KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Erről nem nagyon informál a nyugati média – a széthullás jelei Ukrajnában

Miközben a mainstream médiában Zelenszkij és kormányának dicsőségét és hőstetteit zengik, a valóság teljesen más képet mutat az ukrajnai frontokon.

Az USA és az EU szinte számolatlanul önti a dollár- és euró milliókat Ukrajnába, pedig minden józanul gondolkodó ember számára világos, hogy ez ablakon kidobott pénz, ami csupán azt a célt szolgálja, hogy ezzel védjék a Biden család ukrajnai érdekeit, valamint a BlackRock érdekeltségeit, mely ma már Ukrajna teljes tulajdonosa. Ez egy mindenképpen kétségbeesett kapálózás a háttérhatalom vezetőinek részéről. Próbálják menteni a menthetetlent akkor is, ha ehhez akár Európa népeit is fel kell áldozni.

Ukrajna népessége rohamtempóban fogy, naponta ukrán emberek ezrei halnak meg a fronton a háttérhatalom érdekei miatt, miközben szerte Ukrajnában tartanak az emberrablások, hogy aztán ezeket a szerencsétleneket golyófogóként feláldozzák az amerikai és háttérhatalmi érdekeknek. Az országot pedig naponta tízezrek hagyják el, menekülve a háború elől.

Közben az orosz fölény vitathatatlan az ukrán frontvonalakon még akkor is, ha a mainstream média erről nem ír és nem beszél. Az ukránoknak nincs légi támogatásuk, nincs elegendő lőszeranyaguk, a nyugatról érkezett ócskavasakat az orosz hadsereg egymás után semmisíti meg, az oroszok folytatják a felőrlő taktikájukat, nem sietnek sehova, idejük van bőven, ahogyan fegyveranyaguk is. Jelenleg Oroszországban egy hónap alatt annyi hadianyagot, lőszert gyártanak, mint tavaly egész évben. Mostanság beszélnek csak arról a nyugati, de a magyarországi médiában is, hogy Oroszország haditermelésre állt át, pedig ez megtörtént már 2022 augusztusában.

Az alábbi videókból jól tükröződik a valóság. Oroszországban népi hősként ünneplik annak a harckocsinak a parancsnokát és személyzetét, akik egymaguk egy egész ukrán harckocsi oszlopot lőttek szét:

Közben elfogott ukrán katonák – akiknek sikerült megadniuk magukat – arról számoltak be, hogy csupán két hét kiképzés után már ki is küldték őket a zaporozsjei tűzvonalba. Nekik szerencséjük volt.

A nyugati média arról sem szeret beszélni, hogy az oroszok hihetetlen mennyiségű páncélos eszközöket szállítanak a front térségébe. Naponta láthatóak ezek a transzportok.

Amit persze legfőképpen el kell hallgatnia a nyugati fősodornak, az mindenképpen az a tény, hogy az ukrán katonák belefáradtak ebbe az értelmetlen és gyilkos háborúba, miközben vezetőik dollármilliókkal tömik ki saját zsebeiket.

Ez is érdekelheti:  Amikor egy nyugati bűnszövetkezet fogott össze, hogy eltegyék láb alól Putyint

Ezen a videón az látható, amint komplett ukrán harckocsizó osztag adja meg magát az orosz haderőnek. Minden tankon kitűzve a fehér zászló, a harckocsik személyzete gyalogosan kíséri a páncélosokat.

Ezek azok a jelek, amiből arra lehet következtetni, hogy az ukrán haderő nem sokáig lesz képes a nyugati elvárások szerint teljesíteni. És ez akkor sem fog megváltozni, ha F-16-os vadászgépeket szállítanak az ukrán hadseregnek. A nyugati hatalmak gyakorlatilag saját magukat szorították sarokba. Az EU kilóra megvásárolt vezetői pedig szervilis módon mindent teljesítenek, amit az USA és a háttérhatalmi erők előírnak részükre. Elárulták Európát és az európai nemzeteket.

Vajon hazánk, Magyarország, meddig lesz képes kitartani?

 Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)Kiemelt kép: illusztráció (VK)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük