KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Erdogan: Svédország ne várja Törökország kegyeit a NATO-tagsághoz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Svédországnak nem szabad Törökország kegyeit várnia a NATO-tagság ügyében a terrorizmus híveinek és a muszlimok ellenségeinek Stockholmban történt akciói után. Ezt Recep Tayyip Erdogan török ​​elnök jelentette ki.

„Ezek a piszkos cselekedetek Svédországban, ráadásul a diplomáciai képviseletünk közelében sértésnek számítanak a muszlimok, és általában minden ember számára, valamint a jog és szabadság ellen. Önök továbbra is támogatják a terroristákat, miközben azt várják, hogy támogassuk a NATO-csatlakozásukat. Ez így nem fog működni. Svédország ne várja a támogatásunkat” – idézte a TASS Erdogant.

Amint azt Hulusi Akar török ​​védelmi miniszter korábban elmondta, Svédország és Finnország elutasítja Törökország együttműködési kérelmét a terrorizmus elleni küzdelemben.

Január 22-én a kormányzó Török Igazságosság és Fejlődés Pártjának (AKP) alelnöke, Numan Kurtulmus kijelentette, Ankara elvárja Stockholmtól, hogy szigorúan teljesítse a közösen aláírt memorandumban szereplő terrorizmusellenes kötelezettségeket.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: