KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

A közmédia mivel szórakoztatja a nagyérdeműt?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tv Remote Isolated On White.

Azzal, hogy az átlagfizetés mennyire növekszik az országban, hogy nincs infláció, és dübörög a gazdaság, mint szöveg szintjén Kóka János idejében.

Igen, dübörögnek a külföldi tulajdonban lévő multik. Akik az otthoni bérek tizedéért alkalmazzák Magyarországon a munkavállalóikat… A csalárd hírek minél több emberhez történő eljuttatása érdekében hírtelevízióvá alakul március 15-étől a Magyar1. Tavaly 80 milliárd forintot szórtak el a közmédiára, az idén ennyi már nem lesz elég. Mert bizony a hazugságnak is ára van! Sok az ismétlés benne, mert ha sokszor mondom sánta vagy, elkezdesz sántítani! Közben a háttérben dübörög a haverok, a rokonok, a maffia, a hanta. A társadalmat influenza vírus kínozza, a hatalmat és egyre népesebb agyonfizetett embereit hanta vírus támadta meg.

A statisztika egy átlag. Ez az átlagfizetés akár igaz is lehet, mert ebbe bizony beleszámítják a hatalom és népes holdudvarának 30 százalékos fizetésemelését, a bankárok, a minisztériumok vezető munkatársai, a multi cégek vezető munkatársai jövedelmét is.

Nem árok, hanem szakadék húzódik már a hatalom és a pórnép jövedelme között. Emberileg is sokszor megalázzák, lenézik a szegényeket. 300 millió forintot adott a kormány az obsitosoknak (hatalomból kikerült miniszterelnökök, köztársasági elnökök) azzal a céllal, hogy adakozzanak. Talán 10 millióról lehet tudni, hogy adományoztak. De vajon miért nem a 2,5–3,0 millió körüli apanázsukból adakoznak? Aktív korukban is igen jól éltek, a hatalomból kikerülve talán még jobban. Schmitt Pál is megkapja a teljes lét, hiába csak néhány hónapig volt köztársasági elnök a gyalázatos bukta előtt. A bukta sem volt akadály abban, hogy a kormány a Nemzet Sportolójává nyilvánítsa havi 640 ezer forintos javadalmazással. Az egykori hatalmasságok özvegyei is igen jól fognak majd járni.

Aki mindig rosszul jár, az a jövedelemhez alig jutó magyar társadalom. „Mért nem pusztult ki ahogy kérték?” – írta Márai Sándor egy versében.

SVPSZ

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “A közmédia mivel szórakoztatja a nagyérdeműt?

 1. Hazugságokkal szórakoztatja a közmédia a közönséget.
  Hazudtak akkor is, amikor szétverték a Magyar Rádiót, az összes szakemberével együtt.
  A Bródyban lévő berendezéseket kis kivétellel széthordták, kidobták. A jól felépített stúdiókat szétverték, átalakították. Pedig rövid idő kivételével itt született meg a RÁDIÓ. Muzeális volt, és egy nem lényeges dolog, hogy az épületek használatáért nem kellett fizetni.
  A műsorok egy nagy részét megszüntették, a maradékot kiszervezték külső cégek gyártásába, ami több mint valószínű, hogy a politikusok családtagjainak kezébe került.
  Kemény pénzeket kell fizetni az új telephelyen felépített épületekért is.
  Aki ezt a rombolást megcsinálta, az jutalmul mehetett az Országházba igazgatónak.
  Így járt a TV is.
  A kereskedelmi TV-k meg olyan műsorokkal mulattatják a nagyérdeműt, mint a tegnap elkezdődött Éden Hotel.
  Ebből aztán terjed az erkölcstelenség, és a fertő. A pénz nem számít, csak romboljon a műsor, más lényege nincs. Embereknek titulált szereplő gárdával.
  A KDNP meg hallgat. A lényeg az volt, hogy a régi vásárnapon be kell szüntetni az árusítást. Az nem érdekli őket, hogy aki olyan szerencsés, hogy egész héten reggeltől estig dolgozhat, az mikor vásároljon be a családjának. Majd megteszi szombaton, amikor olyan sokan lesznek, hogy be sem fér az árukhoz.
  És ez a párt nevezi magát kereszténynek.
  Pedig jobban tenné, ha az olyan műsorokra figyelne, mint az Éden Hotel.
  Bár lehet, hogy figyelnek is.
  Élvezik.
  Mit tehet az a párt, akik megszavazzák, hogy a szegénnyé tett családok személyesen elkaparhassák el családtagjaikat.

  Baumag

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük