KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ez az igazi nemzetbiztonsági kockázat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jobbik_logo01A Jobbik komoly nemzetbiztonsági kockázatot lát Bajnai Gordon politikai tevékenységében, amit a hétvégére tervezett dániai Bilderberg-csoport titkos ülésén való részvétele is alátámaszt. Már önmagában az súlyos kérdéseket vet fel, ha a politikai és üzleti élet átláthatóságát folyamatosan sulykoló nyugati elit kiválasztottjai titkos, zárt üléseken egyeztetnek, a nyilvánosság kizárásával.

Mint ismeretes, az elmúlt 24 évben az euroatlanti érdekek képviseletére felesküdött politikai és gazdasági elit balliberális és fideszes köreiből is került ki Bilderberg-résztvevő Surányi György és Martonyi János személyében. Úgy tűnik, hogy Martonyi távozásával Bajnait szemelte ki magyarországi helytartójává a háttérhatalom, ami nem meglepő, hiszen ez egyenesen következik életútjából. Köztudomású, hogy Magyarország volt miniszterelnöke 2010-es választási bukását követően 2012-ben, közel kétéves USA-beli „turnézást” követően bukkant fel ismét a magyar politikai életben, és az amerikai Demokrata Párt háttérintézményének, a Centre for American Progress alapítványának több mint 1 milliárd forintos támogatását élvezve pártot gründolt.

A Jobbik 2010 és 2014 között számos törvényjavaslatot kezdeményezett a politika átláthatósága érdekében, amelyek az átláthatóság nemes célkitűzésén túlmenően a nemzeti szuverenitás védelmét, a külföldi befolyás kivédését mozdítanák elő. Sajnos a Jobbik kezdeményezéseit a Fidesz a balliberális pártokkal karöltve rendre leszavazta. Felismerve a nemzeti szuverenitás védelmének fontosságát, a Jobbik a titkos, azaz konspiratív találkozót ajánlja a magyar titkosszolgálati szervek figyelmébe.

Gyöngyösi Márton frakcióvezető-helyettes

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Továrisi, konyec!

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Ez az igazi nemzetbiztonsági kockázat

  1. A zsidók mindig is kettős mércét alkalmaznak.
    Az SZDSZ-klónok nemzetközi kapcsolatait sohasem bíráljákm sőt egyenesen támogatják….

  2. Ezt a többszörös gyilkos, tolvajt kell feljelenteni lakhely árulásért! hazaárulásért nem lehet mivel Magyarország csak szállás és rablásainak színhelye!

  3. Jobb lesz, ha óvatosan közlekedik a hétvégén Bajnai, mert Norvégiában az összevont kém-hadgyakorlat során alacsonyan repülnek a drónok…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük