KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fennáll a lehetősége annak, hogy az USA nem fogja fizetni külföldi adósságait

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Oroszországnak okkal feltételezi, hogy az Egyesült Államok belátható időn belül nem fogja teljesíti külső adósságát – mondta Nyikolaj Patrusev, az Orosz Biztonsági Tanács titkára – írja a RIA Novosztyi.

Emlékeztetett arra, hogy az Egyesült Államok államadóssága 30 billió dollár. Az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának titkára szerint a hitelfelvételek ellenőrizetlen növekedése vezetett ilyen hihetetlen nagyságú összeghez.

Minden okunk megvan azt hinni, hogy ezek az országok a belátható jövőben nem kapják meg a hiteleik után járó adásságszolgálat összegét, és Washington nem teljesíti kötelezettségeit Oroszországgal szemben sem, ahogyan azt már korábban is megtették. Bármely állam amerikai dollárban és euróban denominált pénzügyi eszközeit egyszerűen ellopják ”

mondta Patrusev

 

Kiemelt kép: Maksim Konstantinov/Global Look Press

Ez is érdekelheti:  Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet ellenállásának megtörésére

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük