KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy ötgyermekes családanya nyílt levele Orbán Viktorhoz (kommentárral)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Szeretném megköszönni Önnek, hogy a választásokon tett ígéretét, idézem: „miszerint egyetlen magyar családot sem lehet utcára tenni” felettébb látványos módon betartotta…

Remélem, az Ön gyermekeit és édesanyját, valamint a családja egyetlen tagját sem fogja 300 fős kommandós sereg megtámadni!

Remélem, mindig lesz hol a fejüket álomra hajtani!

Remélem, lesznek barátai, akik mindig kiállnak Ön mellett!

Remélem, soha nem kell rettegniük a minden törvény és jog felett álló végrehajtóktól!

Remélem, megmarad az ősei birtoka, és nem veheti el Öntől maffiamódszerekkel senki sem!

Remélem, soha nem fogják üldözni, ha el meri mondani az igazságot!

Remélem, a nemzetközi sajtó előtt sem fog szégyenkezni a magyar emberek földönfutóvá tétele miatt!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Én, mint kisember, aki egyébként öt gyermek édesanyja vagyok, azért bátorkodtam Önnek nyílt levelet írni, mert a tucatnyi személyes S.O.S. segítségkérésemre nem reagált!

Szeretném Önt ezúton tájékoztatni, hogy az Ön ”jóléti” államának rendőrhadserege 2010. június 15-én kivégezte a családomat! Elvették a házunkat, ezáltal az egész életünket! Hét embert végeztek ki az Ön tudtával azon a napon!

Három csöpp gyermekem, a nagylányom és az idős, beteg édesanyám, aki mellesleg majdnem belehalt az Ön ”nem lehet egyetlen magyar családot sem utcára tenni” hangzatos kijelentésébe!

Mert piciny gyerekek és asszonyok veszélyesek Önre és a magyar nemzetre nézve, ezért aztán 300 fős hadsereget kell rájuk küldeni… Amúgy tájékoztatásául közlöm: közel kétmillió család vár ugyanerre a sorsra! Esetleg azt a 873 milliárd forintot, mely a bankok nyeresége volt a tavalyi évben, nem lehetett volna ezeknek a családoknak a megsegítésére fordítani?

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Rendkívül sajnálom azokat az embereket, akik hittek Önben! (Nem tudták, mit cselekszenek…)

Ön magára hagyta nemzetét, a magyar családokat, és a jövőjét a magyarságnak! Mindaddig, amíg a korrupt bírósági titkárok és a maffiózó végrehajtók, akik rendőrkapitányoknak dirigálhatnak és dönthetnek emberi életekről, azt hiszem, el kellene gondolkodnia azon, hogy az Ön önkényuralmi rendszere hova fajulhat!

Ugyanis Önnek van, lett volna lehetősége egyes-egyedül arra, hogy több százezer ember, család életét egyetlen tollvonással megmentse!

Nem vagyok elkeseredve, mert a mi esetünk végre felnyitotta a magyar emberek szemét, hogy a magyar önmagán és a barátain kívül senkire nem számíthat eme csodálatos ősi hazában!

Üdvözlettel:

Tauzin Krisztina,
egy földönfutóvá tett ötgyermekes családanya és családja

Kommentár:

Ami megtörtént, megtörtént! Lehet így-úgy magyarázni, de tény, a miniszterelnöki kijelentés után ocsmány és undorító módon rendőri segédlettel lakoltattak ki egy ötgyermekes családot. Tudom, a törvény, az törvény, de a miniszterelnöki ígéretnek is annak kellene lennie, aminek látszik. De mit is várunk egy olyan országban, ahol sokszor még az írott szónak sincs becsülete, értéke.

Bizony, igaza van Tauzin Krisztinának! Azt a sok-sok százmilliárdot, amit a tetves, szándékosan kifosztott, tönkre tett bankok konszolidálására fordítottak az elmúlt húsz évben (a mi adóforintjainkból!), lett volna hová tenni, s hasznosabban forgatni.

Mondjuk, ott kellene kezdeni a rendcsinálást, hogy az extraprofitokat büntetéssel megemelve kellene elvenni, mert jogtalanok, ugyanígy a teljesen aljas uzsorakamatokat eltörölni, sőt büntetni, s egyáltalán, a gazdasági bűntetteket nagyon-nagyon szigorúan szankcionálni!

Teljes szemlélet- és törvényváltásra van szükség.

Tudom, szavakban most ezt festi az égre az új kormány, de a hitelesség ott kezdődik, ha saját ígéreteit be is tartja!

No, és itt van még a droid-támogatás. A törvény az törvény, de talán nem kellene ilyen látványosan védeni az embertelen végre hajtásokat, ha az egyszerű állampolgárokat egyébként képtelen megvédeni az elvileg őket szolgáló rendőrség. Vagy mégis csak a hatalomért kell a rendőrség, nem az általános rend védelmére? Miről beszél mellesleg Pintér főrendőr? Miféle javuló közbiztonságról? Tudomásom szerint azóta is voltak súlyos, cigányok által elkövetett bűncselekmények, s én biz’ nem érzem a fantasztikus javulást!

Jogos a kérdés: Mi lesz a több százezer (milliónyi) eladósodott emberrel, családdal?

Minden ígéret ellenére továbbra is utcára teszik őket? Valószínüleg igen. S mindezt szemérmesen elfordított fejjel engedi a kormány és a parlament.

De mit is várunk? Hiszen a miniszterelnök úr épp úgy, mint kormánytagjai, képviselőtársai, el sem tudja képzelni, mit is jelent ez egy család életében. Őket ilyen esemény soha nem fenyegetheti. Nekik arról sincs fogalmuk, mit jelent, hogy „nincs, nem vehetem meg a szalámit, nem ehetünk húst, …” Ne is legyen róla fogalmuk! De azoknak a családoknak sem, akik becsülettel dolgoznak (dolgoznának!), élnek. Ma, a XXI-ik században, Európa közepén több mint szégyen és gyalázat!

Nincs más kiút, meg kell fékezni a bankok és a lakásmaffia ámokfutását, s olyan munkahelyi és jövedelemviszonyokat kell teremteni, ahol csak azok adósodhatnak el, akik elherdálják, eltékozolják jövedelmüket, de azok nem, akik csupán a normál megélhetésre fordítják!

Amíg ezt nem éri el a kormány, addig semmit nem ér a ténykedése, s az ígérgetései még kevesebbet!

(Nemzeti InternetFigyelő)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Egy ötgyermekes családanya nyílt levele Orbán Viktorhoz (kommentárral)

 1. Orbán miniszterelnök úr!
  Szörnyű amit tett a közelmúltban az ígéreteihez viszonyítva!
  Nem lehet olyan kegyetlen, – ha a fenti levelet elolvassa és utána néz, hogy valóságos e a helyzet (mert hogy az) -, hogy ezek után mégsem az önt megválasztott, magyar nép érdekében cselekszik! Önnek is van öt gyermeke, s hogy ilyen jó módban élnek nemcsak a munkájának és bátorságának köszönheti, hanem a kapcsolatainak is. Meg aztán ott van a
  KEGYELEM. Ön , Miniszterelnök úr istenhívő ember, tudja, hogy ez mit jelent, tehát ne legyen KEGYETLEN !
  Nem a nemzetközi pénzvilággal kell összekacsingatni és olyan megjegyzést tenni, amit Ön tett, hogy fájdalmas, de meg kell adóztatni a bankokat!
  Ön és kormánya teljesen mást cselekszik, mint amit a választóinak ígért!
  Nagyon nagy baj lesz ebből Miniszterelnök úr! Remélem nem fog megfutamodni a népe elől, mint azt 2006. évben
  tette, október 23-án, tette, amikor is elsőként hagyta ott
  a Önnel együtt megemlékezőket.
  Nem kedvencem Petőfi Sándor, de egyben igaza van:
  „… azért a víz az úr!”

 2. Tisztelt Nemzeti Internetfigyelő!
  Miért írták ezt a nyílt levelet? Nem látják, hogy szinte senkit nem érdekel?
  Vagy provokálnak? De hát eddig csak egy ember erre a „vevő”!
  Mi történik ebben az országban!?
  A nyomor már senkit nem érdekel?
  Ha ez nem jött be, ajánlom Illés Zoltán ténykedéseinek közlését, – elbocsájtások, rettegések , sehol érdemi intézkedés, pl. a zsolcai árvíz ügyében, annál inkább a zsíros állásokba való kinevezések.
  Egy példa a sok közül: Közép-dunántúli Környezetvédelmi
  Felügyelőség új igazgatója (egy hete) Illés úr egykori
  fideszes titkárnője, s ha többet akarnak tudni róla ajánlom megnézésre: http://www.varosatyák.hu zay andrea.
  Kiegészítőileg annyit az önéletrajzához, hogy 1983-ban végzett a Ho Si Minh Tanítóképzőn képesitsnélküli pedagógusként. A többi meg csak úgy jött, mint a fent említett állás. Zárójelben: Valamiért általa zsarolván a
  Magyar Katolikus Egyház, a Fidesz meg a jó ég tudja , hogy kik, de hogy semmihez nem ért, azt már a Fidesz felső vezetői is tudják, kivéve Illés Zoltán urat.
  Na, Ő is egy sajnált asszony volt, aki egyedül nevelte a gyermekét, „apa híján”.
  Tessenek az ügyet felkutatni, írni róla, talán lesz hozzá
  vélemény!
  70-hez közel, isten bizony nem értek már semmit ebben az
  országban.

  1. Kedves „kit-kat”-úgy 70-hez közel!
   Azért ment nem reagálunk az oldalon olvasható irásokhoz,még nem jelenti azt ,hogy nincs is véleményünk!!Nagyon is van! Én inkább arról „kérdezném”,hogy miért erre az oldalra irja az Illés-sel kapcsolatos „tudományát”,és mondjuk miért nem a Magyar?Hirlapnak,vagy esetleg a Magyar? Nemzetnek.Já! Hogy ők erre nem „vevők”? ( a mi kutyánk kölyke?)
   Nem tisztem,és nem is kivánom megvédeni a Nemzeti Internet Figyelő szerkesztőit (majd Ők megvédik magukat ha karják), de ez az oldal nem „azért van”,hogy nyomozzon bárki után,hanem azért,hogy gondolkodó emberek irásait közkinccsé tegye,és rámutasson, elgondolkoztasson azokon az anomáliákon,amik manapság történnek a mi kis Hazánkban.Nem akarom elkeseriteni,de lesz ez még rosszabb is ,ha igy folytatódik a „2/3-os győztes párt „ténykedése.,de nem festem az ördögöt a falra,csak figyelek és várok,-mint annyian- rajtam kivül.Valamikor csak „felébred” ez a nép ,és rájön,hogy megint átverték a „nemzeti mázat” magukraöltők,de szivükben közel sem a magyar érdekeket képviselő narancsosok!!!(Tisztelet a kivételnek,de az elenyésző számú!!) A maszopról,lmp-ről szót sem ejtek,mert ők egyértelmű,kit és mit is képviselnek.És ha most „a mindenhol ott vagyok,és mindenhez értek”álláshalmozó SCH-t jelölik Köztársasági Elnöknek,na az a „demokrácia” megcsúfolása lesz.Mert aki mindenhez ért,nem ért semmihez sem,csak kirakatember,és báb valakik kezében. (Nem mintha a nevét meghazudtoló Sólyom anniyra képviselte volna a magyar emberek érdekeit!!!) Nem gondolom,hogy ennnyire szegény ez az ország!!!!

 3. Egyet nem értek csak: MIÉRT VESZ FEL VALAKI 1.5 MILLIÓS TARTOZÁSRA 10 MILLIÓS HITELT???
  Először ezt a butaságot kell kiirtani az emberekből. Nem lehet mindig másokat hibáztatni. Krisztina felelősséggel tartozik a saját gyerekeiért, de mégsem volt benne annyi felelősségérzet hogy ha bajba került és senki sem segített neki, eladja a házat és kisebbe költözzön. Ez meg sem fordult a fejében, mert neki ez JÁR. Nehéz megválni olyan dologtól amihez emlékek kötnek, de MÉG NEHEZEBB VÉGIGNÉZNI A GYEREKEINK SZENVEDÉSÉT.
  Nagyon fontos a pénzügyi felelősségvállalás oktatása. Ha ezt otthon nem kapja meg az ember, iskolákban kell oktatni.
  Oké, a bankok, a politikusok mind lelketlen disznók, és a kilakoltatással pláne nem értek egyet.
  De az is szégyen, ha valaki saját önzése vagy butasága miatt a gyerekeinek árt.

 4. Több dolgot nem értek.
  -Miért vesz fel egy nemzet kormánya milliárdos hitelt a népe-gyermeke terhére?
  -Ki engedi meg, hogy portékáikat árusítsák a Magyarországon lévő külföldi bankok? (Már az utcán is, röpcédula formájában.)
  -Miért akadályozza a nemzet kormánya, hogy népe-gyermeke
  dolgozhasson?
  -Miért engedi a nemzet kormánya, hogy a népe-gyermeke testi-lelki betegségben szenvedjen?
  – Miért viselkedik a nemzet kormánya lévita mentalitás szerint?
  Csak nem buta vagy felelőtlen nemzetünk kormánya?
  Talán nem akarnak megválni a nekik járó javaktól?
  Ezért aztán VÉGIG NÉZIK NÉPÜK SZENVEDÉSÉT?
  Mert Ők jártak ám iskolákba, képezték magukat (saját költségen) tanfolyamokon, külföldi tanulmányutakon is részt vettek!
  Önzésük vagy butaságuk miatt ártanának népük-gyermekük
  életének?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük