KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Garázdaság miatt tettek feljelentést a tegnapi influenszertüntetésen történtek után

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hivatalos következményei lesznek a péntek esti influenszertüntetésen történt erőszaknak. Tényi István bejelentést tett a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, ugyanis szavai szerint a Pesti Srácok beszámolójában közölt adatok – bizonyítottság esetén – a garázdaság vétség gyanújára utalnak.

A péntek esti demonstráció hivatalos befejezése után a tüntetők egy része – körülbelül kétszázan – a Lendvay utcában található Fidesz-székházhoz vonult át, ahol a rendőrsorfallal néztek farkasszemet és a szokásos kormányellenes gyalázkodó szövegeket skandálták.

Néhányan elindultak a Lendvay utca másik vége felé is, így a rendőrök egyik csoportja is az utca másik végéhez vonult. Nem sokkal ezután megérkeztek a rohamrendőrök is, kettéválasztották a tömeget, majd felállt egy második rendőrsorfal, miközben a tüntetőket elkezdték a Hősök tere felé visszaszorítani.

Kiderült, hogy a pedagógusok nevében rendezett baloldali tüntetéssorozatról jól ismert Egységes Diákfront aktivistái mentek neki a rendőröknek.

A Pesti Srácok operatőrét és riporterét körbevették a tüntetők, ha a rendőrök nem mentik ki onnan őket, akkor valószínűleg a lökdösődésnél súlyosabb tettlegesség éri őket.

Tényi úgy véli, hogy a mai Magyarországon szükség van arra, hogy a sajtó képviselőit, ha önmagukat nem tudják megvédeni, a büntetőjog szintjén is védelmezze a jog.

Az ismeretlen elkövetőnek semmilyen indoka, oka nem volt arra, hogy így vezesse le a feszültségét.

– hangsúlyozta, majd hozzátette: a sajtó képviselője a munkáját végezte, közvetített egy nyilvános rendezvényről.

Magyar Nemzet

Kiemelt kép: YouTube

Ez is érdekelheti:  Társadalmi és politikai demencia a kegyelmi ügyben…

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Garázdaság miatt tettek feljelentést a tegnapi influenszertüntetésen történtek után

  1. Beindult a „Nagy Művelet”. Hiszen mondva vagyon: Orbánt, „Putyin bábját”, EL KELL TÁVOLÍTANI.

    Kijevben is a Majdannal, a Nyugatról pénzelt és manipulált, ERŐSZAKOS ZAVARGÁSOKKAL kezdődött.

    Ha sikerül a tervük, MÁSODIK UKRAJNA LESZ BELŐLÜNK (Nyugat-barát terrorista bábrezsim rémuralma, felvonulási terep az angolszászok Oroszország elleni háborújában, amellyel saját pénzünkkel, a vágóhídra hurcolt fiaink vérével kell majd hozzájárulnunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük