KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fontos! – Az OPEC+ válasza az oroszellenes olajársapkára

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Komoly kitermeléscsökkentést vezethetnek be az OPEC+ olajtermelői az orosz üzemanyag árplafonjáról szóló uniós döntés miatt

Az OPEC+ országok olajtermelői és szövetségeseik a mai ülésen dönthetnek az üzemanyag-termelés jelentős csökkentéséről. Mindez annak köszönhető, hogy az EU és a G7-országok „árplafont” vezettek be az orosz „fekete arany”-ra – írja a CNBC.

Ez egy válaszlépés arra, hogy Oroszország többször is figyelmeztetett, hogy nem ad el üzemanyagot olyan országoknak, amelyek korlátozásokat vezetnek be, így azoknak más beszállítóktól kell olajat vásárolniuk. És ha figyelembe vesszük az OPEC+ lehetséges döntését, akkor az jelentősen megnövelheti az olaj árát, ami a gazdasági helyzet súlyosbodásához vezethet.

Ugyanakkor az a tendencia sem fog működni, hogy harmadik félen keresztül lehessen orosz olajat vásárolni, mivel Oroszországban olyan jogszabályi keretet dolgoznak ki, amely meg fogja tiltani a viszonteladást.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Ukrajna megadására szólít fel Oroszország, ha Kijev nem fogadja el békefeltételeit

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük