KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Forintosítás után „borul a bili”?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dr. Damm Andrea a devizahitelesek segítségére nyújtott forintosítás kapcsán több olyan gondolatot is ismertet, mely a központi médiumokban biztos, hogy nem fognak napvilágra kerülni.

Vagy talán akkor, ha már „kiborul a bili”. Reméljük, hogy ezzel a beszélgetéssel sok-sok ember kap rálátást a dolgok valós hátterére. Reméljük Damm Andrea azon gondolata, hogy kilóra meg lehet venni a Magyarországi politikusokat, nem fog örökké tartani.

[youtube=http://youtu.be/uFk9fYYC3W4]

http://www.civilkontroll.com/

5 thoughts on “Forintosítás után „borul a bili”?

 1. Valóban a forintosítása után fog kiborulni a bili.
  A tájékoztatás elfogadhatatlan. Akiknek eladták a tartozását, állítólag a behajtó céghez kell fordulni,mert velük elszámolt a bank.Én kétlem. már most keressék meg levélben a behajtót,mert 30 napig elhúzzák a választ és elbuknak az adósok mindent.

 2. Óriási tévedésben van az elvtársnő! Már a jobbikot is megvették kilóra a zsidók! Csak olyanokat engednek a hatalom közelébe akik a zsidók számára megbízhatók azaz korrumpáltak általuk!

 3. Kedves Andrea! Önnek pontosan tisztában kell lennie azzal, hogy a mindenkori kormány PONTOSAN TISZTÁBAN VAN azzal, hogy mi a következménye annak tevékenységnek, amit művel. Tehát ne akarja nekünk azt beadni, hogy a kormány ostoba, hogy KÉPTELEN felismerni a folyamatokat és KÉPTELEN felismerni az eseményeket. Tudják azt nagyon jól. Sőt, a céljuk éppen az, ami következik. Egy olyan háború, amiben „véletlenül” a magyarok elpusztulnak. Régóta mondom : békés úton semmi nem fog változni.

 4. Valóban elgyengítették az embereket, tudatos manipulációval. Éppen ezért mindenkit, aki engedélyezte, vagy tudott róla, büntetőeljárás alá kellene vonni. Ugyanis a hitelszerződések elejétől a végéig törvényellenesek. Bár nem vagyok jogász, de enélkül is észre lehet venni a kirívó eseteket. A drágalátos bankok még a szerződések végére odabiggyesztették, hogy másolni is az ő engedélyükkel lehet, de senkinek sem szabad bepillantást nyerni! Ezen kívül pofátlanul arról is tájékoztatják a hitelt felvetteket, hogy nem fogadják el a magyar – erre szakosodott – testületek határozatait, ha ne adj Isten panasszal fordulnának valamerre. A haveri ingatlanszakértők a becsléskor kétféle árat jelöltek meg. Ami a banknak ment, nem láthatta az ügyfél. Természetesen jóval a piaci ár alatt jelölték meg. Nem tájékoztattak arról sem senkit, hogy az adott befizetési napon és órában nekünk kellett volna kiszámolni a spekulatív módon föltornáztatott valuták árfolyamában befizetendő összeget. Miután ez nem történt meg, felfogadott brókerirodák irkáltak fenyegető leveleket követelvén pár ezer forintos havi pluszbefizetéseket. Akinek elege volt a telefonon történő állandó zaklatástól (Pl. „na húzzon be gyorsan és fizesse be a tegnap elmulasztott havi törlesztőrészletét”) és kikapcsolta mobilját, a bank felszólító leveleinek tehetett eleget, hogy befáradva igazolja történt-e adataiban változás, mert elérhetetlenné vált, s így szerződés bontására kerülhet sor. A banki alkalmazottak tudatosan alul informáltak, egyetlen nevet nem árulhatnak el a közép- és felső vezetők közül, miközben ők mindent tudnak rólunk, s kényük-kedvük szerint szórakoznak, olyannyira, hogy szaglásztatnak a lakhelyeken, érdeklődnek kukucskáló szomszédoktól, gondnokoktól és mindenki mástól. Érdemi beszélgetést tehát senkivel sem lehet folytatni, s ha a megszaporodott öngyilkosságokat, házrobbantásokat nézzük, még ezért is felelniük kell, nem mintha visszahozhatnák a megrövidített életeket, de legalább bűnhődjenek!

 5. A történet neve: A magyar állampolgárok ellen elkövetett kormányok által támogatott zsidó-lehúzás.
  H.B.
  „Ha kereszténynek pénzre van szüksége, a zsidó mesterien tudja őt rászedni: uzsorát uzsorához számít, míg az összeget oly magasra fel nem verte, hogy azt a keresztény birtokának eladása nélkül többé ki nem fizetheti, vagy míg ezerre nem rúg és akkor pörrel áll elő, és a hatóságoknál odaműködik, hogy a kizavart keresztények birtokába helyeztessék.” [Judischer Deckmantel 171a]

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: