KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ezt nem látni a médiában: Orosz K52 harci helikopter megakadályozza az ukránok átkelését a Dnyeperen

Mivel a rettenetesen demokratikus és mindenben az egyenlőséget hirdető Európai Unió letiltotta az orosz médiumokhoz való hozzáférés szabad lehetőségét, ezért ilyen és ehhez hasonló felvételek nagyon sok emberhez nem juthatnak el.

Ugyanakkor az EU teljesen demokratikusan tele van az ukrán média által terjesztett anyagokkal és győzelmi dicshimnuszokkal, ami mellé természetesen az EU mindig nagyon független objektív médiamunkásai gyártják a híreket.

A Russia Today televízió által közreadott és itt látható felvételek éppen azt mutatják, ahogyan egy orosz K52-es típusú harci helikopter meghiúsítja az ukrán tengerészgyalogság egyik egységének azt a kísérletét, hogy átkeljenek a Dnyeperen.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük