KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Földi László: Üzenet a túloldalnak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Engedjék meg és nézzék el nekem, hogy most nem elsősorban Önökhöz szólok, hanem az Önök segítségével azokhoz, akik nem is tudják, mit cselekszenek, amikor holnapután – 2022. április 3-án, vasárnap – a szavazófülke magányában rossz döntésre készülnek, vagy még nem döntöttek.

Meggondolatlan elhatározásukkal – a külföldi érdeket szolgáló ellenzék képviselőire gondolva – „x” jelükkel Magyarország koporsójába kívánnak szöget ütni. Kérem, ne érezzék túlzásnak a fenti mondatokat, hisz egy rossz döntés kellőképpen ki sem fejezi, mit jelent hazánkra nézve, ha olyan képviselők kerülnek kormányzati pozícióba, akik akarva-akaratlanul hozzájárulnak a külföldi érdekek kiszolgálásához, Magyarország elveszejtéséhez.

Meggyőződéssel hiszem, és Önök is tisztában vannak vele, hogy az Orbán-kormány ellen szavazók nem ártani akarnak saját országuknak. Eszük ágában sincs kiárusítani őseik és gyerekeik hazáját, hanem csapdába csalva félreértik a választás következményeit. Tudniuk kell, bármivel is szédítette őket az ellenpropaganda gépezet, hogy az ellenzéki oldalon álló politikai elit többsége sem képes indulat nélkül, a gyűlölködés rabságából kiszakadva, objektíven látni a jelent és Magyarország potenciális jövőjét.

Értjük mi aggályaikat, hiszen mi magunk is példák sokaságát tudnánk felsorolni egy 12 éven keresztül regnáló politikai erőtér viselt dolgaival összefüggésben. Nem vitatható, hogy valószínűleg sokakat megsértettek, irritáló lehetett egyesek arroganciája, túlzott érdekérvényesítésének matériája, vagy csak egyes tisztviselők személyiségtorzulása. De bármi is történt, vagy még inkább bármit is nagyított fel a „befolyásolásra” profi módon képes – főként külföldről finanszírozott – média és politikai megmondó emberek tömege, mindez csak arra jó – azok érdekeit szolgálja – akik ordas módon törekednek a magyarországi lehetőségek megkaparintására.

A demokráciák nagy esélye a választás lehetősége, vagyis politikai oldalról nézve a többség érdekérvényesítése bármely irányba. A választás joga adott, kicserélhetetlen és örök. Egyértelmű, hogy véleményt kell mondani, de nem valami ellen, hanem valami mellett. S ha ezt megértjük, értenünk kell április 3-a jelentőségét. Gyűlöletből sosem lehet objektív döntést hozni. S ha az Önök ismerősei, akik rossz helyre akarják elhelyezni az „x”-et, kicsit elgondolkodnak, rá kell jönniük, a pusztításból nem lehet reformokat létrehozni. Magyarország elveszejtése egyszer és mindenkorra szól. Ez most nem Trianon II. lesz, hanem „nincs tovább Kárpát-medence”, mert a folyamat visszafordíthatatlanul alakul majd.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: A magyar hősök napja... kivételekkel...

Ne adják hozzá a nevüket, maradjanak az ősök útján. A 12 év anomáliái javíthatók, de csak akkor, ha marad rá esély. A magukat ellenérdekeltnek kikiáltó politikai elit között is többségében vannak a jó magyarok, akik a mesterségesen szított gyűlölet tüzét meggondolatlanul tartják életben. Olyanokat követnek, akik őket is átverik, csak mire rájönnek, majd késő lesz, hisz addigra eltűnik a visszarendeződés esélye.

„Nagy szavak, ez is egyfajta trükkös befolyásolási kísérlet” – mondják majd, ha véletlenül kezükbe kerül ez a karcolat. Nem, nem trükk, és nem kíván befolyásolni senkit sem. Csak egy próbálkozás a józan ész nevében. Hiszen mi, úgy 13-15 millióan, csak önmagunkra számíthatunk, hogy túléljük a történelmet, ahogy 1100 éve képesek voltunk mindenre.

Kérem szépen Önöket, segítsenek helyesen dönteni mindazoknak, akik ma azt hiszik, „odaát” vannak, és még nem értik, hogy csak „ideát” létezhetnek.

Köszönöm a segítségüket!

Földi László

Védett Társadalom Alapítvány

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük