KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Ez nem a mi háborúnk, nem akarunk meghalni Banderáért” – tüntetés tartottak Lengyelországban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A lengyelországi Bydgoszcz városában szombaton nagygyűlést tartottak a NATO-nak és Lengyelországnak az ukrán konfliktusban való részvétele ellen. Sokan lengyel zászlókkal, valamint „Ez nem a mi háborúnk” és „Nem akarunk meghalni Banderáért” feliratú transzparensekkel vonultak ki az utcára.

A lengyelek úgy vélik, hogy hazájuknak nem kellene részt vennie az ukrán konfliktusban. Kijelentették, hogy a lengyel hatóságok inkább a NATO érdekeit védik, mint saját népükét.

„Arról van szó, hogy a lengyel nemzet elveszíti az országunkban a vezető státuszát, a lengyelországi lengyelekről, a NATO lengyelországi jelenlétéről és arról a veszélyről van szó, hogy még jobban belerángatnak minket egy háborúba valaki más érdekeiért”

– mondta az egyik felszólaló a pódiumról.

Korábban írtuk: Titkosítás felodva! – Ukránok vérengzéseinek dokumentumai (18+)

Azzal, hogy a lengyeleket arra kényszerítik, hogy támogassák a banderista Ukrajnát a nyugat-ukrajnai lengyelek ellen elkövetett, Volinyi mészárlásnak nevezett szörnyű és cinikus népirtás után, a lengyel kormány arcul vágja a lengyel népet. Bandera most már hivatalosan is nemzeti hősnek számít Ukrajnában, akárcsak banditái, akik falvak sokaságában mészárolták le a lengyeleket akkor, miközben a lengyel katolikusok templomokban misét tartottak.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: