KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elzárták Bahmut fő utánpótlási útvonalait az orosz erők – kegyetlen összecsapások zajlanak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz erők elvágták az ukrán csoportok fő utánpótlási vonalait Artemovszkban (Bahmutban), jelenleg a kisebb vonalak lezárása zajlik – állította Apty Alaudinov, az Akhmat különleges csecsen erők parancsnoka, az LPR Népi Milícia 2. hadsereghadtestének parancsnok-helyettese – közölte a RIA Novosztyi.

Alaudinov elmondása szerint a Wagner-harcosok és az Orosz Fegyveres Erők egységei jelenleg blokád alá vonják Artemovszkot, ami kiemelten fontos a donbászi ukrán csoport utánpótlásának támogatásában .
Elmondása szerint a Donbassban a teljes frontvonalon súlyos csaták folynak, a kezdeményezés
„teljesen a mi oldalunkon van, az ellenség minden nap nagyon súlyos veszteségeket szenved el mind emberéletekben, mind felszerelésben”.
Elmondása szerint az alakulatainak ellenőrzési területén lévő, nemrégiben felszabadult Kremennaya Soledar , ahol nagyon súlyos harcok dúltak, de mint hozzátette:
„Az ellenség az utolsó erejével is igyekszik mindent megtenni azért, hogy igazolja nyugati urainak a bizalmát.”
Az orosz védelmi minisztérium a múlt héten jelentette be Soledar felszabadítását, mely egy fontos az orosz előrenyomulás további alakulásának szempontjából, mivel a város bekerítése és az utánpótlástól történő elzárása az ukrán egységek teljes megsemmisüléséhez vezethet.
Kiemelt kép: Apta Alaudinov, az Akhmat különleges erők parancsnoka, az NM LPR 2. hadsereghadtestének parancsnok-helyettese a Donbassban. Archív fotó: RIA Novosztyi 
Ez is érdekelheti:  Magyarország megvétózta az Ukrajnának támogatást ígérő EU-közösségi nyilatkozatot

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük