KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fidesz: Gyurcsányék támogatják az áremelést okozó szankciókat

Gyurcsányék a legnagyobb támogatói az áremelkedéseket okozó szankcióknak – közölte a Fidesz hétfőn az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt Dobrev Klárának, a Demokratikus Koalíció által létrehozott árnyékkormány vezetőjének azon hétfői nyilatkozatára reagált, miszerint a kormány elveszítette az irányítást a hazai árszínvonal felett. A Demokratikus Koalíció ezért azt indítványozza, hogy azonnal csökkentsék nulla százalékra az alapvető élelmiszerek „szűk körének” áfakulcsát, és ezt a csökkentést legalább március 31-ig tartsák fenn.

A Fidesz szerint „nagyon megható, ahogy Gyurcsányné az áremelkedésekről beszél, de a valóság az, hogy Gyurcsányék a legnagyobb hazai támogatói az áremelkedéseket okozó brüsszeli szankcióknak”.

Az árak és az infláció egész Európában azért emelkednek, mert Brüsszel szankciói energiaválságot, energiaárrobbanást és gazdasági válságot indítottak el, amelynek az árát a családok és a vállalkozások fizetik – hangsúlyozták.

„Gyurcsányék ennek ellenére az eddigi szankciókkal sem elégednének meg, ők azt akarják elérni, hogy zárják el a magyarok előtt az orosz gázt, az olajat, a paksi áramot és töröljék el a rezsicsökkentést” – fogalmaztak.

Ha a baloldalon múlna, semmi sem védené a magyarokat a szankciós áremelkedésektől, mert egyetlen, a magyar családokat és vállalkozásokat védő intézkedést sem támogattak, se a rezsicsökkentést, se az árstopokat, se a gazdaság- és családvédelmi intézkedéseket – olvasható a közleményben.

 

Kiemelt kép: Magyar Hírlap

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük