenük korrupciós ügyben folytatott nyomozás során.

Hogy mi ebben a végtelenül visszataszító? Mindenképpen Dobrev Klára, akinek harcostársa ez a letartóztatott nő. Dobrev Klára, aki egy olyan villában lakik a mai napig a szemkilövető férjével Gyurcsány Ferenccel, melyet zsidó tulajdonosától vettek el, amit aztán Dobrev Klára nagyapja, az 1956-os megtorlások egyik legvéresebb kezű alakja, Apró Antal kapott meg.

Dobrev Klára, ma ki sem látszódik az árnyékból, de onnan annál hangosabban kiabál korrupciót a kormányra és Orbán Viktor miniszterelnökre. Csak arról feledkezik meg, hogyan is szerezték felmenői a család vagyonát, amelynek biztonságában nőhetett fel a mára magából árnyék-miniszterelnököt kreáló Gyurcsányné.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: