KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

El kell utasítani a brüsszeli zsarolást

Magyarországnak keményen vissza kell utasítania minden LMBTQ-ügyben kifejtett brüsszeli zsarolást – jelentette ki a Volner Párt elnöke hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

Volner János azt mondta, Európában mindenkinek meg kell értenie, hogy a magyar törvények nem teszik lehetővé, hogy a gyermekek számára népszerűsítsék a homoszexualitást és a nemváltást.

Ebben a helyzetben a Volner Párt mindent meg fog tenni a gyermekvédelmi népszavazás érvényessége és eredményessége érdekében – tette hozzá a független országgyűlési képviselő.

Úgy vélekedett: a brüsszeli politikusok azzal fenyegetnek, hogy Magyarország nem kapja meg az európai helyreállítási alapból a neki járó 2500 milliárd forintot, ha Magyarország nem engedi be a homoszexualitást népszerűsítő LMBTQ-aktivistákat az óvodákba és az iskolákba.

Eközben, a baloldal részéről évek óta tartó, a homoszexualitást népszerűsítő kampány zajlik a szavazatok megszerzése érdekében – folytatta, hozzátéve: ha homoszexuálissá sikerül nevelni olyan embereket is, akiknek lenne esélyük, hogy például boldog heteroszexuális családapaként éljék le az életüket, az baloldali szavazatokat jelent.
„Hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy aki az LMBTQ-közösségbe bekerül az nagyobb eséllyel lesz a liberális pártok szavazója, mint mondjuk egy konzervatív párté” – érvelt Volner János.

Arról is szólt: miközben a nemzeti oldal meg szeretné őrizni Magyarország szuverenitását, a baloldalon olyan tábor szerveződik, amely nyíltan felvállalta az európai egyesült államok gondolatát, és ennek érdekében Brüsszelnek alárendelve megpróbálja átalakítani Magyarországot a migránsok befogadásával és a homoszexualitás népszerűsítésével.

Közölte: országjárásra indul a gyermekvédelmi népszavazás sikere érdekében, mert azon keresztül a magyarok megüzenhetik Brüsszelnek, hogy teljesen eltér a véleményük attól, amit a liberális politikusok megpróbálnak Magyarországra erőltetni.

MTI

Kiemelt kép: Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Kiállás a normalitás mellett a Pride napján – Az EPU rendezvényén elhangzott beszédek (videók) 📺

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük