Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Felborult egy migránsokat szállító autó, meghalt a sofőr

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Lesodródott az útról és felborult egy migránsokat szállító személyautó hétfőn kora hajnalban Jászszentlászlónál, a balesetben egy ember meghalt, nyolc pedig megsérült – közölte honlapján a rendőrség.

A police.hu tájékoztatása szerint az autó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán haladt, amikor igazoltatni akarták a  járőrök. A jármű azonban a rendőrök többszöri jelzése ellenére nem állt meg, hanem az 5402-es számú útra hajtva Jászszentlászló külterületén egy kanyarban lesodródott az útról és felborult.

A baleset során a sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Rajta kívül a járműben nyolc külföldi tartózkodott, akik valamennyien megsérültek.

 

Kiemelt kép: Illusztráció, Mórahalom, 2021. december 14.
Illegális migránsokat szállító összeroncsolódott autó Mórahalom belterületén, miután a szerb rendszámú egyterű sofőrje a mélységi ellenőrzésben részt vevő rendőröket meglátva nagy sebességgel megpróbált elmenekülni, de a járművel egy háznak ütközött és felborult 2021. december 13-án. A balesetben hét ember halt meg, négy pedig megsérült. A sofőrt a rendőrök a helyszínen elfogták.
MTI/Donka Ferenc / Archív/

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: