KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elég a kizsákmányolásból, EU-s szintű bért a multiktól!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A brit miniszterelnök a napokban arról beszélt, hogy jelentősen szigorítani fogja az Egyesült Királyságban történő munkavállalás feltételeit, illetve a szociális ellátó rendszer javaihoz való jutást. Ezzel a lépéssel leginkább az EU szegényebb országaiból érkező munkavállalókat sújtanák, akiknek az EU talán egyetlen előnye az volt eddig, hogy viszonylag tisztes fizetésért vállalhattak munkát, s így a hazájuk viszonyaihoz képest átlag felett tudták otthon maradt családtagjaikat segíteni.

Természetesen megértjük a brit kormányfő szándékéhoz vezető okokat, de ez esetben az alábbiakat követeljük:

Európai szintű kötelező szabályokban fektessék le, hogy a nem csekély adókedvezmények fejében a brit (és más szigorításokat bevezető) multik (például Tesco) az angol bérekhez igazadó fizetéseket adjanak a magyar munkavállalóknak! Ezen szabályozást pedig fokozatosan terjesszék ki valamennyi adókedvezményben és egyéb jóváírásokban részesülő multi cégre, legyen az brit, amerikai, vagy akár német.

Mi, kisgazdák azt akarjuk, hogy a becsületesen dolgozó embereket is hozza helyzetbe végre az EU és ne csak egy vékony réteg gazdagodjon a terhek alatt nyögő tömeget kárára. Egyenrangú államokat és egyenrangú munkavállalókat akarunk az Európai Unióban! Ebből nem engedhetünk!

FKgP: Az emberek pártján!

http://fkgp.hu/

2 thoughts on “Elég a kizsákmányolásból, EU-s szintű bért a multiktól!

 1. Felelösséget maga utàn vono, tipikus ellenzéki demagogia!
  Az összes posztkomcsi orszag, összes partja keményen fel kellene lépjen, hogy ennek a követelésnek legyen vmi visszhangja: De akkor is csak visszhangja lenne, semmi egyéb. Ahhoz, hogy az EU komolyan is vegye és valamilyen intézkedési csomagot allitson össze, kellene összefogott kemény fellépés is. Kollektiven fellépni és kilépést fontolgatni, tàrsadalmi vitàt kezdeményezni, minden orszàgban a kormany részvételevel, a médiaban.
  Ez mar komoly üzenet lenne az EU-kallergi-dijazott nemzet-hohéroknak.

 2. „Elég a kizsákmányolásból, EU-s szintű bért a multiktól!”
  Úgy legyen!!!
  H.B.
  „Az emberszerű külső alatt egy lárva morálja húzódik meg, amely a zsákmányra nyáladzik és mindenre képes, hogy azt megkaparintsa, főleg ha van még hozzá hatalom is!
  Hazudni, csalni, lopni, megjátszani magukat, ez nem ár érte, a konc a fontos!
  Miért lehetséges ez? – kérdezhetnénk jogosan.
  Erre a válasz az: MERT NEM TANULTUK MEG MÉG MINDIG FELISMERNI ŐKET!!!”

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: