KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Erdogan: Svédország ne várja Törökország kegyeit a NATO-tagsághoz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Svédországnak nem szabad Törökország kegyeit várnia a NATO-tagság ügyében a terrorizmus híveinek és a muszlimok ellenségeinek Stockholmban történt akciói után. Ezt Recep Tayyip Erdogan török ​​elnök jelentette ki.

„Ezek a piszkos cselekedetek Svédországban, ráadásul a diplomáciai képviseletünk közelében sértésnek számítanak a muszlimok, és általában minden ember számára, valamint a jog és szabadság ellen. Önök továbbra is támogatják a terroristákat, miközben azt várják, hogy támogassuk a NATO-csatlakozásukat. Ez így nem fog működni. Svédország ne várja a támogatásunkat” – idézte a TASS Erdogant.

Amint azt Hulusi Akar török ​​védelmi miniszter korábban elmondta, Svédország és Finnország elutasítja Törökország együttműködési kérelmét a terrorizmus elleni küzdelemben.

Január 22-én a kormányzó Török Igazságosság és Fejlődés Pártjának (AKP) alelnöke, Numan Kurtulmus kijelentette, Ankara elvárja Stockholmtól, hogy szigorúan teljesítse a közösen aláírt memorandumban szereplő terrorizmusellenes kötelezettségeket.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Breaking: Merényletet követtek el Robert Fico szlovák kormányfő ellen (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük