George Clooney jóban van a Soros-családdal – Orbánt támadja

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Orbán Viktor jutott eszébe a gyűlöletről a hollywoodi színésznek, George Clooney-nak, aki egy interjúban beszélt erről. Nem véletlen, hogy éppen ezt mondta, hiszen Clooney jóban van Sorosékkal. Soros György fiával, Alex Sorossal közös fényképe is van. – írja az Origó

Kép forrása: Origó

Soros György fenyegeti Magyarországot és Lengyelországot – erről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt pénteken a Kossuth Rádióban. Mint mondta: a napokban Soros egy írást tett közzé, ami tele van fenyegetéssel. A bevándorláspárti milliárdos szerint például Magyarország és Lengyelország annak ellenére vétózta meg az uniós költségvetést, hogy annak ők a legnagyobb kedvezményezettjei. Soros szerint az EU-nak nem szabad kompromisszumot kötni a jogállamiság ügyében.

A miniszterelnök hangsúlyozta:
MA A VILÁGPOLITIKA LEGKORRUPTABB EMBERE SOROS GYÖRGY, RENGETEG POLITIKUST FIZET, AZOKAT IS, AKIK MOST ZSAROLNI AKARJÁK MAGYARORSZÁGOT ÉS LENGYELORSZÁGOT UNIÓS PÉNZEKKEL. 

Most pedig a közismerten ultraliberális színész, George Clooney beszélt a GQ magazinnak a hamarosan megjelenő filmjében a düh és a gyűlölet kapcsán Orbán Viktor magyar kormányfőről és brazil kollégájáról, Jair Bolsonaróról. A színész úgy fogalmazott, hogy a világ tele van gyűlölettel, „nézd meg Bolsonarót Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon”.

Ahogy az Origó zárja a cikket:

Nem véletlen a színész kirohanása, hiszen közeli kapcsolatban van Sorosékkal. Alex Sorossal, Soros György fiával közös fényképe is van. Nyilván, őt is a befolyásuk alatt tartják Sorosék.

Origó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük