KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gaudi a Közel-Keletinél – a nemzeti jogvédők újra szolgálatban!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője a Keleti pályaudvarnál tartott bejárást a napokban.

Almási Lajos filmjében összegzi a bevándorlók által megszállt helyszínen a nemzeti jogvédők álláspontját tömeges illegális bevándorlás okozta válsághelyzetről, a teendőkről, a felelősségről és a liberális „jogvédők” kártékony tevékenységéről. A magyaroknak is vannak jogai és nemzetünk jogos védelmi helyzetben van, ehhez rendelt határozott cselekvésre van szükség !

Az NJSZ bevándorlási válsághelyzettel kapcsolatos közleménye itt
olvasható.

Várjuk azok jelentkezését (njsz@nemzetijogvedo.hu, 30/549-4167), akiket illegális bevándorlók által vagy miatt ér jogsérelem (termény- és egyéb kár, erőszakos bűncselekmény, lakókörnyezeti veszélyeztetettség, közlekedési nehézségek, büntetőeljárás önkéntes védelmi munka vagy nemzeti önvédelemhez kapcsolódó alapvető szabadságjog-gyakorlás miatt stb.), akiknek szakszerű jogi segítséget adunk. Várjuk sorainkba olyan ügyvéd kollégák jelentkezését is, akik hajlandóak ebben a nemzeti jogvédő misszióban részt venni !

Számítunk magánszemélyek és vállalkozók erkölcsi és pénzügyi támogatására (bankszámlaszám: 11600006-00000000-29912821), mivel a – „menekültek” jogait szinte már a törvényesség határán átlépően védő – bevándorlást elősegítő „jogvédő” szervezetekéhez mérhető, széles hatókörű nemzeti jogvédő munkához ez elengedhetetlen.

Védjük meg hazánkat, mert veszélyben van!

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője
(www.gaudinagytamas.hu)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Gaudi a Közel-Keletinél – a nemzeti jogvédők újra szolgálatban!

  1. Az egész be vándorlás a Kalergi terv része,iszlamizálni akarják Európát,ember faji keveredést akarnak fehérnép ne legyen!!!Ez mind azoknak a műve akik felforgatták a világot!!!Az újvilágrend létre hozásáért háború ez ellenünk!!!!Jól teszi a kormány megvédésünkre cselekszik a határzárral!!!!Nyilván való akik háború elöl menekültek segíteni kell nekik,de ezekből kevesebb van mind a gazdasági be vándorlókból!!!Nehéz idők várnak ránk eztán a mai világban!!!Sajnos nekünk Magyaroknak mindig harcolnunk kellett a hazánkért,de eztán is így lesz!!!Ne mások mondják meg mit tegyünk!!!!A magunk urai legyünk!!!!!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: