KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Drámai videó: Ide süllyesztették Zelenszkijék saját népüket

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miután Zelenszkij kormánya nekiesett az orosz ortodox keresztényeknek és a kijevi  Pecserszka Lavrából elüldözik a moszkvai patriarchátushoz hű ukrán ortodox egyház szerzeteseit, tömegek gyűltek össze a Lavra bejáratánál, hogy imával és saját testükkel védjék a szerzeteseket.

Az alábbi videóban, melyet a Szent István Légiója Közösség küldött meg szerkesztőségünknek, egy idősebb asszonyt láthatunk, aki térdelve imádkozik, miközben démonoktól megszállott ukrán russzofóbok, istenkáromló dalok kíséretében táncolnak körülötte.

Mint arról korábban portálunk beszámolt, Kesis Mezgebu, etióp ortodox keresztény pap Zelenszkij kormányáról és rendszeréről kijelentette, hogy az „maga a gonosz”.

NIF kommentár:

A képsor mindenképpen megdöbbentő.  Olyan mértékben démonizálta russzofóbiával saját népét az ukrán rezsim, hogy sokan közülük önmagukból is teljesen kivetkőztek. A gyűlölet hihetetlen magasságokba tört mindazokkal szemben, akik nem ukránok, illetve vallásukban a történelmi, a moszkvai patriarchátust meg nem tagadó ukrán ortodox keresztény egyházhoz tartozónak vallják magukat. Mint az ismert, még Porosenkó idején az ukrán állam beavatkozva az egyházi belügyekbe, létrehozta a maga szakadár, államilag „kezelt” egyházát, vagyis szektáját. Most mindazok, akik a történelmi ukrán ortodox keresztény egyház hívei, az állam, vagyis az ukrán rezsim ellenségei lettek.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Zelenszkijék házi őrizetbe vették a kijevi kolostor apátját

Nyomkövető lábbilincsbe verték a házi őrizetbe helyezett kijevi apátot

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: