KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elhunyt Lipusz Zsolt, a kurucok történelemtanára – tragikus hirtelenséggel érkezett a behívó a Hadak útjára

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Forrás: Kuruc.info

Lipusz Zsolt
Lipusz Zsolt

Május 21-én a partiumi Székelyhídon tragikus hirtelenséggel elhunyt portálunk (a kuruc.info szerzője – NIF szerk. megj.) nagyra becsült szerzője, Lipusz Zsolt. A „kurucok történelemtanárának” csupán 51 évnyi e világi szolgálat jutott. Barátunk, harcostársunk nemcsak tanította, hanem alakította is történelmünket, melynek most végérvényesen részévé is vált. Fáradhatatlan harcával sokunknak mutatta az irányt a szebb jövő felé vezető ösvényen, de most egyenesen a Hadak útjára kapta a visszautasíthatatlan behívóparancsot. (Eddig a Kuruc híre)

Kedves baráttól kell búcsút vennünk. Túl fiatal volt még ahhoz, hogy ne döbbentsen meg bennünket ez a hír. Harcos igazságkereső ember volt, aki nem ijedt meg a saját árnyékától. Pedig többen el akarták taposni, de nem sikerült nekik…

LipuszNagyvaradHolnaposok150522_01

Most mégis, a halál diadalt aratott rajta. De csak időlegesen, mert hisszük, hogy odaát most is mosolyog ezen a szánalmas győzelmen. Csak a testét sikerült megsemmisíteni, de az emlékét nem!

Nyugodj békében, Zsolt! Isten adjon neked nyugodt pihenést odaát!

Nemzeti InternetFigyelő

9 thoughts on “Elhunyt Lipusz Zsolt, a kurucok történelemtanára – tragikus hirtelenséggel érkezett a behívó a Hadak útjára

 1. Hálával és nagy tisztelettel emlékezünk rá. „Adjon az Isten örök nyugodalmat neki és az örök Világosság fényeskedjék neki!”

 2. Neki legyen nyugalma, de azoknak soha, akik előidézték korai halálát. Jobban meg kellene becsülni az igaz, szókimondó, becsületes hazafiakat, hogy ne hulljanak idő előtt, sorban!!!

 3. Megdöbbenve olvasom! Hatalmas tudással,és nagyon jó „irókával”rendelkezett.Sokan szerettük irásait.Ő is egy „elmenyitogató”,őszinte EMBER volt,és nagyon fog hiányozni.
  Nagyon lesújtott halálának hire! Nyugodjon Békében!

 4. Őszinte részvétem családjának. Őrizzük irásait, emlékét!

 5. Egy igaz magyar emberrel kevesebben lettünk.
  Isten nyugtassa.
  H.B.
  „Igaz magyarnak lenni akkora teher,hogy aki sokat viseli megerősödik.” Wass Albert

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: