TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dráma: Dobrev Klára feloszlatja árnyékkormányát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Közel egy órával ezelőtt drámai bejelentést tett Gyurcsányné, azaz Dobrev Klára a közösségi oldalán: Az Árnyékkormány munkája a mai nappal eddigi formájában véget ér.

Dobrev tehát oszlat, követi a szemkilövető férjének oszlató tevékenységét. Emlékezzünk csak vissza – elsősorban azok számára, akik elfelejtették, vagy nem is tudnának róla – , 2006. október 23-án, Dobrev Klára férje, az abban az esztendőben csalással hatalomra került miniszterelnök az ’56-os Forradalom és Szabadságharc 50. évfordulóján oszlatott. No nem úgy, mint most a felesége az egyébként teljesen fölösleges és céltalan árnyékkormányát. Nem, akkor Dobrev férje, gumilövedékkel, könnygázgránátokkal lövetett a törvénytelen hatalom ellen békésen tüntetőkre. Többek szemét kilőtték, mások (és nagyon sokan) maradandó sérüléseket, lelki traumákat szenvedtek, embereket vertek, kardlapoztak, elhurcoltak, megaláztak, megkínoztak a rendőrségi fogdában. Ezt a terrorcselekményt akkor ők jogszerűnek és arányosnak nevezték.Két ember az elszenvedett traumák következményeként életét is vesztette.

Tehát ez az ősbolsevik család ehhez ért – oszlatni.

Mellesleg az nem baj, hogy Dobrev ezt a bejelentést megtette és meglépi fölösleges árnyékkormányának feloszlatását, de azért had ne ejtsünk krokodilkönnyeket emiatt és ne higgyük el sosem azt a siránkozástengert, amit drámai módon elő tudnak adni, mert EZEK – és ez alapszabály – akkor is hazudnak, ha kérdeznek.

Nem tudjuk őket sajnálni, menjenek oda, ahova valók. Reméljük a történelem méltóképpen „gondoskodik” majd róluk.

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára / Fotó: MH

Ez is érdekelheti:  Robbanás történt egy lengyelországi fegyvergyárban

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Dráma: Dobrev Klára feloszlatja árnyékkormányát

  1. Ezek a gyurcsikák mindig oszlatnak vagy verbálisan vagy gumi lövedékkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük