BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Bene Gábor: A Nemzeti Gyásznapunkra emlékezve indul az „EGYÜTTLÉT OSKOLA”!

A fogyasztói társadalom – humánusnak látszó, de profitmaximalizáló liberális utópiája – beszippantotta és sajnos elkényelmesítette a magyar társadalom: hozzávetőlegesen 90%-át! Még azok is behódoltak, akik pedig komoly vesztesei ennek a pénzdiktatúrának, de még azt is elhiszik, hogy a lobbidemokrácia valaha is visszahozza az igazságos elosztást és megszünteti a hamis pártokráciát, vagyis a nemzetünk pártok általi megosztását, s egy igazságszolgáltató jogrendet állít a történeti alkotmányunk helyébe! Ezek a hamis tudások és félrevezető közbeszédek valójában a magyarság elveszejtését szolgálják.

Mindezt azért bocsátom előre, mert a ma déli 12-re meghirdetett WE ARE READY! – vagyis KÉSZEN VAGYUNK! – munkacímű demóra igen kevesen jöttek el a szülővárosom lakói közül. (Persze tudom, hogy nem jelent meg sem a Délmagyar-ban, sem plakátokon, de az általam elérhető összes szegedi közösségi portálon igen!)

Tehát abban a városban lehetett volna ez egy komoly „hír”, ahol a „Szegedi Gondolat” megszületett, amely a Nemzeti hadsereg szülővárosa volt 1919 nyarán, s amely hadsereg vér nélkül elérte azt, hogy a szabadkőműves pénz-lobbisták tervei ellenére – ha még csonkoltan is de – maradt egy zsugorított Magyarország, egy darabka Édes Haza!

S alig tucatnyian voltak kíváncsiak arra, hogy a nyugati „felébredtek” által meghirdetett időpontra hány jó magyar embert lehetett mozgósítani? A meghirdetett gyülekezőn tehát kevesen jelentek meg, de akik eljöttek minőségi emberek voltak, nemesen gondolkodó magyarok.  Igaz – a tűző nap miatt – magam is sokáig az „acapella” cukrászda teraszáról nézegettem a Kossuth szobor felé, amelyre azt írta fel a hálás utókor, amit Ő mondott 1848-ban azon a téren: „Szegednek népe, Nemzetem büszkesége…”

Nos ez a nemzeti büszkeség eltűnőben lehet, mert az elidegenedés, a nemzeti jelszavakat pufogtató és álszent pártpolitika sajnos teljesen hiteltelenné tette a „szögedi embörök” előtt a közbeszédet! (Leginkább a Jobbik árulása és a Fidesz liberális elhajlói ennek az okozói!)

Ez is érdekelheti:  Nem enged a kánikula, megdőlhet ma a melegrekord

No, ezek után még inkább kíváncsi leszek arra, hogy hány „fotelforradalmár” és hány jó irányú változást, pontosabban a Fidesz-KDNP kormányt még inkább nemzeti útra terelni akaró személy jön el a Hungária TV által meghirdetett június 4-i „EGYÜTTLÉT OSKOLÁRA”?

S ha már a hangszerkíséret nélküli többszólamú kórusműről elnevezett terasz nyújtott nekem ma fedezéket a tűző nap elől, akkor beszéljünk arról, hogy mi is ez az „EGYÜTTLÉT OSKOLA” rendezvénye?

Ezt a videót sajnos 2023. máj. 6-áig sajnos csak 341 alkalommal tekintették meg és a megosztások száma is alacsony, de talán most, hogy felhívom újra a figyelmet erre a rövid 3 perces ismertető videóra, megosztják majd mindazok, akik rákattintanak és meg is értik, hogy ez NEM reklám és határozottan NEEM profithajsza, hanem egy színtiszta áldozatvállalás a magyar jövő érdekében!

A Hungária TV szerkesztője ezt a mondatot emelte ki a videón elhangzó szövegből:

„A világ minden tájáról jöhet minden jó szándékú Magyar Ember és Hungarusok is! Helyszín Szeged, 6721 Dugonics utca 12.

Időpont: Június 4. délután 2 és este 8 óra között bármikor!”

Én pedig csak Széchenyit idézem:

„EGYNEK MINDEN NEHÉZ, SOKAKNAK SEMMI SEM LEHETETLEN!”

Várunk június 4-én!

Dr. Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük