KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fidesz cenzúra az Echo Tv-ben?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Amennyiben helytállóak az információim, a minap tartott stábértekezleten az Echo Tv vezetése szigorúan megtiltotta a műsorvezetőinek és szerkesztőinek, hogy a Magyar Gárdát, legyen az az Új Magyar Gárda, vagy a régi – amelyet egyébként teljesen törvénytelenül oszlattak fel -, szó szerint a szájukra vegyék. Ez azt jelenti, hogy a Magyar Gárda lényegében szitokszó lett az Echo Tv-ben.

Azt is rebesgetik, hogy a szerkesztők és műsorvezetők súlyos árat fizethetnek a tilalom megszegéséért, hiszen az az állásukba kerülhet. Egzisztenciálisan ennél az adónál is nagyon sokan ki vannak szolgáltatva. Amennyiben utcára kerülnek, nem lesz miből kifizetniük havi számláikat. Bizonyára nem vigasztalja őket az a tudat, hogy a nemzeti oldalon számos tehetséges újságíró van, akiknek ez napi gondot okoz, de ellenszolgáltatás nélkül dolgoznak, írnak és próbálják felnyitni a „leragadt szemeket”.

Mindez a választások előtt egyet bizonyít, a Fidesz félelmét. Az Echo Tv, amelyet Széles Gábor nagyvállalkozó üzemeltet sokak szemében a megtestesült nemzeti média. Kérem, ne essünk ilyen súlyos tévedésbe. Az Echo Tv egy eszköz, a hatalom megszerzésének eszköze, horribilis pénzekkel. Eszköz, amellyel a még Fideszt támogató radikálisabb választókat igyekeznek megtartani a nyájban. Az Echo Tv lényegében a Fidesz szócsöve.

A Fidesz legfőbb riválisa ma már úgy tűnik, hogy az a parlamenten kívüli Jobbik, melynek sem médiája, sem milliárdjai nincsenek, ugyanakkor egyre több nemes szívű magyar ember csatlakozik soraik közé. Milliárdok ide vagy oda, a Jobbik nemzeti összefogással építi fel saját médiáját ezekben a hetekben, hónapokban, melyet egyre inkább keresnek az emberek. Ennek oka elsődlegesen az, hogy mind többen jönnek rá, hogy az az igazi hír, amit a parlamenti pártmédiumokból kicenzúráznak. Ma pedig sajnos a pártmédiumok a legkönnyebben elérhetőek mindenki számára, legyenek azok kereskedelmi, vagy éppen közszolgálati köntösbe burkolva. Könnyen elérhetőek ugyan, csak a leglényegesebb történéseket nem közlik, vagy pontosabban szándékosan elhallgatják. Hírszerkesztési tematikájuk  a semmi, pontosabban a hírérték nélküli hírek közlése.

Cenzúra kísérlet volt az Echo Tv-ben egyenes adásban, amikor  Pörzse Sándort az üvegfal mögül a technikai helyiségből instrukciókkal kívánta leállítani vélhetően az adásvezető. A műsorvezető azonban mindennek fittyet hányva kimondta az igazságot. Pörzse Sándor ma már nem tagja az Echo Tv-nek. Nem, nem rúgták ki, ő hagyta ott ezt a médiumot, mert ezt diktálta a becsülete és az igazságérzete.

Bella Árpád

Nemzeti InternetFigyelő

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WabvUcT93sU]

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

18 thoughts on “Fidesz cenzúra az Echo Tv-ben?

 1. Igen, kedves kommunista vagy más, de nemzetellenes
  démoni hatalmasságok ! Figyeljetek és féljetek !
  Az Igazság hordozóját a pokol ereje sem képes megállítani !
  Lehet hogy lassan, de egyre biztosabban győz a Világosság !
  A Jobbik azért fogja diadalra vinni ügyét, mert elől maga
  az Úristen vezeti őt, viszi zászlóját a biztos győzelembe !
  Adjon – és adni fog – az ISTEN szebb jövőt !

 2. Kedves Bella Úr! Ez a publicisztikája is,mint az előzőleg
  „Jó ha nem feledjük” irása is nagyszerű,és hűen mutatja be,hogy mi folyik itt : Aki nem áll be a „csordába”,az renitens,és el kell hallgatni,,illetve le kell járatni a legocsmányabb módon.
  Amit a Magyar Gárda és a Magyarok Szövetsége ellen”jogilag is elkövettek” ( a Magyar Gárdát birósági úton megszüntették,a Magyarok Szövetségének vezetőjét Vukics Ferencet pedig miniszteri rendelet módositással ellehetetlenitették) bizonyiték arra,hogy „ami összetartozik -az előbb-utóbb az önös éredekek érvényesitése céljából- összenő”.
  Ezen a tényen nincs mit szépiteni.Annak érdekében,hogy a Magyar Nép ne vehesse kezébe saját sorsának irányitását mindenre képesek!!!Mert minden parlamentben ülő párt kiszolgálta és kiszolgálja a világot uraló pénzvilágot.De nem fogjuk hagyni!!! Pontosan ezért kell a Jobbikot bejuttatni nagyszámú képviselővel a Magyar Parlamentbe. Azt gondolják ezek a „nagyurak” hogy amiről a közvélemény nem tud,az nem is létezik.Nagy tévedés!!!! Nekünk az a legfontosabb feladatunk,hogy felvilágositsuk a még alvó honfitársainkat,hogy mostmár a Magyar Nemzet megmaradásáról „szól a történet”.A mi és gyermekeink,unokáink élete a tét!!! Ha most elhisszük az ámitást és hazugságokat, amit a médiákból látunk,hallunk,- balról és jobbról egyaránt-akkor végleg elveszünk. A Jobbik nem fog „lefeküdni”,mert küldetése van,és azt teljesiteni is fogja!!Ehhez Adjon az Isten erőt,egészséget és a Szebb Jövő reményében jó munkát,és következetességet. Az igazi támadások még ezután várhatóak,de aki egyszer eldöntötte,hogy bizalmat ad ennek a pártnak,az nem fog meghátrálni,és bizom benne,hogy csalódni sem!!! A Magyarok Szövetségének a Szent Korona Tanon alapuló alkotmány jogfolytonosságának visszaállitásával ( ami a Jobbik egyik fő célja) jön el az Ideje,mint civil szerveződés, Mindkét szervezet egy célért küzd,csak más uton akar eljutni annak érdekében,hogy : Magyarország a Magyaroké!!! -és az is maradjon!!! Ebből nem engedünk!!!.A magyar toleráns,de csak addig,amig hagyják élni,de ami most itt folyik az nemzetellenes genocidium!!! ÉBRESZTŐ KEDVES HONFITÁRAIM!!!INNEN NINCS TOVÁBB!!!
  .Bella Úr! Mégegyszer köszönöm,és üdvözlöm: D.Éva

  1. Tisztelt szerző, Tisztelt Olvasók!
   Nem tisztem az itt feszülő ideológiák között különbséget, akár igazságot tenni.
   Ezért inkább „témát” váltok. Biztosan hiszem és tudom azt, hogy ezt az országot (pláne ebben az egyre kilátástalanabbá váló „szabadságságharcban” a pénz-világ–hatalom ellen DIKTATÚRA NÉLKÜL többé nem lehet kormányozni. Maga a kormánytöbbség is ilyen módszerekre kényszerül néha , nincs más választása. Ezért rokonszenvezek a JOBBIK nem is egy alapelvével, nodehát mit számít most ez? A KÓN BANDIK, meg a SENKIHÁZI attilák sajnos eredményesebben üvöltenek, ezt látom-hallom. Többet stratégiailag nem tudok mondani, nem az én kenyerem. Egy dolog pedig BIZTOS! Valamit, akármit is, de TENNI KELL!!!!
   Ott voltam a „Békemenetben”, ennyit udtam tenni. Perjési József, perjesi47@gmail.com.

 3. Az köztudott,hogy a média is a cionista zsidók kezében van.Az egész világot be akarják hajtani a karámba,hogy a szabad kőművesek irányíthassák a föld minden lakosát.Erre az egyik legjobb módszer a média,foggal körömmel ragaszkodnak hozzá és minden olyan személyt eltávolítanak, aki nem az ő szájuk szerint hirdeti az „igét”!

 4. Miután Évaanyu tanácsának megfelelően kivettem a kezem az éjjeliedényből , el kell mondanom , hogy Magyarország természetesen a magyaroké lesz . De mivel a magyar egy minőség , nem a gyűlőlködő , hanem a szerető magyaroké . Éppen ezért a pártoskodásnak egyszer és mindenkorra vége lesz , akár tetszik ez , akár nem . Itt nem lesz Yotengrit jóslat szította polgárháború , magyar a magyart nem fogja kiirtani , bármennyire is szeretnék ezt néhányan . Természetesen a bűnök nem évülnek el , de bosszú helyett megbocsátás lesz . A többit meg elvégzi az elektromágneses térrezonancia .

 5. Ilyet nem lehet mondani, mert aki pl. ezt állítja az nem akar összefogni és az mszp-t támogatja.Nincs cenzúra az Echo-tv-n. Széles Gábor úr az „elmúlt” rendszerben is nyíltan nemzeti konzervatív vezérigazgató úr volt. Lásd:Kolompár és Retkes nyilatkozhat a megtartó erőnél, arról senki nem tehet, hogy Vona Gábornak és Morvai Krisztinának nincs fontos mondanivalója ezért nem jelennek meg az Echo tv műsoraiban egyáltalán. Igazi autentikus déli gyümölcs csatorna.

  1. Zsolt4 akkor magyarázza meg, hogy miért nem lehet az echo tv müsorában kiejteni a magyar gárda vagy a jobbik nevét?
   Magyarázza meg már Pörzse Sándor miért nem mondhatta el műsorában a való igazságot?
   Magának csukva van a szeme és úgy jár mint a ló- szemellenzővel.
   Az ilyen embereknek mint maga Zsolt nincs helye az igaz magyar társadalomban

 6. Széles elintézte az IKARUSZT, amikor a Hitelbank megszünt magához vette Aprócska Piroskát és felszínfelett tartotta mindnyájunk örömére. Most adja az észt, hogy miként és mit kellene tenni. Antallnál nem, majd Orbánnál akar miniszter lenni azért igyekszik. Azért töröl el minden akadályt az útjából mert még kiderítenek valamit – hogy lett a Szállás utcából milliárdos nagyúr………

 7. Én a minap – igaz, nem a Echo-tól – hanem a Hírtv-től kaptam egy levelet… mert bírálni mertem egy szakmailag és etikailag is kifogásolható beszélgetős műsort. Tudjátok mivel kezdte a levél szerzője, azaz a műsor szerkesztője? Hogy én antiszemita vagyok. Tehát, mint a kommunisták: aki nem ért egyet velük, az antiszemita és fasiszta, meg gárdista és félelemet kelt. És persze mellette egy magamosdató ostoba szófosás, amelyben egyetlen szót nem szólt az adás címéről, amelyet legfőbbképpen kifogásoltam. Igen, a Zadravecz műsorról van szó. Csak azért hoztam fel, mert nem csak a komcsihoz hasonló cenzúra létezik a jobboldalon, de máris ott van a proli gőg, a felsőbbrendűség szánalmas és egyben félelmetes „erénye” mindegyik talp-és seggnyalóban, aki írószatalhoz, műsorszerkesztéshez jut. Persze a megélhetésért, és egyéb az ORFI-ban sem kezelhető gerincproblémák okán. Ma még az RTL-es hülye vágja rá a mentőautó ajtaját a mentősre, mert szerinte nem időben jöttek ki, de mit csinál holnap az effajta fideszes zseni, aki bár … de nem minősítem -, de hatalmat érez a segge alatt? Habzószájjal fog Lendvai Ildikóhoz hasonlóan antiszemitázni és fasisztázni… mert ezek mind egyformák. Undorítóak! És mert a proli házmesterrel nem lehet Mozartról beszélgetni, ezért (is) szavazok majd a Jobbikra.

  1. Kedves György!
   Nagy örömmel olvastam a Szent Mihály imát a blogján!!!
   Legalább megjelenik ilyesmi is, az althir.org-on.

 8. Nagyon meglepödtem a birosági történetben amikor Dr Simorné Kiss Erika ügyvédnö megjelent,és tanácsokat, történeteket kommentálta .Mivel ismerem és tudom ,hogy Ö NAGY MSZP hívök táborába tartozik!!!!!!!!!! A pénz nagy úr.

 9. Nem ehhez a témához kapcsolatosan.
  A Magyart olyan sokszor le szélsőségezik, Antiszemitázzák.
  De a volt Kádár Apró Dögei rendszer kiszolgálói szúnyogjai
  hóhérjai a mai napig is boldogan töltik hétköznapjaikat.
  Szégyen.A Biszku Béla film is ezért tanulságos.

 10. AIDE FIGYELJETEK SEGFEJEK ,MEG AGYHALOTT PÖRZSE POLITIZÁLHATTOK MEG KAPARHTTOK SZART SE ÉRTEK ORBÁN SE ,GYURCSÁN SE,,MIND SENKIK VAGYTOK

 11. A FIDESZ PÖCHENDI AZ MSZP IS HAZUDIK,,UGYHOGY az agyhalot pörzsével mint elhuzhattok,, ahova akartok,,ja én nem politizálok parasztok

 12. Kedves BANDY!
  A világért se tegye! Isten óvjon tőle.
  Ön nem is szavazhatna, hiszen „kiskorú”!

 13. Az utolsó hozzászóló szeptemberi, tényleg? Miért?
  azóta sok izgalmas dolog történik. Hozzászólhatok?

 14. Tisztelt Szerkesztőség. Minden nap nézem szinte minden adásukat. Tudom, hogy tojáson táncolnak és méltányolom a bátorságukat. Ám az „érted haragszom, nem ellened” elv alapján engedtessék meg néhány apróság:
  Vámos Gy. hirtelen felbukkanása érthető. De a titokzatossága, hogy ő mindenről tud, tudna mit mondani, de nem mer, ott volt, ismeri…. ez gyerekes. ha valaki á-t mond mondjon b-t is vagy ne szóljon.
  Sajnálatos a sok ismert szeretett ember eltűnése, akkori, amkor utolsó mentsvárunk ez a TV.
  Legutoljára kérem engedjenek meg egy nagyon szerény javaslatot. Talán abból ered, hogy aktív koromban jártam a világot.
  A sok kis fiatal politilógus köldöknézése helyett milyen érdekes lenne ha egy bizonyos témát körüljárna akár egy operatőr és riporte. Megnéznék, hogy Europa más országaiban pl. hogyan bírkoznak meg a hajléktalan kérdéssel, a lakás-bérlakás kérdéssel, munkahelyek teremtésével, stb. Azok az országok gazdagabbak nálunk, valamit csak jól csinálnak, amit esetleg lemásolhatnánk!
  Unalmas az, hogy esténként 5 ember csócsálja mit mondott XZ. Nem kerül az olyan sok pénzbe, minden országban élnek még magyarok is, ha nyelvi gondok lennének. Bár nem nem feltételezem.
  Bogár László és Csath Magdolna olyan közérthetően, leegyszerüsítve mondják el a legbonyolultabb közgazdasági gondokat is, mindenki megérti.
  Miért nem nézünk ki Europába, ott hogy csinálják? Ne a saját köldökünket nézegessük kollektívan.
  A betelefonálós műsorokba sok értelmes ember van, de lassan már a bennfentesek baráti találkozójává vlt. Miért, hoy nagyon okos, bennfentes betelefonáló olyan kevés van?
  Maradok hűséges nézőjük továbbra.
  Megtisztel, ha soraimat ellvasásra méltatják

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük