KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Feloldhatatlan ellentétek – avagy a baloldali gondolkodásmód logikája

Az alábbi gondolatsor hű képet mutat a baloldali szavazók gondolkodásmódjáról anélkül, hogy egy cseppnyi bántás volna benne. Kiválóan bemutatja azokat a logikai ellentéteket, melyek józan ésszel igazából nem érthetőek, ugyanakkor ténylegesen jelen vannak gondolkodásmódjukban, bár ezt sokan közülük észre sem veszik. 

Nem tudjuk, ki a szerzője, de innen is gratulálunk neki ehhez a kiváló jellemzéshez. Az írás egyébként az Akiknek a ballibsik hazugságai miatt viszket az ujjuk, és erről írnának! nevű csoportban jelent meg, köszönet a közzétévőnek.

A libernyákok alig várják, hogy minél több bevándorlót befogadhassanak. Eltarthassák őket, lakást építsenek nekik, a gyerekeiket iskoláztathassák, és a fizetésük felét rendszeresen leadhassák a javukra.
Ja nem! A ballib szavazók sem akarnak bevándorlókat, ezért a fergeteges képességeikkel azokat az ellenzéki pártokat támogatják, amelyek be akarják telepíteni a migránsokat.

A libernyákok azt remélik, hogy az óvodákat és az iskolákat elárasztják az LMBTQ szervezetek, ott a kisgyerekeknek szexuális érzékenyítést biztosítanak, és a gyerekük majd ennek hatására átoperáltatja magát ellenkező neművé.
Ja, nem! A ballib szavazó sem akarja, hogy gyerekekkel ilyesmit tegyenek. Fergeteges képességeikkel azért szavaznak az ellenzéki pártokra, mert azok ezt akarják bevezetni.

A libernyákok alig várják, hogy adóemelések, a hitelek kamatainak jelentős megemelése, a rezsi drasztikus emelése, és minden téren visszaesés legyen.
Ja, nem! Ők sem akarják ezeket, azért szavaznak fergeteges tudásukkal az ellenzéki pártokra, mert azok ezeket tudják nyújtani.

A libernyákok alig várják, hogy mindenben úgy tegyünk, ahogy a brüsszeli bürokraták előírják. Naponta járjunk ügyfélfogadásra, iratok, adatok egyeztetésére, regisztrációra, és úgy éljük az életünket, hogy bürokrata rendszer kiszolgálói legyünk. Chipet, azonosítót viseljünk és mozdulatunkat követhesse a nagy testvér.. És lehetőleg minden alkalommal fizessünk is az okmányokért.
Ja nem! Ők is nyugalomban akarnak élni, fergeteges képességeikkel ezért szavaznak olyan pártokra, amely a brüsszeli bürokrácia kiszolgálóivá tenné őket.

Ez is érdekelheti:  Trump először mondott beszédet a merénylet óta – Orbán méltatásával kezdett

A libernyákok alig várják, hogy Magyarország eltűnjön a föld színéről, és az Európai Egyesült Államok egy tartománya legyen. Semmilyen nemzeti hagyományt nem követ, nem érdekli a történelme, és amiben csak lehet, a globalista érdekcsoport kiszolgálója lesz.
Ja, nem! Azt kiabálja, hogy ő is a nemzet része, és nem hagyja kirekeszteni magát mindabból, amit a haza jelent. Vihar eszével azért szavaz az ellenzéki pártokra, amelyek a globalista hatalom gyarmatbirodalmává akarja tenni az országot.

Az ellenzéki szavazó mindenben a saját belátása, érdekei, jövője ellen szavaz, csak hogy Orbán Viktor és a Fidesz ellen szavazhasson.
(FLR)

Forrás: Facebook

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük