KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megtámadták az N1TV-t – N1TV under attack

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Csütörtök éjszaka hackertámadás érte a Nemzeti 1 Televízió oldalát és szervereit, mely törökországi IP címről történt és melyet a tunéziai iszlamista hackercsoport a Fallaga Team vállalt magára. A hackerek törölték az oldal teljes tartalmát, archívumát és az N1TV levelezését is.

Mint ahogyan azt már korábban egyértelműsítettük: egykori kolléganőnk tettét szerkesztőségünk is elítéli, munkaviszonyát pedig a videó nyilvánosságra kerülését követően azonnali hatállyal megszüntettük. Mindezek ellenére az eset óta több tucat életveszélyes fenyegetést kaptunk, volt operatőrünk fejére vérdíjat tűztek ki, minket pedig szerkesztőségünk felrobbantásával és családjaink kiirtásával is megfenyegettek.

A fenyegetések és a támadás miatt szerkesztőségünk feljelentést tesz.

—————————————-­—-

Thursday evening a hacker attack was launched against the site and servers of the Hungarian Nemzeti 1 Television. The attack occured from a Turkish IP address, and responsibility for the attack was taken by Fallaga Team, a Tunisian Islamist hacker group. The hackers deleted all contents of the site, archives and correspondence of N1 TV.

As we confirmed it earlier, the action of our ex-colleague has been condemned by the editors, her contract was terminated immediately after the video was released. Despite this we received dozens of life threats, blood-wit was imposed on our ex-colleague, and we have been threatened with exploding our editors’ headquarters, and exterminating our families.

Our editors have turned to the Prosecutors’ Authority due to the attack and threats.

0 thoughts on “Megtámadták az N1TV-t – N1TV under attack

 1. Nesze neked Vona Gábor! nemrégen még annyira odavoltál a „muzulmán testvéreidért”!!!

 2. A legnagyobb baj a megfelelési kényszer. „Egykori” kolléganőjük önök helyett is cselekedett, de a magyar lakosság (csürhe) visszahúzóereje miatt ez a HÖLGY nem tudott 100%-os mértékben eleget tenni a hazafias (honleányi) kötelezettségének. Nem! — mert a megfelelési kényszer nagyúr, és ezt tudta a kolléganőjük is, így emiatt nem mert többet tenni annál, amit tett. Isten áldja ezt a HÖLGYET!!! Vattay Szabolcs

 3. Könnyen lehet,hogy az említett hölgyből hősnő lesz!!
  H.B.

 4. A „hősök nem gyerekeket rugdosnak! Legfeljebb, mártír lehet.? De annál lejjebb nem lehet süllyedni egy nőnek(?) ha egy gyerekbe belerúg!! Erre nem lehet „észérveket kreálni! A tetteknek márpedig következményei lesznek,ha jók,ha rosszak. Felelősség! Szavakért és a tettekért.

  1. Kedves T.F!
   A további történések fogják meghatározni a riporternő sorsát és szerintem a dolgok el fognak fajulni.
   Üdv.
   H.B.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: