TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Polgárdy Géza: Amiről az orosz-ukrán háború kapcsán ma még keveset beszélnek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ma már sokan látják, hogy az EU (bal- és libsi többsége által vezérelt) célja korántsem a hiányos magyarországi jogállamiság kijavítása, hanem a nekünk járó pénzek mindenáron való visszatartása, s e visszatartást szolgálják a mondvacsinált „jogállamisági” kifogások, mint e pénzvisszatartás „jogcímei.”

Van azonban egy másik, számunkra hasonlóan kellemetlen és elfogadhatatlan jövőbeni esemény is, ugyancsak anyagi vonatkozású.

Ez pedig nem más, mint Ukrajna majdani újjá építése, ha majd befejeződött az orosz-ukrán háború. Mi, magyarok hiába hangoztatjuk e háború megindulása óta ÁLLANDÓAN, hogy mi a béke megrögzött hívei vagyunk, a harcoló feleknek minél előbb tűzszünetet, majd békét kell kötniük. Senki sem figyel ránk, szavaink pusztába kiáltott szavak!

Ám tudjuk, hogy a háborúk sem tartanak örökké, ennek az orosz-ukrán háborúnak is egyszer majd vége lesz! (Hogy mikor, az -sajnos!- ma még nem tudható.

Ám egyszer csak-csak vége lesz, mert örökké ez sem tarthat, amint az eddigi háborúk is véget értek egyszer. S amikor ez az általunk, magyarok által a háború megindulása óta várt és remélt esemény, vagyis a háború vége bekövetkezik, újabb kellemetlen és cseppet sem várt eseményre kerül majd sor! A lepusztult, tönkrement Ukrajnát ujjá kell építeni, s az az EU, amely a nem EU és nem NATO tag Ukrajnát folyamatosan pénzzel és fegyverekkel látja el, majd magára vállalja Ukrajna ujjá építését. Azokat a hatalmas összegeket, amelyekkel az EU tagállamai eddig segítették Ukrajnát, holt biztos, hogy Ukrajna soha nem fogja visszafizetni. Nem, mert ez a csillagászati összeg egész egyszerűen visszafizethetetlen. Na de a romjaira pusztult ország, Ukrajna a saját újjáépítésére is alkalmatlanná vált. Ezért lesz majd egy önként jelentkező – az Európai Unió! – amely átvállalja Ukrajna ujjá építését. Az EU mostani, háború alatti viselkedését elnézve, ez nem is lehet másként!

Ez is érdekelheti:  A nemzeti civilek így látják: Stoltenberg eljött megzsarolni minket - titkos egyezség a főhadvezérrel?

Azaz ma még az oroszok elleni, de az oroszokat alig zavaró, ellenben az EU országait nagyon is sújtó „szankciókkal” bajlódik az öngyilkos EU! Amikor pedig véget ér az orosz-ukrán háború, évtizedeken keresztül Ukrajna újjáépítése lesz a földrészünket, Európát eláruló

EU vezetők első számú célja! Természetesen a szolidaritás jegyében!

Tehát Európa most hideg télre készülő, a fűtéssel nagyon is csínján bánni kényszerülő országai készüljetek! Ukrajnát ugyanis ti fogjátok ujjá építeni, noha erre ma még nem figyel a világ! Ma még a minden napi didergés, fagyoskodás köti le az európaiak figyelmét! Amely a háború befejezése után is tart majd, hiszen ott lesz legújabb feladat: Ukrajnát újjá építeni! Készüljetek!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Újra hazudott az EU: a 17 feltételből gyorsan 27 lett

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük