KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Felháborító, hogy a rendőrterror felelősei elkerülték az igazságszolgáltatást” – így áll ki Schiffer András Budaházy Györgyék mellett

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ügyvéd szerint elképesztő, hogy a Charlie Hebdo elleni vagy a bataclani lövöldözések után még Budaházy cselekményeit minősítik terrorcselekménynek.

Schiffer András rövid videóüzenetben állt ki Budaházy György és társai mellett. Az egykori országgyűlési képviselő szerint „egészen hihetetlen” az, hogy az igazságszolgáltatás most példát akar statuálni Budaházyékon, és „világnézeti, politikai célzattal meg akarja mutatni, hogy ki az úr a háznál”.

Akkor, amikor túl vagyunk már olyan terrorcselekményeken mint a Charlie Hebdo- vagy Bataclan-merénylet, egészen hihetetlen, hogy azokra a cselekményekre, amiket elkövettek Budaházyék és társai, így minősítik” 

– fogalmazott Schiffer, aki felháborítónak nevezte, hogy eközben a 2006-os rendőrterror felelősei elkerülték az igazságszolgáltatást.

(Mandiner)

Ez is érdekelheti:  Kilép a KDNP az Európai Néppártból

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük