KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gátlástalanul verte át a milliárdos csalási ügy károsultjait Magyar Péter jobbkeze

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Összeomlóban volt a piramisjáték-hálózat, a bűnbanda vezetője már le volt tartóztatva, S. Mária ennek ellenére tovább folytatta a zavaros ügyleteket és több sértettet is rábeszélt a „befektetésekre“ – többek között ez is kiderül a milliárdos csalási ügy bírósági irataiból. Magyar Péter bizalmasa éveket ült emiatt börtönben, csak nemrég szabadult.

„Minden a legnagyobb rendben“ – ezzel a szöveggel nyugtatta az elmúlt évek egyik legnagyobb csalási botrányának sértettjeit Magyar Péter bizalmasa és a legszűkebb stábjának tagja azután, hogy a bűnbanda vezetőjét már letartóztatták. Erről az ügyben indult eljárásban több tanú is beszélt.

Az iratokban az is fellelhető, hogy S. Mária az egyik károsultat azzal vezette meg a piramisjáték összeomlása előtt, hogy ő maga is befektetett az üzletbe, így nem kell aggódnia.

Egy másik sértett pedig arról beszélt, hogy a csalási ügy főkolomposának letartóztatása után a nő volt az, „aki az ügyletek tovább folytatásában aktív módon működött közre“.
Volt persze olyan személy is, akit nem sikerült csőbe húzni, miután az illető jogi képviselője nemcsak a csalás, hanem a pénzmosás gyanújára is figyelmeztette ügyfelét.

Emlékezetes, a bűnügy szálai egészen a 2010-es évekig és egy, a celebvilágban is jól ismert nagykátai ikerpárig nyúlnak vissza. F. Attila és testvére, illetve az általuk létrehozott, S. Máriát is a soraikban tudó banda megszámlálhatatlan embert vert át, köztük ismert embereket és alvilági figurákat is.

Az ikerpár által irányított szervezet közel nyolcmilliárd forintot szedett össze jó befektetést ígérve, de alig 1,5 milliárdot fizettek vissza a megtévesztett embereknek.

Az ügyben már jogerős döntés született, a csalási botrány kiagyalóját tizenegy évre ítélték, igaz, F. Attila hamarosan szabadulhat a rácsok mögül. Magyar Péter bizalmasa, egyben élettársa édesanyja már egy ideje szabadlábon van, de korábban ő is több évet ült börtönben. S. Mária a jogerős ítélet szerint összesen 350 millió forintos kárt okozott.

Ez is érdekelheti:  Felfedezték az mRNS COVID-vakcina hatástalanításának módszerét!?

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Magyar Péter új „családjával” (új asszony, új anyós és a pár hónapos „politikus” / Fotó: Metropol

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük