KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Élő adásban lőttek agyon egy volt indiai parlamenti képviselőt és annak testvérét (videó 18+)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Újságírónak adták ki magukat a támadók, akik közelről, élő kamerák előtt agyonlelőttek egy volt indiai parlamenti képviselőt és annak testvérét, az északi Uttar Pradesh államban található Prayagrajban, miközben a rendőrség kórházba kísérte őket .

A 2019 óta börtönben ülő és emberrablásért elítélt 61 éves Atiq Ahmed szombat este újságírók kérdéseire válaszolt, amikor őt és testvérét, Ashrafot agyonlőtték – a történteket az Aaj Takand indiai tévécsatorna élőben közvetítette.

„Az első jelentések szerint három, magát újságírónak kiadó ember lépett oda hozzájuk, majd tüzet nyitottak” – mondta egy rendőrségi tisztviselő. „A támadókat letartóztatták, kihallgatásuk folyamatban van” – közölte a rendőrség képviselője.

A televíziós felvételeken jól hallható, hogy a támadók hindu jelszavakat kiabálnak a támadás után. Az egyik támadónál kamera volt, a másiknál pedig egy mikrofon, amelyen a tv csatorna logója volt látható – jelentette a helyi média.

Az Uttar Prades-i rendőrség néhány nappal korábban bejelentette, hogy lövöldözésben megölték a volt képviselő 19 éves fiát és annak egy bűntársát, akiket egy gyilkossági ügyben köröztek.

Forrás: Sputnik Afrique

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: