KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ez a román férfi élő adásban fogta meg a riporternő fenekét

A 25 éves férfi először nevetett, és tagadta, hogy bármi rosszat tett volna, majd bocsánatot kért, de letartóztatták.

Isa Balado Madridban tudósított, amikor egy férfi odalépett hozzá, és megragadta a fenekét, s megkérdezte, hogy melyik műsornak dolgozik. – számol be az Euronews. Az újságíró azokról a boltosokról beszélt, akiket letartóztattak, mert megvertek egy tolvajt, aki ki akarta rabolni őket. „Isa, bocsánat, hogy félbeszakítom, csak nem a fenekedhez nyúltak?” – kérdezte a stúdióban lévő kollégája.

De, válaszolta a riporter, majd a férfi felé fordult, és azt kérdezte, „bármennyire is meg akarja kérdezni, hogy melyik csatornának dolgozunk, tényleg meg kell fogdosnia a fenekemet?”. 

A 25 éves román állampolgár először nevetett, és tagadta, hogy bármi rosszat tett volna, majd bocsánatot kért, és bámult rá, miközben a riporter könyörgött neki, hagyja végezni a munkáját.

A madridi rendőrség, amelyet maga a műsor riasztott, letartóztatta a férfit szexuális erőszak bűncselekményének gyanúja miatt.

Mandiner

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük