KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Ez nem vicc, a mentális egészség fontosságára hívta fel a figyelmet Joe Biden

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Azzal ugye mindenki tisztában van, hogy az egészség hatalmas kincs, amit minden körülmények között igyekeznünk kell megvédenünk. A mentális egészségi állapot fenntartása is a legfontosabb teendők közé tartozik, amire az amerikai „furcsa” elnök egy X bejegyzésben hívta fel a figyelmet, minden bizonnyal azért, mert 1949 óta az Egyesült Államokban minden május a mentális egészség hónapja.

Igen, arról az amerikai elnökről van szó, aki néha szellemekkel fog kezet, eltéved a pódiumon, halottakkal beszélget, pukizik a hivatalos találkozón és szemmel táthatóan sokszor azt sem tudja éppen most abban a pillanatban hol van. Hat nem vicces? Hát nem. Pláne, ha bele gondolunk abba, hogy ő az amerikai fegyveres erők főparancsnoka és az USA atomarzenáljának indítógombja lényegében az ő kezében van.

Nos, ez elnök – akit mellesleg az amerikaiak többsége is szégyenletesnek tart – arról tett közzé egy bejegyzést (nyilván nem ő, hanem a megfelelő, erre szakosodott csapata), hogy a mentális egészség megőrzése milyen fontos dolog. Egy képet mellékelt a poszthoz, amelyen (nem tudni, hogy a saját kézírásával-e) az szerepel:

mental health is health

 – magyarul: Mentális egészség, egészség.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Joe Biden amerikai elnök

Ez is érdekelheti:  Bajban Macron, a franciák többségét nem érdekli az ukrajnai háború

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük